iLiaC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 παιδια πειτε κανα καλο club στην αθηνα που εχετε παει και σας αρεσε η εχετε ακουσει oτι ειναι καλο ή και το αντιθετο thx...
antonisid Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ε δωσε καμμια λεπτομερεια..πχ τι μουσικη θες να παιζει?
gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 κοίτα να συνοδεύεσαι κιόλας αλλιώς ούτε πρόκειται να μπεις... p.s. ξέρεις πόσο είναι η είσοδος?
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα μου είπαν "το Second Skin στο Γκάζι είναι καλό να πάς", πάω λοιπόν βλέπω απέξω κάτι αγόρια περίεργα βαμμένα με μαύρα χείλια και διχτυωτές φανέλες λέω "οκ τίποτα έμο είναι έχει και στο Σύνταγμα", πληρώνω 15 ευρώ πάω μέσα και τι να δώ σκοτάδια, καπνοί, κάτι βογκητά για μουσική, και μια γυμνή γυναίκα με ψηλοτάκουνα κρεμόταν με αλυσίδες απ' το ταβάνι, σκιάζομαι φεύγω απο κει, πάω στο υπόγειο και τι βλέπω ένας χοντρός με πέτσινο βρακί έδερνε με ένα μαστίγιο μια άλλη γυμνή γυναίκα που έμοιαζε με καλικάντζαρο. Ε μετά έφυγα σπινιάροντας από κει μέσα, ρόδες τα πόδια σαν το μπι-μπίπ. Καλό το κλάπινγκ αλλά όχι να μας μαμήσουνε κιόλας.
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δε ξέρω, εγώ ένα τζόνι ήθελα να παραγγείλω αλλά δεν έβρισκα το μπάρ.
gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 μάλλον θα πήγες σε κανα gay club με σαδομαζο πρόγραμμα χχααχαχαχα :lol:
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα μου είπαν "το Second Skin στο Γκάζι είναι καλό να πάς", πάω λοιπόν βλέπω απέξω κάτι αγόρια περίεργα βαμμένα με μαύρα χείλια και διχτυωτές φανέλες λέω "οκ τίποτα έμο είναι έχει και στο Σύνταγμα", πληρώνω 15 ευρώ πάω μέσα και τι να δώ σκοτάδια, καπνοί, κάτι βογκητά για μουσική, και μια γυμνή γυναίκα με ψηλοτάκουνα κρεμόταν με αλυσίδες απ' το ταβάνι, σκιάζομαι φεύγω απο κει, πάω στο υπόγειο και τι βλέπω ένας χοντρός με πέτσινο βρακί έδερνε με ένα μαστίγιο μια άλλη γυμνή γυναίκα που έμοιαζε με καλικάντζαρο. Ε μετά έφυγα σπινιάροντας από κει μέσα, ρόδες τα πόδια σαν το μπι-μπίπ. Καλό το κλάπινγκ αλλά όχι να μας μαμήσουνε κιόλας. Και τι δεν σου άρεσε δηλαδή? Μια χαρά το κόβω. Πάντως το μαγαζί το είχα βρει ακολουθώντας κάτι ''freaks'' γιατί έλεγα που πάνε όλοι αυτοί
pappous_soulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 μάλλον θα πήγες σε κανα gay club με σαδομαζο πρόγραμμα χχααχαχαχα :lol: Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή που ξεχωρίζει τον γκοθά από τον gay.
d3monhunter Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 κοίτα να συνοδεύεσαι κιόλας αλλιώς ούτε πρόκειται να μπεις... +1 Πλεον εαν δεν εχεις μ....α δεν πας πουθενα, εκτος αν πας με εναν φιλο, που και παλι.. Blend πλατεια Ψυρρη παιζει techno, trance και ολα τα συναφη, βεβαια το μειον ειναι οτι εχει 20 ευρω εισοδο αλλα μεσα σαν μαγαζι τα σπαει. Σου προτεινω και το Deco στην λεωφορο Κηφισιας, οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα καλη λυση να ξεφυγεις απο κεντρο. Ελπιζω να βοηθησα.
kebinB Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 έτσι κάνουν στην αθήνα ; ρίχνουν πόρτες; χαχα
Deponakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Room στην παριαλιακη αμα θες πιο νοτια... Τωρα στο κεντρο εχω ακοθσει οτι ειναι καλα το vega kai το remezzo στο ψυρη.Γενικα εχει πολλα αλλα οπως ειπαν οι προηγουμενοι πρεπει να συνοδεύεστε αμα ειστε παρεα...Με αναλογια 4 αγορια 2 κοριτσια μπορειτε να μπειτε...
tasoskont Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 έτσι κάνουν στην αθήνα ; ρίχνουν πόρτες; χαχα τι θες δηλαδη να αφηνουν τον καθε ξεπλενη λιμουτση να μπενει μεσα???επιχειρηση εχει ο αλλος και την προστατευει.γιαυτο υπαρχουν μαγαζια που θεωρουντε καλα και γουσταρουν να πηγαινουν πολλοι και υπαρχουν μαγαζια που δεν παταει ψυχη.
antonisid Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 τι θες δηλαδη να αφηνουν τον καθε ξεπλενη λιμουτση να μπενει μεσα???επιχειρηση εχει ο αλλος και την προστατευει.γιαυτο υπαρχουν μαγαζια που θεωρουντε καλα και γουσταρουν να πηγαινουν πολλοι και υπαρχουν μαγαζια που δεν παταει ψυχη. Οποιος δεν εχει γκομενα δε σημαινει οτι ειναι λέτσος
tasoskont Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Οποιος δεν εχει γκομενα δε σημαινει οτι ειναι λέτσος οχι δεν ειπα αυτο αλλα υπαρχουν ατομα που πανε στα μαγαζια σαν λετσοι πρωτον και δευτερον παρνεις 2 φιλους εσυ παιρνω 2 εγω 2 ο ενας 2 ο αλλος στο τελος γεμιζει ενα μαγαζι με ψω....ες και που να πατησει γυναικα μετα θα τρομαξει και κακα τα ψεματα μαγαζι χωρις γυναικα δεν φτουραει ειναι θεμα χρονου να κλεισει το αναποδο παλι ειναι ενα μαγαζι που παει με τα μπούνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.