Προς το περιεχόμενο

Αγορά DVD_recorder

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν μιλαμε για το αν θα χαλασει....

μιλαμε οτι ειναι πιο αργο και απο την επαναληψη το LG.........

Αν έχει τόσο πολύ σημασία η ταχύτητα (δεν ξέρω πόσο πιο γρήγορο μπορεί να ναι το plextor), σημαίνει πως πιθανότατα ενδιαφέρεσαι για σχεδόν καθημερινή εγγραφή μεγάλου όγκου δεδομένων σε δισκάκια (αν μιλάμε για 2 DVD/μέρα δε νομίζω να ναι πρόβλημα τα 2 -ή και 10 σου λέω- λεπτά που θα κάνει παραπάνω κάποιο διαφορετικής μάρκας) δε θα ήταν καλύτερα να πάρει 2 DVD-RW drives ώστε να τελειώνει ακόμα γρηγορότερα και να του στοιχίσει ακόμα λιγότερο;

Καλά τα plextor (φαντάζομαι) αλλά για την εποχή μας, πιστεύω πως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν αξίζουν τα υπερδιπλάσια χρήματα. Κάποτε που τα «κοινά» αντιγραφικά στοιχίζαν 100.000δρχ και αυτά 200+, θα μπορούσα να το καταλάβω λόγω του άψογου service.

Δημοσ.

Αν δεν αγόρασες ακόμα, να προτείνω με τη σειρά μου αυτό. Είναι μέσα στο budget σου και αυτό το AVRS κάνει δουλειά, είναι σχεδόν αθόρυβο, έχω εδώ και αρκετό καιρό ένα ίδιο (με μόνη διαφορά ότι το δικό μου έχει lightscribe) και μπορώ να πω οτι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από ταχύτητα και από ας το πούμε "επιτυχία" εγγραφής (αν και θεωρώ οτι το θέμα αυτό έχει κλείσει πλέον) και από συμβατότητα με δισκάκια κλπ.

Δημοσ.

+1 για τα DVDRW της ASUS τα οποία φοράνε Pioneer chipset.

Νο.1 επιλογή για Silent συστήματα, επιτέλους τα επανέφεραν στον κατάλογο.

Δημοσ.
δε θα ήταν καλύτερα να πάρει 2 DVD-RW drives ώστε να τελειώνει ακόμα γρηγορότερα και να του στοιχίσει ακόμα λιγότερο;

+1 !!

κι αν μετραει λιγο παραπάνω, εχω 2 plextor Sata και 2 LG στο tower αυτη τη στιγμη, συνολο 4. Τα 2 plextor ειναι απο επιστροφή πριν κλείσουν χρόνο. Τα LG -παροτι ειναι αργα στο loading και στο finalizing ειναι σκυλιά και βγαζουν πολυ καλυτερη ποιότητα εγγραφής απο τα επισκευασμένα plextor που μου εστειλαν πίσω.

Κι εγω το asus θα σου πρότεινα , αλλα με πρόλαβες... :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.
+1 για τα DVDRW της ASUS τα οποία φοράνε Pioneer chipset.

Νο.1 επιλογή για Silent συστήματα, επιτέλους τα επανέφεραν στον κατάλογο.

+1!

Και τα dvd-roms της ειναι αθορυβοτατα. Αν δεν αναβε το λαμπακι δε θα καταλαβαινα οτι ειχε dvd μεσα το δικο μου...

Επισης και το Optiarc 7240S κατι λεει.

Δημοσ.

Τελικά πήρα το asus και στις εγγραφές που έκανα ήταν άψογο, πάντως αυτό που είχα πρώτα ακούγεται ακόμα λιγότερο μέχρι καθόλου θα έλεγα και το λέω με δοκιμή του ίδιου cd και στα 2

αυτό που είχα δεν ξέρω τι μάρκα είναι αλλά γράφει αυτό TSSTcorp SH-S182M

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...