xpapias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρά. Ξεκίνησα να βλέπω φανατικά ξένες σειρές αρχικά με το Prison Break (το οποίο και σταμάτησα στα μέσα της 3ης σεζον) και το Lost στο οποίο έχω ολοκληρώσει και τον 5ο κύκλο. Στην πορεία δοκίμασα και το Damages όπου ολοκλήρωσα (με το ζόρι) τον πρώτο κύκλο ενώ χάζεψα και κάποια επεισόδια του How I met your mother (το οποίο με απογοήτευσε) όπως και το Dexter το οποίο πάλι δε με συγκίνησε ιδιαίτερα. Λαμβάνοντας σαν πρότυπο σειράς το Lost, έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε? Θα με ενδιέφερε περισσότερο κάποια σειρά - περιπέτεια / κωμωδία / κοινωνική - με επεισόδια που να μην είναι απολύτως αυτοτελή αλλά να δένονται το ένα με το άλλο.
alexdelpiero Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 δες το τhe mentalist κ θα με θυμηθεις.Μαλιστα στη νοβα την παρασκευη ξεκινα κ ο δευτερος κυκλος...Πολυ εξυπνο σεναριο κ πολυ καλες ερμηνιες...YG Μην κρινεις απο τον τιτλο κ νομιζεις οτι ειναι καμια μλκ με μαγεια κ τετοια.Καμια σχεση.
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Supernatural.Λίγη υπομονή μόνο στα πρώτα 9-10 επεισόδια που παρουσιάζονται οι κανόνες της σειράς τα οποία είναι σχεδόν τελείως αυτοτελή στην συνέχεια δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις εύκολα. Το ίδιο και για το Dexter.Κάτσε δες λίγο παραπάνω.Αποκλείεται να μην σου αρέσει στην πορεία.Όπως και το How I met your mother.Για κωμωδίες δες και My name is Earl αλλά αυτό είτε θα το αγαπήσεις είτε θα το μισήσεις.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 To Supernatural ειναι μονοδρομος για την περιπτωση σου. Πολυ καλη υποθεση, τρομερα επεισοδια και αρκετο χιουμορ. Οι πρωταγωνιστες ειναι μεγαλες μορφες και εχεις και το ατου οτι θα το δεις μαζεμενο οποτε δεν θα σε πειραξουν τα ελαχιστα επεισοδια που εκανε μια μικρη "κοιλια". Σε αρκετους μαλιστα αυτα τα ακυρα επεισοδια ειναι και απο τα αγαπημενα τους.
xpapias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 To Supernatural είναι αυτό που ξεκινάει με 2 τύπους που στήνουν κάπου μια σκηνή και τους την πέφτει ένα θηρίο? Νομίζω είχα δει το πρώτο επεισόδιο. Αν όντως φτιάχνει στη συνέχεια, να το δω. Επίσης το έψαξα για το Mentallist στην IMDB αλλά δε βρήκα βαθμολογία χρηστών. Θα το δοκιμάσω όμως. Καμία άλλη πρόταση?
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για κωμωδίες δες και My name is Earl αλλά αυτό είτε θα το αγαπήσεις είτε θα το μισήσεις. Θα το μισήσεις, στο λέω εγώ. Η σειρά είναι ότι πιο μαλακία έχει βγει σε ''κωμωδιούλα''. Δικές μου προτάσεις, τρεις Αγγλικές που θα τις τελειώσεις μπαμπ-μπαμ μιας και έχουν όλες 6 επεισόδια σε κάθε σεζόν και πολύ λίγες σεζόν. The Office (του Θεού Ricky Gervais) Extras (ξανά του Θεού Ricky Gervais) και το κερασάκι στην τούρτα: The IT Crowd
alexdelpiero Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 To Supernatural είναι αυτό που ξεκινάει με 2 τύπους που στήνουν κάπου μια σκηνή και τους την πέφτει ένα θηρίο? Νομίζω είχα δει το πρώτο επεισόδιο. Αν όντως φτιάχνει στη συνέχεια, να το δω. Επίσης το έψαξα για το Mentallist στην IMDB αλλά δε βρήκα βαθμολογία χρηστών. Θα το δοκιμάσω όμως. Καμία άλλη πρόταση? Ο πρωταγωνιστης toy τhe mentallist φετος ηταν υποψηφιος κ για βραβειο Emmy για το πρωτο κυκλο της σειρας.... Για ριξε μια ματια κ στο Dark Blue...αστυνομικη σειρα με μυστικους που διυσδυουν σε συμμοριες καλη δουλεια.Αν θες κατι κοινωνικο δες το private practice...
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Θα το μισήσεις, στο λέω εγώ. Η σειρά είναι ότι πιο μαλακία έχει βγει σε ''κωμωδιούλα''. Τι λες ρει; Εγώ τουλάχιστον στον κύκλο μου όσους ξέρω που το είδαν όλοι το γούσταραν.Αλλά εντάξει καταλαβαίνω ότι άνετα μπορεί κάποιος να τη μισήσει.Σε όσους αρέσουν τα καφριλίκια χαλαρά την γουστάρουν άπειρα.
john1987 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Τσεκαρε Mentalist και Life. Απο sitcoms Two and half men με διαφορα το καλυτερο.
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Τι λες ρει; Εγώ τουλάχιστον στον κύκλο μου όσους ξέρω που το είδαν όλοι το γούσταραν.Αλλά εντάξει καταλαβαίνω ότι άνετα μπορεί κάποιος να τη μισήσει.Σε όσους αρέσουν τα καφριλίκια χαλαρά την γουστάρουν άπειρα. Δεδομένου του ότι λίγο πολύ ξέρει ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα αποφύγω το κλισέ ''Γούστα είναι αυτά'' και θα συνεχίσω χωρίς φόβο παρεξηγήσεων : Είδα όλο το πρώτο κύκλο και λίγο απο το δεύτερο. Κάφρικο δεν είναι σε καμία περίπτωση. Εκτός και αν περίμενε 1,5 σεζόν για να ξεκινήσει. Κάφρικο για μένα είναι το South Park π.χ Με βάση αυτό δεν χαρακτηρίζεις εύκολα την σειρά κάφρικη λοιπόν. Επίσης, το main story της είναι πολύ κουραστικό και πραγματικά δεν δίνει και πολύ ελευθερία στο σενάριο να εξελιχθεί όμορφα. Κοινώς: Αμερικανιά στο φούλ, πολύ λίγο χιούμορ, και τιγκαρισμένο στα ''κλισέ'' μηνύματα (i learn something today που λέει και ο Κάιλ) του στυλ πως ότι μετάνιωσε που έκανε αυτός, είναι κακό και παίρνουμε εμείς και το ηθικό δίδαγμα. Επίσης πολύ σπάνιο να μου αρέσουν οι ηθοποιοί καρικατούρες, και δυστυχώς η σειρά βασίζεται εξ'ολοκλήρου σε ηθοποιούς που παίζουν πολύ έντονα χαρακτήρες πολύ χτυπητούς. Αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά.
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά η σειρά είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες.Είναι για όσους δεν ψάχνονται με το σενάριο,τα μηνύματα κτλ και απλά θέλουν να δουν κάτι goofy ευχάριστο να περάσει η ώρα.Και δεν υπάρχει main story.Είναι τελείως αυτοτελή επεισόδια.Απλά υπάρχει μια ιστορία για να συνδέονται κάπως.Άλλου είδους καφριλίκια είναι το my name is earl.Σαν τρόπο ζωής πιο πολύ. Πολύ το αναλύεις ρει Δες το arrested developement.
sotiriadisc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 φιλε δες fringe και φυσικα CSI (new york & las vegas, το miami εμενα δεν μου αρεσει) ακόμα δες greys anatomy , το νέο mercy και το Cougar town (κωμωδία)
Vintage Jewel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τrue Blood! το καλυτερο που εχει βγει τον τελευταιο καιρο. <333
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.