Προς το περιεχόμενο

Αποριες σχετικα με web cam συνομιλιες

nikos papas.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω καποιο προγραμμα για συνομιλια. Ειμαι ασχετος εντελως με το θεμα, αλλα σκεφτομαι να παρω καποια καμερα ,για να μιλαω με τους φιλουυς και γνωστους.

Αρκει μια καμερα 640χ480 η χρειαζεται μεγαλυτερη αναλυση?

Το windows live messenger ειναι καλο?Ειναι απαραιτητο να εχω το ιδιο προγραμμα με αυτους που προκειται να επικοινωνησω?

Δημοσ.
θελω καποιο προγραμμα για συνομιλια. Ειμαι ασχετος εντελως με το θεμα, αλλα σκεφτομαι να παρω καποια καμερα ,για να μιλαω με τους φιλουυς και γνωστους.

Αρκει μια καμερα 640χ480 η χρειαζεται μεγαλυτερη αναλυση?

Το windows live messenger ειναι καλο?Ειναι απαραιτητο να εχω το ιδιο προγραμμα με αυτους που προκειται να επικοινωνησω?

η ανάλυση είναι αρκετη

το skype κάνει καλύτερη δουλεια

ναι, πρέπει να είναι ίδιο ή συμβατό

Δημοσ.

Αυτό μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο καλύτερα;

Ας πούμε πως εγώ τώρα χρησιμοποιώ για παράδειγμα το skype με την 1Μpixel κάμερα. Εάν αλλάξω και βάλω μέχρι και HD cam το πρόγραμμα θα στέλνει με διαφορετική ποιότητα ή θα χρησιμοποιεί και πάλι μια standard ανάλυση;;;

Δημοσ.

Ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις.Ολα ο.κ. μονο που δεν εχω ηχο.Παρολο που η καμερα λειε οτι εχει μικροφωνο, χρειαζονται τα ακουστικα με το μικροφωνο,για να εχω

επικοινωνια?Δεν υπαρχει η δυνατοτητα full screen?

Δημοσ.

Αναλογα το προγραμμα.Δεν εχει κανα κουμπι για full screen?

Παντως να ξερεις οτι θα χασεις πολυ στην ποιοτητα αν βαλεις πλήρη οθόνη.

Δημοσ.

Σημαντικότατο ρόλο παίζει και η γραμμή σου. Υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να κολλάει η επικοινωνία και να καθυστερεί ή να σπάει ο ήχος. Εγώ χρησιμοποιώ το skype για καθημερινή επικοινωνία (video call) για τη δουλειά μου και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα αυτό καθ' αυτό. Απλά το βράδυ που πιττάρει το dslam στο οποίο βρίσκομαι, η επικοινωνία είναι απλά αδύνατη, σε βαθμό μέγιστου εκνευρισμού.

Από το site του skype σου παραθέτω τα εξής:

http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/

# System requirements

# PC running Windows® 2000, XP, Vista or 7. (Windows 2000 users require DirectX 9.0 for video calls).

# Internet connection – broadband is best (GPRS is not supported for voice calls).

# Speakers and microphone – built-in or separate.

# For voice and video calls we recommend a computer with at least a 1GHz processor, 256 MB RAM and of course a webcam.

# For High Quality Video calls you will need a high quality video webcam and software, a dual-core processor computer and a fast broadband connection (384 kbps).

Αυτό που γράφουν ισχύει δοκιμασμένα, για βιντεοκλήσεις με καλή ποιότητα. Ειδικά αυτό με τον dual core processor. Τεσταρισμένα και εγγυημένα.

Δημοσ.

Τελικα εβαλα το skype εκανα το τεστ για τις ρυθμισεις ηχου που εχει και ολα καλα.

Παντως δεν νομιζω να εχω προβληματα λογω ταχυτητας,γιατι εχω 8 Μbit.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να καταγραφονται οι βιντεοκλησεις;

Δημοσ.
Να ρωτησω και εγω κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να καταγραφονται οι βιντεοκλησεις;

Το θεωρώ πάρα πολύ τραβηγμένο. Εκτός αν σε παρακολουθούν, που και πάλι δεν βλέπω τον τρόπο να το επιτύχουν.

Εγώ το χρησιμοποιώ επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει ποτέ προκύψει κάτι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ----------

Το μονο ευκολο :-)

Πώς δηλαδή; Θέλω να μου απαντήσεις τεκμηριωμένα και με παραδείγματα, και να μου το αποδείξεις.

Δημοσ.
Τελικα εβαλα το skype εκανα το τεστ για τις ρυθμισεις ηχου που εχει και ολα καλα.

Παντως δεν νομιζω να εχω προβληματα λογω ταχυτητας,γιατι εχω 8 Μbit.

8mbit είναι η μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορείς να κατεβάσεις δεδομένα. Για να στείλεις δεδομένα η μέγιστη ταχύτητα είναι 384kbit/sec.

Αν έχεις κάποιο trojan είναι τεχνικά εφικτό να καταγράφονται οι βιντεοκλήσεις.

Επίσης είναι εφικτό αν ο υπολογιστής σου ή του άλλου συνδέεται με hub και όχι με switch στο δίκτυο, να υποκλέπτεται η συνομιλία από άτομα στο ίδιο hub.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...