Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Razer DeathAdder

Mr.Etherium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα πρόβλημα με το Razer DeathAdder. Στο PC που προσπαθώ να το βάλω είναι μιας τετραετίας. Το βελάκι δεν κουνιέτε και επίσης κανένα απο τα κουμπιά του. Έχω κάνει επιτυχώς την εγκατάσταση των drivers και το τελευταίο firmware και επίσης έκανα και αναβάθμιση το λογισμικό της μητρικής(Asus P5VD2-MX) . Δοκίμασα όλες της θύρες USB του υπολογιστή και πάλι δεν δουλεύει. Η θύρες USB ειναι εντάξει γιατι με αλλα ποντίκια δουλεύει. Να πώ όμως οτι το συγκεκριμένο ποντίκι το δοκίμασα στο δικό μου PC και δουλεύει μια χαρά.Νομίζω πως φταίει η μητρική.Επίσης δοκίμασα να το βάλω σε PS/2.Και πάλι δεν δουλεύει,μάλιστα σε αυτή τη σύνδεση δεν τροφοδοτείτε καλα και το λαμπάκι του φιδιού δεν φωτίζει :P . Όμως το ίδιο πρόβλημα είχα και με το Microsoft HABU. Έχω Window XP pro SP3. Τι μπορεί να φταίει? Και άν το πρόβλημα είναι η μητρική εκτός απο την λύση να αγοράσω άλλη τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Επειδή ακούγεται σαν πρόβλημα των USB να δώσουν επαρκές ρεύμα (ίσως το ποντίκι που δουλεύει να μην χρειάζεται τόσο), θα ήταν καλό να δοκιμάσεις μια σαφώς απαιτητικότερη συσκευή, όπως εκτυπωτή ή σαρωτή. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το πρόβλημα, οι κυρίως ύποπτοι είναι δύο, το τροφοδοτικό και η μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...