Προς το περιεχόμενο

4870 με 5770 - αξίζει?

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι cpu εχεις??

βασικα εγω δεν θαβω το dx11 αλλα μερικες καρτες που το υποστηριζουνε :P

Εχω τον 7400 και τροφοδοτικό premier 450w....

• Moderators
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο (για την ακριβεια ειναι απο τα χειροτερα ποιοτικα).

Ποια Χ1950 εχεις? Αν ειναι η XT ή η XTX (που ηταν γομαρια και τερατα καταναλωσης), λογικα δε θα εχεις προβλημα εφοσον δουλευει και τωρα.

Αν τωρα εχεις την Χ1950Pro, εχμ... δε ξερω... εγω δε θα το ρισκαρα.

Δημοσ.
Εχω τον 7400 και τροφοδοτικό premier 450w....

ο λογος που θες να πας σε αλλη καρτα ποιος ειναι?;)

• Super Moderators
Δημοσ.
1ον γιατί θάβετε το dx11 πριν καλά δεν βγήκε

δεν θάβουμε το DX11, απλά οι πρώτες κάρτες (είτε ΑΤΙ είτε Nvidia) που το υποστηρίζουν κλασικά δεν έχουν την απαραίτητη ισχύ για να το τρέξουν καλά

• Moderators
Δημοσ.
ο λογος που θες να πας σε αλλη καρτα ποιος ειναι?;)

Ισως οι διπλασιες επιδοσεις (και βαλε) απο την 1950??? Λεεεεεεω γω τωρα...

Δημοσ.
Το τροφοδοτικο σου δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο (για την ακριβεια ειναι απο τα χειροτερα ποιοτικα).

Ποια Χ1950 εχεις? Αν ειναι η XT ή η XTX (που ηταν γομαρια και τερατα καταναλωσης), λογικα δε θα εχεις προβλημα εφοσον δουλευει και τωρα.

Αν τωρα εχεις την Χ1950Pro, εχμ... δε ξερω... εγω δε θα το ρισκαρα.

Χ1950 pro 512 έχω οπότε ας μην το ρισκάρω ας πάρω ενα 600αρι η 550 να ειμαι κ ησυχος......

Ο λόγος διπλάσιες αποδόσεις, είσοδο hdmi καθως και dirext 10 i 11....i x1950pro ipostirizei mono dirext9

εγω βλέπω οτι μια 4870 σε διάφορα καταστήματα είναι τα ίδια χρήματα με μια 5770 όποτε δεν βλέπω τον λόγο να πάρει κάποιος την 4870

• Moderators
Δημοσ.

Οντως ειναι υπερ-αρκετο ενα καλο 500ρι, αλλα οχι ενα κακο 450ρι που εχει ο φιλος μας.

D-tonys, αν θελεις δοκιμασε με το 450ρι να δεις αν θα δουλεψει και αν ειναι σταθερο, και αν δεις οτι δεν ειναι τοτε παρε άλλο.

Δημοσ.
Οντως ειναι υπερ-αρκετο ενα καλο 500ρι, αλλα οχι ενα κακο 450ρι που εχει ο φιλος μας.

D-tonys, αν θελεις δοκιμασε με το 450ρι να δεις αν θα δουλεψει και αν ειναι σταθερο, και αν δεις οτι δεν ειναι τοτε παρε άλλο.

Καλη άποψη κ αυτή:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...