Karnizo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εγω στην συνδεση μου εχω Το αdsl splitter στην γραμμη στον τοιχο και απο την πισω μερια στο phone ειναι το τηλεφωνο και στο adsl το modem συνδεδεμενο..κανονικα δηλαδη.Επισης μου ειχαν δωσει και ενα φιλτρο αλλα ειχε μονο υποδοχη για phone πισω οποτε δεν το χρησιμοποιησα.Εχω κανει κατι στραβα?Γιατι εχω πολυ αργες ταχυτητες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δεν εχεις κανει κατι λαθος.το φιλτρο δεν το χρειαζεσαι εκτος αν εχεις και αλλη συσκευη.δες μεσα απο τον ρουτερ στα ποσα συγχρονιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnizo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οταν το ειχα συνδεδεμενο μονο του απευθειας σε αλλη γραμμη στο σπιτι κατεβαζα με 800-900. Τωρα ουτε τα μισα δεν πιανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 αλλο το αλλο spiti αλλο αυτο.πρεπει να μας πεις στα ποσα κλειδωνεις.μπορει να εισαι πολυ μακρια απο το αστικο κεντρο του οτε και να μην κλειδωνεις ουτε 2 mbit>η μπορει να ειναι αλλο το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnizo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 οχι το ιδιο σπιτι ειναι..απλα σε αλλη γραμμη..με το που αλλαξα γραμμη επεσε παρα πολυ και η ταχυτητα του download μου..Το bandwidth ειναι αυτο που ψαχνουμε?αν ειναι αυτο λεει 923/19.718.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 h ταχυτητα ειναι πολυ καλη.δοκιμασε απο καποιο γρηγορο site να κατεβασεις με καποιο download manager.πχ http://www.nvidia.com http://www.ati.com.για να δουμε τι γινεται περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnizo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γυρω στο 1,4 mb/s ειναι απο αυτα τα site..Οποτε προβλημα εχουν τα torrents που κατεβαζω και οχι η adsl.. Μαααλιστα..ty man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 για μεγάλες ταχύτητες με torrent αναγκαστηκά από private tracker, σε public δεν βλέπει κάτι της προκοπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnizo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Οντως τα privates πολλα γκαζια!1.5mb/s!Παρτυ κανω!Πριν λιγο τα εντοπισα χαρη σε σενα Thresh που ειχες πει κατι πριν για private trackers!Αλλα λιγα sites εχω βρει με free registration τα περισσοτερα θελουν invide code..Και μετα ειναι και οτι πρεπει να αφηνεις τα torrents για upload.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pablo_Garcia96 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ παιδιά έχω ένα άλλο πρόβλημα.Έχω μια τηλεφωνική πρίζα που έχει 2 εξόδους (δεν μπορώ να δω τι βύσματα βγαίνουν απ την πρίζα γιατί έχει πάνω κάτι ζιλοτέιπ του πατέρα μου αλλά δεν είναι σίγουρα το κλασσικό καλώδιο τηλεφώνου).Απ την μια έξοδο βγαίνει ένα καλώδιο τηλεφώνου και πάει σε ένα τηλέφωνο κάπου στο σπίτι (με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε βασικά γιατί πλέον δεν συνδέεται πουθενά το καλώδιο) και απ την άλλη έξοδο βγαίνει 1 άλλο καλώδιο τηλεφώνου πάνω στο οποίο θέλω να συνδέσω 2 συσκευές τηλεφώνου και 1 modem/router.Αλλά αυτό το τηλεφωνικό καλώδιο συνδέεται με μια προέκταση καλωδίου γιατί η συσκευή του τηλεφώνου μετακινούταν πριν πάρουμε ασύρματο τηλέφωνο.Τώρα έχω συνδέσει αυτήν την προέκταση με ένα splitter και στην phone έξοδο του splitter έχω βάλει ένα ταφ τηλεφώνου πάνω στο οποίο έχω βάλει 2 φίλτρα και πάνω στα φίλτρα έχω βάλει τα 2 τηλέφωνα,και στην τρίτη έξοδο του ταφ έχω βάλει το καλώδιο του modem/router. Δείχνει να δουλεύει καλά θόρυβο τα τηλέφωνα δεν κάνουν και δοκίμασα 2-3 φορές να πάρω τηλέφωνο και δεν έπεσε η σύνδεση, αλλά πριν λίγο έπεσε στα ξαφνικά μόνη της (χωρίς να κουνηθεί κάποιο καλώδιο και χωρίς να με πάρουν κάποιο τηλέφωνο).Ξέρετε τι παίζει? Ναι το ξέρω τα είπα λίγο μπερδεμένα γι αυτό ότι θέλετε ρωτήστε με.Επίσης για να σας προλάβω δεν ξέρω άμα έχω ISDN ή PSTN, πως μπορώ να το δω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ παιδιά έχω ένα άλλο πρόβλημα.Έχω μια τηλεφωνική πρίζα που έχει 2 εξόδους (δεν μπορώ να δω τι βύσματα βγαίνουν απ την πρίζα γιατί έχει πάνω κάτι ζιλοτέιπ του πατέρα μου αλλά δεν είναι σίγουρα το κλασσικό καλώδιο τηλεφώνου).Απ την μια έξοδο βγαίνει ένα καλώδιο τηλεφώνου και πάει σε ένα τηλέφωνο κάπου στο σπίτι (με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε βασικά γιατί πλέον δεν συνδέεται πουθενά το καλώδιο) και απ την άλλη έξοδο βγαίνει 1 άλλο καλώδιο τηλεφώνου πάνω στο οποίο θέλω να συνδέσω 2 συσκευές τηλεφώνου και 1 modem/router.Αλλά αυτό το τηλεφωνικό καλώδιο συνδέεται με μια προέκταση καλωδίου γιατί η συσκευή του τηλεφώνου μετακινούταν πριν πάρουμε ασύρματο τηλέφωνο.Τώρα έχω συνδέσει αυτήν την προέκταση με ένα splitter και στην phone έξοδο του splitter έχω βάλει ένα ταφ τηλεφώνου πάνω στο οποίο έχω βάλει 2 φίλτρα και πάνω στα φίλτρα έχω βάλει τα 2 τηλέφωνα,και στην τρίτη έξοδο του ταφ έχω βάλει το καλώδιο του modem/router. Δείχνει να δουλεύει καλά θόρυβο τα τηλέφωνα δεν κάνουν και δοκίμασα 2-3 φορές να πάρω τηλέφωνο και δεν έπεσε η σύνδεση, αλλά πριν λίγο έπεσε στα ξαφνικά μόνη της (χωρίς να κουνηθεί κάποιο καλώδιο και χωρίς να με πάρουν κάποιο τηλέφωνο).Ξέρετε τι παίζει? Ναι το ξέρω τα είπα λίγο μπερδεμένα γι αυτό ότι θέλετε ρωτήστε με.Επίσης για να σας προλάβω δεν ξέρω άμα έχω ISDN ή PSTN, πως μπορώ να το δω αυτό? pstn εχεις.οποτε και splitter pstn εχεις βαλει.β.δεν ειναι λαιος αυτο που εκανες απλα το πρωτο το καλωδιο που λες οτι δεν συνδεεται πουθενα να το αποσυνδεσεις απο το πριζακι γιατι μπορει να χανεις.β.οτι επεσε η συνδεση μπορει να οφειλεται και στην γραμμη οχι οτι εκανες εσυ κατι λαθος.οποτε μην αγχνωνεσαι.δες αν θα το ξανακανει .και ενα disconect thn ημερα να εχεις δεν ειναι παραλογο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.αλλιως αμα το κανεις πες μας τι ρουτερ εχεις και στα ποσα κλειδωνεις και τι firmware εχει πανω. Οντως τα privates πολλα γκαζια!1.5mb/s!Παρτυ κανω!Πριν λιγο τα εντοπισα χαρη σε σενα Thresh που ειχες πει κατι πριν για private trackers!Αλλα λιγα sites εχω βρει με free registration τα περισσοτερα θελουν invide code..Και μετα ειναι και οτι πρεπει να αφηνεις τα torrents για upload.. μονο private tracker και σε torrents που εχουν πολλους seeders και λιγους Leechers.σε free trackers κανεις δεν μοιραζει οποτε εχεις θεμα.ενω στο αλλο που σε ελεγχουν ολοι προσεχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τι να σου πω.εχω βγει πανω απο 2000 χιλιαδες ραντεβου εγκαταστασης και εχω αλλαξει ελαχιστα φιλτρακια και splitter. Μετά απο 2 χρόνια άλλο ένα νεκρό φίλτρο στο σπίτι. Κάθε 2 λεπτά linestate down Τώρα είναι μια χαρα.. Και αν δεν ήξερα να το αλλάζω τι θα έλεγα; Φταίει η Φόρθνετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 γενικως οταν δεν παιζει το ιντερνετ θελει καποιες δοκιμες πριν αρχισει καποιος να λεει ποιος φταιει και να ταλαιπωρειται επειδη βαριεται να κανει εναν ελεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Στο σπίτι φίλου παρατήρησα ότι δεν έχει φίλτρο καθόλου... Εδώ και 3 μήνες μίλαγε κανονικάα, ήταν στο internet κανονικά (με χάλια ταχύτητα βέβαια, αλλά δούλευε)... Η εξήγηση που σκέφτηκα είναι ότι η οικοδομή είναι 1 χρόνου και όλα τα εσωτερικά καλώδια ολοκαίνουρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 δεν εχουν να κανουν τα καλωδια τοσο οσο οτι απλα μπορει να εχει συσκευη συνηθως κανα ασυρματο που δεν παιρναει ο θορυβος στο τηλ.οτι δεν περναει βεβεα δεν σημαινει οτι δεν θελει φιλτρο.εννοειται οτι θελει γιατι αλλιως θα εχει τα κλασικα προβληματα πλην του θορυβου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα