Προς το περιεχόμενο

adsl filter, είναι απαραίτητο?

jimsakpt3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

.ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να καψεις φιλτρο.εχω δει ενα δυο χαλασμενα ως τωρα και ενα δυο splitter χαλασμενα που ειχαν φαει πολυ κλοτσιδι.

σοβαρολογείς? σπίτι μου μόνο έχω αλλάξει 2.

δε μπορω να θυμηθω ποσα σε άλλα σπίτια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι να σου πω.εχω βγει πανω απο 2000 χιλιαδες ραντεβου εγκαταστασης και εχω αλλαξει ελαχιστα φιλτρακια και splitter.οσο για το φιλο πιο πανω.το splitter exei line phone και modem.αν βαλεις κατι λαθος δεν θα παιξει κατι.αν μπει αναποδα to phone me line απλα δεν παιζει το νετ.στο φιλτρο εχει Line και Phone. σηνηθως line ειναι το αρσενικο και phone το θυληκο με εξαιρεση καποια φιλτρακια τα οποια εχουν θηλυκο και απο τις δυο οποτε εκει απλα ειτε βλεπεις και διαβαζεις ειτε εχει εικονιδιακα πανω.αν τα βαλεις αναποδα το τηλ φιλτραρεται κανονικοτατα χωρις κανενα θεμα αλλα το adsl Παιζει μεχρι και μιση ταχυτητα πιο κατω και με χαλια attenuation.επισης μπορει να τυχει να μην βαλεις φιλτρο καθολου ειδικα σε ασυρματα και να μην περναει καθολου θορυβος αλλα στο ιντερνετ κανεις παλι προβλημα.τωρα ναι τα λεω εμπειρικα.ηλεκτρολογικα δεν ξερω γιατι δεν παιζει σωστα.το ιδιο και στο splitter.αν συνδεσεις ενα splitter Με τον τοιχο αλλα δεν βαλεις απο την αλλη πλευρα ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ το splitter σαν κατα καποιο τροπο δεν τερματιζει και σου ριχνει την ταχυτητα της γραμμης και σου αυξανει το attenuation.το εχω δοκιμασει σπιτι και αστα να πανε.ευτυχως αυτο δνε το κανει κανεις να βαλει το splitter χωρις να συνδεσει τιποτα πανω.με το φιλτρο νομιζω και να το βαλεις πανω στην γραμμη χωρις τηλ δεν επηρεαζει κατι οσο θυμαμε

γιατι ειναι πανακριβα ρε παιδια?

ποια ειναι πανακριβα/?τα splitter 6-10 τα φιλτρα 1-3 ευρω.παλια ηταν πιο φτηνα αλλα οταν αυξηθηκε η ζητηση αυξηθηκε και η τιμη.ξερουν οτι πρεπει να τα παρεις υποχρεωτικα

εισαι σιγουρος για αυτο; Μαλλον οχι

Ειναι πολυ πιθανο να σου ριχνει το Internet καθε φορα που πας να τηλεφωνησεις αν δεν εχεις φιλτρο. Ναι ειναι απαραιτητο

Σωστός φίλε μου.!!

οπως ειπαμε χωρις φιλτρο μπορει να πεσει η συνδεση οταν σηκωσεις το τηλ .ακομα και να μην πεσει θα συγχρονιζει πιο χαμηλα με περισσοτερο attenuation και αλλα τοσα προβληματα.φιλτρα = must ειτε εχεις θεμα ειτε οχι.και παντου.συναγερμο,φαξ,μηχανημα πιστωτικων καρτων .παντου φιλτρο ακομα και σε dial up modem εκτος απο τον ρουτερ.μονο στον ρουτερ δεν βαζουμε.και παντα σωστη φορα.

• Super Moderators
Έλα ρε Sideri! Και έλεγα δε θα απαντήσει; (σε λυμένο θέμα) Δε θα σχολιάσει

μα γιατί? τα "yes i agree" posts είναι τα καλύτερα ever!

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...