Green Dragon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου. Αρνείται πεισματικά να κάνει shutdown. όταν του δίνω την εντολή "shutdοwn", φαίνεται να ξεκινάει κανονικά τη διαιδκασία, να κλείνει όποιο πρόγραμμα τυχαίνει να είναι ανοικτό και τελικά κλείνει και η οθόνη. όλα καλά πήγανε .....σκέφτομαι εγώ.... αμ' δε.... εξακολουθώ να ακούω το ανεμιστηράκι να δουλεύει στο ρελαντί, ενώ και το power butτοn παραμένει αναμμένο... μετά πρέπει να το πατήσω παρατεταμένα για να κλείσει τελείως. αναρωτιέμαι αν είναι θέμα επιλογών και software........οπότε κάτι μπορεί να γίνει ή θέμα hardware.......οπότε κλάφτα Χαράλαμπε καμμιά ιδέα, καμμιά βοήθεια please
tomfon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τί λαπτοπ έχεις και τι λογισμικό τρέχεις; Επίσης κοίταξε στις ρυθμίσεις που αφορούν στη ''ενεργειακή'' διαχείριση του υπολογιστή. Είναι πιθανό να τον έβαλες να κάνει stand by κάθε φορά που πατάς ΄΄σβήσιμο΄΄.
Green Dragon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τί λαπτοπ έχεις και τι λογισμικό τρέχεις; Επίσης κοίταξε στις ρυθμίσεις που αφορούν στη ''ενεργειακή'' διαχείριση του υπολογιστή. Είναι πιθανό να τον έβαλες να κάνει stand by κάθε φορά που πατάς ΄΄σβήσιμο΄΄. Έχω ένα Compaq Pressario και τρέχω τα Win7 64bit. Προσπαθώ στο control panel να βρώ τη διαχείριση ενέργειας
tomfon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μην αγχώνεσαι, δεν πάω πουθενά... Λογικά θα το βρεις εύκολα.
Green Dragon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μην αγχώνεσαι, δεν πάω πουθενά... Λογικά θα το βρεις εύκολα. Φίλε Tomfon, δοκίμασα από τα power settings αλλά δεν άλλαξε κάτι
Green Dragon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 επανέρχομαι στο θέμα με νεότερα: Αφού το πήγα στο service και μου είπαν ότι είναι θέμα μητρικής και θέλει αντικατάσταση το motherboard, που πάει να πει κάπου 400Ε...........το παράτησα. Σήμερα έγινε το εξής κουφό: Έβγαλα τη μπαταρία από το laptop και το δοκίμασα μόνο με το ρεύμα. Σημειωτέον ότι η μπαταρία του είναι τελείως εξαντλημένη και την είχα συνέχεια επάνω, αλλά δούλευα στο ρεύμα. Δοκίμασα λοιπόν χωρίς τη μπαταρία και το laptop δουλεύει σαν καινούργιο, κάνει shut down κανονικά, δεν ακούγεται ο ανεμιστήρας καθόλου..........super σας λέω:oneup: Μπορεί η μπαταρία να κάνει τέτοια κόλπα;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.