IGITIHI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Έχω ένα PC με AMD Duron 600Mhz, κάρτα γραφικών NVidia GeForce2 GTS 32MB και 128MB Ram. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα παρακάτω παιχνίδια και θέλω να μου πείτε ποιό θα τρέχει καλά στό σύστημά μου (αν και δεν ελπίζω σε πολλά, έχω παλιό σύστημα): Baldur's gate 2, Icewind Dale 2, Neverwinter Nights, Morrowind(σιγά μην τρέξει), Warcraft III και Medieval: Total War. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
Edgar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 To baldur's gate tha treksei sigoura kai kala. Sto neverwinter nights nomizo den tha exeis problima. Gia to Morrowind, mono tin egatastasi fantazomai oti tha mporeis na kaneis. To warcraft 3 mporei na sernetai ligaki. Gia ta alla tha se gelaso.
@_zerocool Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Μάλλον θα τρέξουν όλα τα παιχνίδια αλλά το ερώτημα είναι πως θα τρέξουν... μπορείς βέβαια να παίξεις στις χαμηλότερες αναλύσεις και με τα details στο Low. Από εκεί και πέρα βλέπεις, πάντος ένας φίλος μου με celeron 460Mhz και TNT2 έπαιξε το warcraft 3 "καλά".
ex_tep Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 ki egw pisteuo oti se xamiles analiseis den tha exeis apolitos kanena provlima..An thes tin gmomi mou pantos pare ena X-Box na kaneis tin douleia sou
panosp1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 kai giati den pas na pareis ena ligo pio grigoro Duron ??? H pio apli lisi.
DeCoN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Plaka plaka 8a sou er8ei oso ena paixnidi, h GTS se sozei pantws!!!
ex_tep Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 ton sozei??Me 1500 marks pou vgazei to sistima pio kainourgio pexnidi mporeis na pekseis...
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 GeForce2 GTS Rulezz re ego ola ta paixnidia kai ta pio sygxrona ta paizo se 1024x768.. tin kartoula tin exo sxedon 3.5 xronia .. koryfaia agora
DeCoN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 An allaksei CPU omws... H krtoula tou einai oti prepei gia ena duron@1000. Oi perisoteroi me 600ria, h akoma kai 1200ria DURON den exoun panw apo GF2MX... an oxi TNT ktl.
DeCoN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Pes ta re Hellhound!!!!!! (wraio nick) H krtoula einai epikh, xiliometra mprosta apo thn epoxh ths!!! Enas filos mou htan me mia tetoia mexri prin apo ligo kairo, kai thn GF2MX mou thn ekane skoupidi!!!
random Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote IGITIHI:</font><hr> Έχω ένα PC με AMD Duron 600Mhz, κάρτα γραφικών NVidia GeForce2 GTS 32MB και 128MB Ram. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα παρακάτω παιχνίδια και θέλω να μου πείτε ποιό θα τρέχει καλά στό σύστημά μου (αν και δεν ελπίζω σε πολλά, έχω παλιό σύστημα): Baldur's gate 2, Icewind Dale 2, Neverwinter Nights, Morrowind(σιγά μην τρέξει), Warcraft III και Medieval: Total War. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! <hr /></blockquote> Μου ρίχνεις σε κάρτα, σου ρίχνω σε μνήμη, μάλλον έχεις δυνατότερο σύστημα απο εμένα, αλλα παρόμοιο. Εχω Duron 650, ram 256, Geforce 1 32mb. Το Warcraft 3 άνετο, απο γραφικά δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλα το φόρτο παρουσιάζεται σε προχωρημενες πίστες οπου μαζέυονται πολλα units ταυτόχρονα, ειναι θέμα cpu αυτό. Δεν εχω παιξει πολύ για να τις δω. Αλλα θυμάμαι απο το Wc 2 και το C+C που έπαιζα σε Pentium 2, στις "επικές μάχες" ψιλοσερνόταν. Medieval: Total War μολις τώρα το εγκατέστησα, έπαιξα ενα quick battle, σε 800χ600, ανεκτά τα πράγματα. δεν "παγώνει", ουτε κανει σπασίματα, αλλα μια Gf2,3,ή 4 θα το έκανε πιο άνετο. Απο νέα games παίζω UT2003/single player σε 640 άνετα, σε 800 ανεκτά. Fifa2003 σε 800: πολυ καλά... Αν θες οικονομικη αναβαθμιση, δες η μητρική μεχρι τι cpu δέχεται, και στο Fleamarket παρε ενα μεταχειρησμένο Athlon, πρεπει να ειναι παμφθηνοι τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.