kavros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 πληκτολόγιο και ποντίκι λογικά θα έχουν,ψύκτρα έχει στοκ ο επεξεργαστής δεν θα κάνει overclock το κορίτσι,τέλος κάρτα γραφικών έχει ενσωματωμένη η μητρική δεν θα χρειαστεί extra. Αν τελικά αποφασίσει να πάει σε ποιοτικό τροφοδοτικό ας πάει κατευθείαν σε κάτι τέτοιο,ή το enermax . http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-400W-CMPSU-400CXEU.htm οκ καταλαβα..
strat0si Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 οκ καταλαβα.. παιδια ποντικι και πληκτρολογιο υπαρχει και για αυτο δεν το αναφερα
sno0py Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μια ερωτηση πανω στο θεμα τροφοδοτικων που προτεινατε...ποιο ειναι καλυτερο το corsair το 400αρι ή το enermax στα 425w ? To ενα βγαζει μια 12 αρα στα 30 Α και το αλλο 3 12αρες στα 22Α Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο και γιατι?
strat0si Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μια ερωτηση πανω στο θεμα τροφοδοτικων που προτεινατε...ποιο ειναι καλυτερο το corsair το 400αρι ή το enermax στα 425w ?To ενα βγαζει μια 12 αρα στα 30 Α και το αλλο 3 12αρες στα 22Α Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο και γιατι? και εγω εχω το ιδιο ερωτημα παιδες βοηθεια
Tenshi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 33A για το Enermax Το combined δεν βγαίνει απο το άθροισμα των 12V γραμμών (δυστυχώς)
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 +1 και από εμένα στη σύνθεση του Tenshi.Πας σε ddr3,πιο αναβαθμίσιμη πλατφόρμα αλλά μια παρατήρηση.Σκληρό να βάλεις τον 7200.12 που σου πρότειναν στο πλαίσιο.Ίσως το μοναδικό πράγμα που ήταν σωστή επιλογή από την πρότασή τους.Να σημειωθεί επίσης ότι τα 44€ παραπάνω στην πρόταση του Τenshi είναι για ακόμη 2gb ram οπότε όπως καταλαβαίνεις η διαφορά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο μεγάλη.Δεν γίνεται να αγοράζεις pc το 2010 με μόνο 2gb ram. Μιας και η τιμή είναι ίδια(-1€ δηλαδή) εγώ θα πήγαινα και σε αυτή τη μητρική μόνο και μόνο γιατί η MSI είναι η εταιρία με την καλύτερη υποστήριξη σε AMD. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-785GM-E51-AM3-DDR3-VGA-785G-785GM-E51.htm όπως επίσης μια αλλαγή για να μειωθεί και λίγο η τιμή από την οποία δεν νομίζω να καταλάβει διαφορά η κοπέλα είναι η επιλογή ενός από των δύο από κάτω επεξεργαστών.Είναι πολύ μικρές οι διαφορές μεταξύ 2,8 2,9 και 3ghz και άνετα μπορείς να επιλέξεις κάποιον από κάτω για να μειώσεις έστω και λίγο την τιμή. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Athlon-II-X2-240-AM3-2-8G.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Athlon-II-X2-245-AM3-2-9GHz.htm
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 [...] Να σημειωθεί επίσης ότι τα 44€ παραπάνω στην πρόταση του Τenshi είναι για ακόμη 2gb ram οπότε όπως καταλαβαίνεις η διαφορά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο μεγάλη.Δεν γίνεται να αγοράζεις pc το 2010 με μόνο 2gb ram.[...] 2GB είναι. Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος απ τα λεγόμενά σου.
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ναι έχεις δίκαιο.My bad.Είδα τις Adata και πήγε κατευθείαν το μυαλό μου ότι έχει βάλει 2χ2gb. Δεν ισχύει λοιπόν το από πάνω που είπα για τις ram αλλά ακόμη η πρόταση είναι αρκετά καλύτερη. Και σε αυτή την περίπτωση να πω ότι αφού δεν πρόκειται να μπεί κάποια κάρτα γραφικών και με τις απίστευτες χαμηλές καταναλώσεις των καινούριων καρτών(80W peak η 5750) ίσως τα λεφτά για το enermax να είναι αρκετά.Καλύτερη λύση πιστεύω θα ήταν να μείωνε την τιμή από το τροφοδοτικό και να πήγαινε σε 4gb ραμ.Αν και το τροφοδοτικό μένει και τα 2gb παραπάνω είναι πολύ εύκολη υπόθεση να μπούν αργότερα.
artshadows Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 κοιτα και λιγο το ocz 50 ευρω που σου εγραψα πριν
strat0si Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 κοιτα και λιγο το ocz 50 ευρω που σου εγραψα πριν οκ την ειδα φιλε μου τωρα θα την κανω για υπνο αν εχετε τη διαθεση τα λεμε και αυριο ευχαριστω και καλο ξημερωμα με υγεια
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως η οθόνη είναι περισσότερο για να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερη οθόνη για Laptop και δεν θα την πολυβολέψει σε desctop χρήση. Εκτός του ότι δεν έχει ούτε καν θύρα DVI.Είναι αρκετά κακή επιλογή για αυτά τα λεφτά.Αν είχε έστω DVI δεν θα έλεγα τίποτα αλλά δυστυχώς δεν έχει. Με τα ίδια λεφτά παίρνει μια αρκετά λεπτοκομένη και όμορφη οθόνη στην ίδια ανάλυση και στις ίδιες ίντσες που τουλάχιστον πληρεί κάποιες προδιαγραφές.Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να την πάρει από πλαίσιο.Ούτως ή άλλως μόνη της θα την συνδέσει. Δες και συγκεντρωτικά που θα κατέληγα εγώ για κουτί για να μπούν στο pc άλλα 2gb ram με σχετικά μικρό κόστος.
strat0si Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 θα χρειαστω την εμπειρια σας σχετικα με καινουριο υπολογιστη για την κορη του κολλητου μου . Διαθετει γυρω στα 400 euro στο plaisio μας προτειναν τα εξης .ΣΗΜ η οθονη ειναι επιλογη της κορης του και η αγορα θα γινει απο το πλαισιο λογο περιοχης . CPU INTEL DUAL CORE E500 (S775\2,6Ghz ) CASE TURBO -X SPHERE ΟΘΟΝΗ TFT LG 21,5 W2230S-KF (PINK) PSU PREMIER 400W BULK M/B ASUS P5KPL-AM SE(775/G31/DDR2/VGA) RAM DDR2 ADATA 2G DIMM 800 BULK DVDRW+/-SONY SATA24X AD24OS/BULK BL HDD SATA II 500GB SEAGATE 16MB 7200.12 συνολο 410.70 euro:shifty: καλησπερα παιδια τελικα το ποσο που διαθετουν ειναι ως 500 ευρω και αποκλειστικα στο πλαισιο και η μικρη αλλαξε αποψη για την οθονη καθε προταση καλοδεχουμενη ευχαριστω
Tenshi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αν εξακολουθείς να έχεις στα υπόψη σου το σύστημα που παρέθεσα, βάλε μια Samsung T220 22" και αντικατέστησε το 2χ1gb kit με 2χ2gb.Θα είσαι 500~510 ευρώ χονδρικά,με 22 ιντσών οθόνη και άφθονη μνήμη για 64bit λειτουργικό. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και πιο φτηνές λύσεις για να βάλεις πχ. μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. edit:Τσίμπησε η Adata ένα 5ευρω ή μου φαίνεται;
strat0si Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αν εξακολουθείς να έχεις στα υπόψη σου το σύστημα που παρέθεσα, βάλε μια Samsung T220 22" και αντικατέστησε το 2χ1gb kit με 2χ2gb.Θα είσαι 500~510 ευρώ χονδρικά,με 22 ιντσών οθόνη και άφθονη μνήμη για 64bit λειτουργικό.Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και πιο φτηνές λύσεις για να βάλεις πχ. μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. edit:Τσίμπησε η Adata ένα 5ευρω ή μου φαίνεται; ευχαριστω anshi ακομα μια βοηθεια σε παρακαλω εαν για τις online αγορες γινονται μονο καρτα και αν τελικα τις κανω θα μου τα κανουν εγκατασταση στο pc μαζ με τα αλλα hardware ευχαριστω πολυ
Tenshi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για θέματα πληρωμών δές εδώ καλύτερα,όσο για την εγκατάσταση,ουσιαστικά την οθόνη θα πρέπει να πάρεις απο αλλού και απλά θα την συνδέσεις στο pc (σιγά την δουλειά,ένα καλώδιο dvi και ένα καλώδιο στο φίς την πρίζας) Εννοείται οτι μπορείς να ζητήσεις συναρμολόγηση του μηχανήματος απο το Πλαίσιο και αν θυμάμαι καλά είναι δωρεάν υπηρεσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.