strat0si Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 θα χρειαστω την εμπειρια σας σχετικα με καινουριο υπολογιστη για την κορη του κολλητου μου . Διαθετει γυρω στα 400 euro στο plaisio μας προτειναν τα εξης .ΣΗΜ η οθονη ειναι επιλογη της κορης του και η αγορα θα γινει απο το πλαισιο λογο περιοχης . CPU INTEL DUAL CORE E500 (S775\2,6Ghz ) CASE TURBO -X SPHERE ΟΘΟΝΗ TFT LG 21,5 W2230S-KF (PINK) PSU PREMIER 400W BULK M/B ASUS P5KPL-AM SE(775/G31/DDR2/VGA) RAM DDR2 ADATA 2G DIMM 800 BULK DVDRW+/-SONY SATA24X AD24OS/BULK BL HDD SATA II 500GB SEAGATE 16MB 7200.12 συνολο 410.70 euro:shifty:
strat0si Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Βγαίνουμε πολύ εκτός budget;[ATTACH]23161[/ATTACH] ευχαριστω TENSHI για τη βοηθεια σου οσο για το κοστος ειναι συζητησιμο η προταση σου τι δυνατοτητες θα προσδωσει στο pc περισσοτερο στο ρωτω γιατι δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος που υπαρχει
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 +1 στην πρόταση του Tenshi. Η επιλογή cpu/μητρικής που παραθέτεις είναι «ξεπερασμένη» και το τροφοδοτικό του κιλού. Δυστυχώς αφού περιοριζόμαστε σε Πλαίσιο δεν ξέρω από πού θα μπορούσες να κόψεις κάτι.
strat0si Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 +1 στην πρόταση του Tenshi. Η επιλογή cpu/μητρικής που παραθέτεις είναι «ξεπερασμένη» και το τροφοδοτικό του κιλού. Δυστυχώς αφού περιοριζόμαστε σε Πλαίσιο δεν ξέρω από πού θα μπορούσες να κόψεις κάτι. ενταξει φιλε μου ANTONL καθε συμβουλη και προταση δεκτη οσο για το κοστος δεν εξαρταται απο μενα
Tenshi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 -Value/money επεξεργαστής.Θα έλεγα οτι είναι ένας απο τους πιο γρήγορους budget διπύρηνους (στα επίπεδα c2d 7400) -Νέα πλατφόρμα με δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης (αν μιλάμε για μικρό κοριτσάκι αμφιβάλλω αν θα γίνει και ποτέ) -Budget μητρική με νέο chipset και κάρτα γραφικών που θα μπορέσει άνετα να κάνει αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας (HD) -Ποιοτικό τροφοδοτικό. Ουσιαστικά την ζημία την κάνει το τροφοδοτικό και η οθόνη!Μπορείς να βρείς και με 22'' στα 140 ευρώ.Αν βάλεις και ένα φτηνό τροφοδοτικό στα ~30 ευρώ, μάνι μάνι πάς στα 430... Απο την μία είναι κατι που ζητάει η πιτσιρίκα,απο την άλλη θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις για κάποιο τροφοδοτικό αξιόπιστο, που θα κρατήσει καιρό.
strat0si Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 -Value/money επεξεργαστής.Θα έλεγα οτι είναι ένας απο τους πιο γρήγορους budget διπύρηνους (στα επίπεδα c2d 7400)-Νέα πλατφόρμα με δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης (αν μιλάμε για μικρό κοριτσάκι αμφιβάλλω αν θα γίνει και ποτέ) -Budget μητρική με νέο chipset και κάρτα γραφικών που θα μπορέσει άνετα να κάνει αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας (HD) -Ποιοτικό τροφοδοτικό. Ουσιαστικά την ζημία την κάνει το τροφοδοτικό και η οθόνη!Μπορείς να βρείς και με 22'' στα 140 ευρώ.Αν βάλεις και ένα φτηνό τροφοδοτικό στα ~30 ευρώ, μάνι μάνι πάς στα 430... Απο την μία είναι κατι που ζητάει η πιτσιρίκα,απο την άλλη θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις για κάποιο τροφοδοτικό αξιόπιστο, που θα κρατήσει καιρό. φιλε μου tenshi συμφωνω απολυτως για την οθονη και θα προσπαθησω να της αλλαξω γνωμη οσο για το τροφοδοτικο δεν καταλαβα να το αφησω η οχι ?
Tenshi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Το σύστημα θα λειτουργήσει άνετα και με ένα τροφοδοτικό της πλάκας (έφτιαξα πρόσφατα το ίδιο για φιλικό πρόσωπο),το θέμα είναι οτι αυτά τα φτηνά τροφοδοτικά μπορεί και να σε προδώσουν εκεί που το περιμένεις!Μια βύθιση τάσης,ένα βραχυκύκλωμα και ενδέχεται να αποδημήσουν εις Κύριον...και να πάρουν μαζί τους και καμία άλλη συσκευή (μητρική/μνήμη/σκληρό δίσκο). Η γνώμη μου είναι να πάει ο γνωστός σου για το Enermax,εκτός και αν το κόστος είναι δυσβάσταχτο.
strat0si Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Το σύστημα θα λειτουργήσει άνετα και με ένα τροφοδοτικό της πλάκας (έφτιαξα πρόσφατα το ίδιο για φιλικό πρόσωπο),το θέμα είναι οτι αυτά τα φτηνά τροφοδοτικά μπορεί και να σε προδώσουν εκεί που το περιμένεις!Μια βύθιση τάσης,ένα βραχυκύκλωμα και ενδέχεται να αποδημήσουν εις Κύριον...και να πάρουν μαζί τους και καμία άλλη συσκευή (μητρική/μνήμη/σκληρό δίσκο).Η γνώμη μου είναι να πάει ο γνωστός σου για το Enermax,εκτός και αν το κόστος είναι δυσβάσταχτο. ευχαριστω tenshi για τις συμβουλες σου εχεις πολυ δικιο θα προσπαθησω να ακολουθησω τις συμβουλες σου και κατι αλλο θα προσπαθησω να τους περασω τα windows 7 λες να αντιμετοπισω κανενα προβλμα με drivers
d3m0n Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε και εγώ θα συμφωνήσω στην επιλογή τροφοδοτικού του κιλού.Καλύτερα να κόψεις από αλλού παρά από τροφοδοτικό. και κατι αλλο θα προσπαθησω να τους περασω τα windows 7 λες να αντιμετοπισω κανενα προβλμα με drivers Όχι κανένα πρόβλημα με τους drivers για τα 7.
kavros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι και εγω πληκτρολογιο καρτα γραφικων ποντικι ψυκτρα γιατι δεν ειναι μεσα???
artshadows Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-400W-400Fty-Eu-Fatal1Ty-400FTY-EU.htm Και αυτο μια χαρα σου κανει και ειναι και φτηνο και 80+ και τρια χρονια εγγυηση
strat0si Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε και εγώ θα συμφωνήσω στην επιλογή τροφοδοτικού του κιλού.Καλύτερα να κόψεις από αλλού παρά από τροφοδοτικό. Όχι κανένα πρόβλημα με τους drivers για τα 7. σας ευχαριστω παιδια ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας
d3m0n Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι και εγω πληκτρολογιο καρτα γραφικων ποντικι ψυκτρα γιατι δεν ειναι μεσα??? πληκτολόγιο και ποντίκι λογικά θα έχουν,ψύκτρα έχει στοκ ο επεξεργαστής δεν θα κάνει overclock το κορίτσι,τέλος κάρτα γραφικών έχει ενσωματωμένη η μητρική δεν θα χρειαστεί extra. Αν τελικά αποφασίσει να πάει σε ποιοτικό τροφοδοτικό ας πάει κατευθείαν σε κάτι τέτοιο,ή το enermax . http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-400W-CMPSU-400CXEU.htm
Tenshi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ...και κατι αλλο θα προσπαθησω να τους περασω τα windows 7 λες να αντιμετοπισω κανενα προβλμα με drivers Χαίρομαι που το ανέφερες,αφού κατα διαβολική σύμπτωση έκανα την μετάβαση Vista->Win7 χτές. Αν αναφέρεσαι στο θέμα των sata δίσκων που ήθελαν οδηγούς για να δουλέψουν σε ΑCHI mode,πολύ απλά δέν θα πρέπει να ανησυχείς για τίποτα.Ενεργοποιείς την αντίστοιχη επιλογή απο το bios και προχωράς κανονικά. Η μητρική είναι Win7 συμβατή,κάτι το οποίο διατυμπανίζει πάνω στο κουτί.Τρέχεις το cd,πατάς το all in one driver και είσαι έτοιμος. Δέν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με άλλα περιφερειακά,αφού στην περίπτωσή μου συνέδεσα ένα πολυμηχάνημα εξαετίας και αναγνωρίστηκε αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.