Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση σε TurboX

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα προϊοντα TurboX αποτελουντε απο οτι διαλεξουμε εμεις οποτε απο εμας εξαρταται αν ειναι κουβας το αποτελεσμα.

τα προϊοντα turbo-x ειναι ετοιμα συναρμολογημένα και διαλεγμένα από το πλαισιο, π.χ εξωτερικος σκληρός turbo-x με ποιο τροπο διαλεγεις εσυ τι θα εχει το κουτί του μεσα; με κανενα τρόπο δεν μπορείς, εχει μεσα τον σκληρο που αυτοί επιλέγουν, βαζουν seagate,

σε ετοιμα συστήματα turbo-x με ποιο τρόπο μπορείς να επιλέξεις δικά σου; με κανένα, μπορείς κομμάτι κομμάτι να επιλέξεις εσυ τι θέλεις να εχεις και στα συναρμολογουν αυτοί, αυτό όμως δεν ειναι turbo-x,

ενα άλλο παράδειγμα με εξωτερικό κουτί δικό τους turbo-x για σκληρό, το συναρμολογουν οι ίδιοι, ε είναι απο τα πιο σαράβαλα που κυκλοφορούν!

μην σχολιάσω τα laptop turbo-x που ειναι για τα πανηγύρια

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα προϊοντα turbo-x ειναι ετοιμα συναρμολογημένα και διαλεγμένα από το πλαισιο, π.χ εξωτερικος σκληρός turbo-x με ποιο τροπο διαλεγεις εσυ τι θα εχει το κουτί του μεσα; με κανενα τρόπο δεν μπορείς, εχει μεσα τον σκληρο που αυτοί επιλέγουν, βαζουν seagate,

Κανεις λαθος.....Εκτος τα ετοιμα συστηματα TurboX λεγοντε και αυτα που συναρμολογουν στον Ασπροπυργο με δικες μας επιλογες υλικων.

Εχω τεσσερα τετοια που εγω διαλεξα τα...σωθικα τους αλλα και το κουτι τους.

Εχουν ακριβως την ιδια εγγυηση.

Δημοσ.
Κανεις λαθος.....Εκτος τα ετοιμα συστηματα TurboX λεγοντε και αυτα που συναρμολογουν στον Ασπροπυργο με δικες μας επιλογες υλικων.

Εχω τεσσερα τετοια που εγω διαλεξα τα...σωθικα τους αλλα και το κουτι τους.

Εχουν ακριβως την ιδια εγγυηση.

,

αυτά που αυτοί συναρμολογούν με δική μας επιλογή δεν εχουν το ιδιο σερβις με τα ετοιμα δικά τους turbo-x, η εγγύηση ειναι φυσικά του κατασκευαστή, το 4άωρο όμως σερβις ισχυει μονο για τα δικά τους τα ετοιματζήδικα, τα δικά τους ετοιμα συστήμτα ειναι για τα μπάζα, εχουν ενα δυο καλά κομμάτια και ολα τα άλλα ειναι πανηγυρτζίδικα,

τα ετοιμα turbo-x σχολίασα που ειναι για τα μπάζα και όχι αυτα που εμείς διαλέγουμε κομμάτι κομμάτι και αυτοί συναρμολογούν.

Δημοσ.
,

αυτά που αυτοί συναρμολογούν με δική μας επιλογή δεν εχουν το ιδιο σερβις με τα ετοιμα δικά τους turbo-x,

Κανεις λαθος...Ψαξτο λιγο και αν ρωτησεις θα δεις οτι εχουν ιδια εγγυηση.

Δημοσ.
,

αυτά που αυτοί συναρμολογούν με δική μας επιλογή δεν εχουν το ιδιο σερβις με τα ετοιμα δικά τους turbo-x, η εγγύηση ειναι φυσικά του κατασκευαστή, το 4άωρο όμως σερβις ισχυει μονο για τα δικά τους τα ετοιματζήδικα, τα δικά τους ετοιμα συστήμτα ειναι για τα μπάζα, εχουν ενα δυο καλά κομμάτια και ολα τα άλλα ειναι πανηγυρτζίδικα,

τα ετοιμα turbo-x σχολίασα που ειναι για τα μπάζα και όχι αυτα που εμείς διαλέγουμε κομμάτι κομμάτι και αυτοί συναρμολογούν.

Κανεις μεγαλο λαθος...οτι Η/Υ και να παρεις απο Πλαισιο εχει σερβις μεσα σε 4 ωρες...ειτε ετοιμο ειτε σε κομματια απο σενα....το οτι τα δικα τους που λες ειναι για τα μπαζα ειναι πολυ γενικο. παει αναλογα την χρηση και τα λεφτα που διαθετει ο καθενας...δεν σε υποχρεωσε εσενα κανεις που θεορητικα εισαι γνωστης υπολογιστων να παρεις κατι που δεν σου αρεσει....για παραδειγμα αν παει μια μεγαλη σε ηλικια γυναικα να παρει Η/Υ για Ιντερνετ μονο δεν την ενδιαφερει αν θα εχει μνημη στα 800ΜΗΖ ή στα 1066ΜΗΖ, αν θα ειναι ο σκληρος seagate ή WD κτλ κτλ...αρα γνωμη μου δεν ειναι σωστο να κρινεις κατι το οποιο δεν κανει για τις απαιτησεις σου...

Δημοσ.
Κανεις μεγαλο λαθος...οτι Η/Υ και να παρεις απο Πλαισιο εχει σερβις μεσα σε 4 ωρες...ειτε ετοιμο ειτε σε κομματια απο σενα....το οτι τα δικα τους που λες ειναι για τα μπαζα ειναι πολυ γενικο. παει αναλογα την χρηση και τα λεφτα που διαθετει ο καθενας...δεν σε υποχρεωσε εσενα κανεις που θεορητικα εισαι γνωστης υπολογιστων να παρεις κατι που δεν σου αρεσει....για παραδειγμα αν παει μια μεγαλη σε ηλικια γυναικα να παρει Η/Υ για Ιντερνετ μονο δεν την ενδιαφερει αν θα εχει μνημη στα 800ΜΗΖ ή στα 1066ΜΗΖ, αν θα ειναι ο σκληρος seagate ή WD κτλ κτλ...αρα γνωμη μου δεν ειναι σωστο να κρινεις κατι το οποιο δεν κανει για τις απαιτησεις σου...

Του το ειπα κι εγω δυο φορες αλλα φαινεται οτι δεν το καταλαβαινει !!!! Ετσι ακριβως ειναι.Ακομα και στα δικιας του συναρμολογησης τα ετοιμα σου λεει τι δισκος ειναι και οχι "δισκος TurboX" κλπ για τα αλλα υλικα.

Σε αλλα προϊοντα οπως web καμερες χρησιμοποιει τον ορο καμερα TurboX αλλα οχι σε υλικα κεντρικων μοναδων pc.

Δημοσ.

Σε αλλα προϊοντα οπως web καμερες χρησιμοποιει τον ορο καμερα TurboX αλλα οχι σε υλικα κεντρικων μοναδων pc.

ετσι οπως τα λες ειναι αλλα αν κατσεις και ψαξεις με σεριαλ και κωδικους κατω απο το προιον θα διαπιστωσεις οτι δεν ειναι TURBO-X....μεχρι και τα λαπτοπ ειναι εισαγωγη απο clevo ...τωρα θα μου πεις τι εστι clevo? για να γνωριζουμε η clevo ηταν απο τις πρωτες εταιρειες που αγοραζε η toshiba σασι και απλα κολαγε το λογοτυπο toshiba - απο κει παιρνει και η πασιγνωστη σε ολους μας alienware...οποτε κατακρινοντας ενα υλικο για το οποιο δεν ξερεις απο που ειναι το θεωρω βλακεια...απλα ο Ελληνας θελει να λεει TOSHIBA,SONY,TDK κτλ κτλ εδω που θεωρουν τα DVD TAIYO YUDEN μουφα γιατι δεν ξερουν το ονομα ΕΛΕΟΣ.... και να δωσω σε μερικους να καταλαβουν κατι... πλεον ολες οι εταιρειες ειναι σε ομιλους οπως και στα αυτοκινητα... εγω πχ εχω Seat 1,8τ και στο αυτοκινητο ενα σηματακι Seat (πλην του τιμονιου και του μπροσ και πισω) δεν υπαρχει... ολα λενε VW,AUDI....θα μου πει κανεις ομως γιατι δεν πειρα VW ή Audi...γιατι δεν ηθελα να πληρωσω 30000€ το Golf που εχει τα ιδια μηχανικα μερη με μενα, το μονο πλεονεκτημα ηταν οτι ειναι πιο χλιδατο και μην ξεχναμε οτι πληρωνουμε και το "ονομα".....αυτα απο μενα...οποιος θελει να καταλαβει ασ καταλαβει, δεν ειμαι εγω σε θεση να σου πω παρε αυτο η παρε εκεινο...

Δημοσ.

εχω αγοράσει κομμάτι κομμάτι 4 συστήματα εως τώρα, ρώτησα στο σερβις τους αν το 4ώρο ισχύει και μου ειπαν όχι, μόνο σε ετοιμα δικιάς τους συναρμολόγησης ισχύει, ετσι μου είπαν ετσι λέω, όσο για τα laptop τους με το σημα turbo-x ρώτα αυτούς που τα αγόρασαν να σου πουν αν βγήκαν καλά, στα περισσότερα μετά απο ενα χρόνο το σασι τους ειναι τεζα, μπορει να ειναι απο καλά υλικά οπως προανεφερε ενας φιλος, ομως τα συναρμολογουν οι ιδιοι και ειναι..............

Δημοσ.
εχω αγοράσει κομμάτι κομμάτι 4 συστήματα εως τώρα, ρώτησα στο σερβις τους αν το 4ώρο ισχύει και μου ειπαν όχι, μόνο σε ετοιμα δικιάς τους συναρμολόγησης ισχύει, ετσι μου είπαν ετσι λέω, όσο για τα laptop τους με το σημα turbo-x ρώτα αυτούς που τα αγόρασαν να σου πουν αν βγήκαν καλά, στα περισσότερα μετά απο ενα χρόνο το σασι τους ειναι τεζα, μπορει να ειναι απο καλά υλικά οπως προανεφερε ενας φιλος, ομως τα συναρμολογουν οι ιδιοι και ειναι..............

μαλλον σε κοροιδεψαν και δεν το πηρες και χαμπαρι για το σερβις....ξερω αρκετους με turbo-x που δεν εχουν προβλημα....το περι συναρμολογησης πρεπει να μην γνωριζεις τπτ απο υπολογιστες για να το αναφερεις....την γιαγια μου να βαλω να κουμπωσει μια μνημη, μια cpu και εναν δισκο θα τα βαλει....ειναι σαν να μου λες οτι μπορει να βαλεις μια ηλεκτρικη συσκευη αναποδα στην μπριζα....γινεται? δεν γινεται?ετσι και με την συναρμολογηση....ο καθενασ την κανει σωστα...για ρωτα εσυ ποσοι εχουν παρει ACER,Toshiba,Sony,Hp κτλ κτλ και τους βγηκαν τελεια....ΚΑΝΕΙΣ.... καθε μερα διαβαζω και βλεπω ολων των ειδων τις μαρκες σε λαπτοπ να βγαζουν προβληματα και μαλιστα σοβαρα....

Δημοσ.
εχω αγοράσει κομμάτι κομμάτι 4 συστήματα εως τώρα, ρώτησα στο σερβις τους αν το 4ώρο ισχύει και μου ειπαν όχι, μόνο σε ετοιμα δικιάς τους συναρμολόγησης ισχύει,

Στα συναρμολογησαν αυτοι ??? Αν ναι ισχυει το 4ωρο service. Αν τα συναρμολογησες εσυ δεν ισχυει.

Δημοσ.
μαλλον σε κοροιδεψαν και δεν το πηρες και χαμπαρι για το σερβις....ξερω αρκετους με turbo-x που δεν εχουν προβλημα....το περι συναρμολογησης πρεπει να μην γνωριζεις τπτ απο υπολογιστες για να το αναφερεις....την γιαγια μου να βαλω να κουμπωσει μια μνημη, μια cpu και εναν δισκο θα τα βαλει....ειναι σαν να μου λες οτι μπορει να βαλεις μια ηλεκτρικη συσκευη αναποδα στην μπριζα....γινεται? δεν γινεται?ετσι και με την συναρμολογηση....ο καθενασ την κανει σωστα...για ρωτα εσυ ποσοι εχουν παρει ACER,Toshiba,Sony,Hp κτλ κτλ και τους βγηκαν τελεια....ΚΑΝΕΙΣ.... καθε μερα διαβαζω και βλεπω ολων των ειδων τις μαρκες σε λαπτοπ να βγαζουν προβληματα και μαλιστα σοβαρα....

η γιαγιά σου θα τα κατεφερει καλύτερα απο αυτούς που τα συναρμολογούν στο ελλαντα, και τα nissan καποτε συναρμολογούνταν στον βόλο αλλα σε σχέση με τα άλλα nissan εισαγωγής ήταν για τα μπάζα,μετα από 1 με 2 χρόνια στα περισσότερα ετριζε το σασι δεν κλειδωναν καλα οι πόρτες και διάφορα τέτοια, παράδειγμα διαφορετικο απο το θέμα μας που δείχνει όμως την πολύ ''σοβαρή δουλειά'' που γινετε στο ελλάντα.

μίλησα για το σασί και οχι για το πόσο ευκολο ειναι να βαλεις π.χ μια μνημη

τα laptop που φερουν επανω τους το σήμα turbo-x ειναι απο τα χειροτερα που κυκλοφορούν, κανε μια γύρα στο διαδίκτυο και θα καταλάβεις τι λέω.

αν ποτε διαθέσεις 1300 euro για laptop να μην πάρεις toshiba ή dell να πάρεις turbo-x για να βρίζεις για χρόνια

Δημοσ.
Υποθέτω μιλάς για αγορές από Πλαίσιο ε;

Μήπως ήταν μέσα στον πρώτο χρόνο τα προβλήματα με το τροφοδοτικό (σε turbo-x σύνθεση) και γι αυτό δεν πλήρωσες εργατικά;

Τα υλικά προφανώς αντικαθίστανται δωρεάν εφόσον υπάρχει εγγύηση.

Ναι,στον πρώτο χρόνο, αλλά η Εγγύηση Καλής Λειτουργίας, σε οποιαδήποτε περίπτωση ισχύει για την υπαιτιότητα της Εταιρείας και όχι για υπαιτιότητα του Πελάτη.

Εμένα τα παιδιά βρήκαν κατευθείαν οτι κάηκε απο power surge την πρώτη φορά,και φυσικά ίσχυε το ίδιο και τις υπόλοιπες. Και ενώ σύμφωνα με τους όρους που εγώ αποδέχτηκα με την αγορά δεν ήταν υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγή χωρίς επιβάρυνση,προς τιμή τους έκαναν όλα τα παραπάνω.

Δημοσ.

dell και toshiba δεν προκειται να παρω ποτε πλεον....παλια το συζητουσα...γνωστος μου εχει σκασει 2000 για λαπτοπ turbo-x και ειναι υπερευχαριστημενος...εγω τοσα δεν δινω...αν θα επαιρνα παντως τωρα ή ibm-lenovo ή hp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...