Προς το περιεχόμενο

Mιnidump files

grhgorhs1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος έχει την καλοσύνη και την γνώση παρακαλώ ας ρίξει μια ματιά,μπας και μάθω γιατι τα αλλεπαλληλα restart,παρόλο που έκανα format πριν 3 μέρες επειδή κρέμασε το σύστημα.

Downloads.zip

Δημοσ.

Απο οτι ειδα σου βγαζει τρεις διαφορετικες μπλε οθονες.Τρια αρχεια προκαλουν το προβλημα 1)ntoskrnl.exe 2)MpNWMon.sys 3)dxgmms1.sys

1)μπες σε safe mode και πατα εναρξη,γραψε cmd,πατα δεξι κλικ run as administrator και γραψε στην κονσολα "sfc /scannow".Αυτο ειναι για να ειμαστε σιγουροι οτι τα αρχεια του συστηματος ειναι αθικτα.

2)Φιλε μηπως εχει εγκαταστησει δυο antivirus?

3)Απεγκατεστησε τους drivers της καρτας γραφικων, κατεβασε τους τελευταιους drivers και εγκατεστησε τους

Δημοσ.

Καταρχήν φίλε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τον κόπο σου.

Έχω ένα antivirus της Microsoft.

Έχω τους τελευταίους drivers 9.11

Και το τεστ που μου ζήτησες να κάνω μου λέει

(Η προστασία πόρων των windows δεν βρήκε παραβιάσεις ακεραιότητας)

Δημοσ.

δοκιμασε να απεγκαταστησεις το antivirus της microsoft και βαλε ενα αλλο δωρεαν antivirus.Για τους drivers της καρτας γραφικων δοκιμασε να τους απεγκαταστησεις,μετα τρεξε ccleaner,κανε επανεκκινηση και εγκατεστησε τους drivers.Κανε αυτα για αρχη και βλεπουμε.

Δημοσ.

thomasG4 Καλά την απεγκατάσταση στους drivers της vga ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα μιας και η ati δεν φημίζεται γι`αυτό αλλά θα το ξανακάνω δεν είναι τιποτα,και θα αλλάξω και antivirus μπας και. Απλά κάποιο στιγμή πρέπει να βρω χρόνο να δω τι είναι αυτά τα αρχεία που προκαλούν πρόβλημα μπας και βγάλω από εκεί καμία άκρη.

Φίλε ntaryl όπως είπε και ο thomasG4 το γράφω στην υπογραφή win7 x64.

Δημοσ.

Tο εψαξα και εγω και ειδα οτι το MpNWMon.sys συνδεεται με το Security Essentials για αυτο σου ειπα να το βγαλεις.Για το dxgmms1.sys δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις το directx.Για το αλλο δοκιμασε αυτο μηπως ειναι κανα spyware.

edit:

επισης κατεβασε αυτο για να δεις αν εχουν προβλημα οι μνημες.

Δημοσ.

Φιλε μου δεν κοιταξα το αρχειο καθολου

Απλα ψαχνοντας τα συγκεκριμενα drivers

Υπεθεσα οτι ειναι 7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...