katsouras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα.Εχω το λαπτοπ SONY VAIO VGN-FZ21M και αναβαθμισα τα windows απο Vista σε Windows 7.Εχω πολλα προβληματα συμβατοτητας ομως και θελω να ξαναβαλω τα Vista..Με ποιον τροπο μπορω?Εχω recovery disk απο τοτε που το πηρα ομως αν το βαλω ειναι σαν να ειναι νεκρο...Εχω πολλα προβληματα,συνεχεια μου κανει επανεκκινηση και μου παγωνει την οθονη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Οταν λες προβληματα συμβατοτητας τι εννοεις ? Για ψαξτο λιγο...Αν βαλεις τα 7 θα ειναι πολυ καλυτερο το Vaio.
katsouras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δεν βρισκω drivers στο επισημο site και δεν εχει το μοντελο μου μεσα στα συμβατα..καθε τοσο κανει και μια επανεκκινηση...η οθονη γινεται μπλε και μου εβγαλε ενα μυνημα για την καρτα γραφικων μου οτι χρειαζεται drivers η κατι τετοιο αλλα δεν μπορω να βρω..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη η sony ...σνομπαρει τα 7 και δεν εχει drivers για τα laptop της ???
Peligrosas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Κανε backup τα αρχεια σου και ξεκινα μια καθαρη windows 7 εγκατασταση. Κανε και τα update απο την micrοsoft. Λογικα θα δουλευουν ολα και μαλιστα πιο γρηγορα απο οτι πριν.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Κανε backup τα αρχεια σου και ξεκινα μια καθαρη windows 7 εγκατασταση. Κανε και τα update απο την micrοsoft. Λογικα θα δουλευουν ολα και μαλιστα πιο γρηγορα απο οτι πριν. + γφηγφγηφηφγηφ
BadBoy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Για αρκετά Vaio η Sony δεν έβγαλε οδηγούς για Windows 7 και από email που έστειλε σε γνωστό μου με ίδιο πρόβλημα, δήλωσε ότι δεν θα τα υποστηρίξει. Δυστυχώς η μόνη λύση είναι να γυρίσεις σε Windows Vista. Αυτό που μπορείς να κάνεις, εφόσον δεν δουλεύει το δισκάκι ανάκτησης, είναι να βρεις ένα DVD με την έκδοση των Windows Vista που είχε ο φορητός (λογικά Home Premium) και να κάνεις κανονική εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το σειριακό αριθμό που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Για αρκετά Vaio η Sony δεν έβγαλε οδηγούς για Windows 7 και από email που έστειλε σε γνωστό μου με ίδιο πρόβλημα, δήλωσε ότι δεν θα τα υποστηρίξει. . Με ποια λογικη ρε παιδια μια εταιρια , οποια και αν ειναι αυτη, δεν βγαζει drivers για windows 7 που σιγουρα θα δουλευει καλυτερα το μηχανακι της ? Σε σπρωχνει να μην ξαναπαρεις ή οχι ?
ktiniatros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έχω το ίδιο laptop και δουλεύει άψογα με Windows 7, το δουλεύω πάνω από 8 ώρες τη μέρα. Κάνε καθαρή εγκατάσταση των 7 από την αρχή. Τις συσκευές τις εγκαθιστά όλες αυτόματα εκτός από τους card readers, για τους οποίους χρησιμοποιείς τους vista drivers από το site της Sony. ΥΓ: Και όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω, το laptop πετάει με 7 συγκριτικά με τότε που είχε vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.