Προς το περιεχόμενο

screen of death in loading windows

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... ενας φιλος εχει το εξης προβλημα...

Ανοιγει ο υπολογιστης, φορτωνει τα windows και εκει στο loading ριχνει μπλε οθονη. Πιθανοτητα ιου?? Δεν μπαινει ουτε σε ασφαλη λειτουργια ουτε τιποτα... οταν βαζει το σιντι των windows και παταει επιδιωρθωση του ζηταει των κωδικο του administrator τον οποιο δεν τον γνωριζει..:X ο υπολογιστης ειναι αγορασμενος απο μαγαζι και τα windows ειναι γνησια...

Καμια λυση?? εκτος απο φορματ...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...:-)

Δημοσ.

μα αυτο λεω... αν υπαρχει καμια λυση πριν το φορματ.. αλλιως... παω με τον εξωτερικο παιρνω οσα αρχεια μπορεσω με τα linux και τραβαω φορματ... απλα.. μηπως το γλυτωναμε....

Δημοσ.

κατι τετοιο προβλημα υπαρχει.... καμια λυση???????

Ax Αθανατα Windows με τις μπλε οθόνες εχεις θρεψει γενιες και γενιες!!!Ξερεις ποσοι καψαν τα ματια τους και βαλαν γυαλια ψαχνοντας στο google? :lol:

Δημοσ.

φανταζομαι.... χαχα για αυτο εγω δουλευω πιο πολυ τα λινουξ! και τα αλλα τα εχω μονο για παιχνιδια... αλλα οι φιλοι μου... χαχαχα

οκ... παω να κανω ενα φορματ τωρα και αντε γεια... Ευχαριστω παντως ;)

:D

Δημοσ.

Τα windows ήταν εγκατεστημένα απ την αρχή (απ το κατάστημα); Μήπως θα μπορούσατε να μάθετε από κει το password (λογικά θα χουν κάποιο default); Σίγουρα δεν είναι το κενό;

Εφόσον το πρόβλημα είναι αυτό, πιθανόν να μπορείτε να bootάρετε από κάποιο CD με utilities (πχ hiren's boot cd ή κάποιο παρόμοιο) και να κάνετε checkdisk.

Δημοσ.

το λειτουργικο ηταν προεγκαταστημενο ναι... ο κωδικος δεν ειναι ουτε του φιλου μου ουτε το κενο...

Τωρα παω σπιτι του να δω τι θα κανουμε... θα εχετε συντομα νεα μας... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...