mitsakos_18 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σας..εχω μια μητρικη asus p5n32 sli se-deluxe και επειδη εχω προβλημα με τις θυρες usb (δεν λειτουργουν,αλλη ιστορια αυτη ) πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569656 για να μπορεσω επιτελους να εχω usb. Εδω ξανα αρχιζουν τα προβληματα. Μολις συνδεσω μια συσκευη πανω τοτε κολλαει ολος ο υπολογιστης και θελει restart. την καρτα την βρισκει κανονικα στο device manager. ξεχασα να πω, εχω xp sp2. help......!!!!!!!!
jim_p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το τροφοδοτικο που εχεις επαρκει για να τροφοδοτησει τα παντα, δηλαδη ΚΑΙ τις usb συσκευες που δεν εχουν δικη τους τροφοδοσια?
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Όταν λες κολλάει, εννοείς παγώνει εντελώς; Αν ναι, παίζει να είναι μία σχετικά συνηθισμένη ασυμβατότητα που έχουν κάποιες μητρικές με συγκεκριμένες pci κάρτες. Σε ένα αντίστοιχο πρόβλημα, προσπάθησα να εγκαταστήσω μία linksys κάρτα δικτύου σε 3 διαφορετικές gigabyte μητρικές, και freeze-αρε και στις τρεις μετά την εγκατάσταση του driver. (εννοείται πως δοκίμασα άπειρους drivers, λειτουργικά, ultrex, χωρίς αποτέλεσμα). Σε evga, asus και intel μητρική η κάρτα παίζει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.