Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα τα vista με τα 7 στο λαπτοπ (Acer ASPIRE 6935G) και έχω κάποια προβληματάκια...

1) Το Acer Arcade Deluxe δεν διαβάζει πλέον τα blye-ray discs και ας έκανα update.

2) Το Acer Bio Protection AAV δεν είναι πια συμβατό

3) Το Acer Cinedash λειτουργεί ως συσκευή αλλά δεν συνεργάζεται με κανέναν player.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
Πρόσφατα άλλαξα τα vista με τα 7 στο λαπτοπ (Acer ASPIRE 6935G) και έχω κάποια προβληματάκια...

1) Το Acer Arcade Deluxe δεν διαβάζει πλέον τα blye-ray discs και ας έκανα update.

2) Το Acer Bio Protection AAV δεν είναι πια συμβατό

3) Το Acer Cinedash λειτουργεί ως συσκευή αλλά δεν συνεργάζεται με κανέναν player.

Καμιά ιδέα;

έχεις δοκιμάσει το site με τους drivers και το software της εταιρίας; Έχουν βγάλει εδω και καιρό για τα 7αρια.... κάτοχος 5920G

Δημοσ.

Φίλε Ancientlight13 ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το Arcade deluxe έφτιαξε και παίζει τα blue ray. Στα υπόλοιπα δύο το πρόβλημα δε λύθηκε.

Συγκεκριμένα:

Το Bio protection μου βγάζει να κάνω System Wizard αλλά μόλις το προσπαθώ λέει να κάνω επανεκίνηση (έκανα και τίποτα δεν άλλαξε). Οταν επιχείρησα να βάλω το νέο driver μου είπε πως πρέπει να κάνω uninstall τον προηγούμενο. Όταν το προσπαθώ μου λέει πάλι τα δικά του περί επανεκίνησης.

Όσο για το Cine Dash απλά ανάβει το φως και τίποτα άλλο.

Αν γνωρίζει κάποιος....

Δημοσ.

Εγώ έφτυσα αίμα μέχρι να βγάλω άκρη με 8930g που έχω.

Κατέβασε από το ελληνικό site για το μηχανάκι σου αλλά αν έχεις ειδή εγκατεστημένους τους παλιούς για vista μπορεί να μην δουλέψουν και ας τους κανείς απεγκατάσταση.

Για πιο σίγουρα κανε καθαρή εγκατάσταση τον win 7.

Τα προγράμματα που δίνη στο cd είναι για vista έμενα δεν δούλεψε τίποτα η με προβλήματα ούτε το site έχει κάποιο update.

Όσο για το Cinedash μπορεί να κάνεις δουλεία με αλλαγή bios.

Δημοσ.

εμενα το cinedash δεν δυναμωνει η φωνη παρα μονον με το πατημα στην αρχη και στο τελος ανεβαζει η χαμηλωνει κατι 1vol την φορα....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
εμενα το cinedash δεν δυναμωνει η φωνη παρα μονον με το πατημα στην αρχη και στο τελος ανεβαζει η χαμηλωνει κατι 1vol την φορα....

και νομιζα οτι ειχα μονο εγω αυτο το προβλημα....

Μπορει κανεις να βοηθησει?

Επισης θελω να βρω και το acer arcade deluxe για windows 7 x64 για το 6935g

---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:18 ----------

Οριστε η λυση με λιγο ψαξιματακι παραπανω...

Το δοκιμασα ολα ειναι οκ.

1) uninstall launch manager

2) reboot

3) uninstall synaptics touchpad drivers

4) reboot

5) install launch manager from acer drivers support page for windows vista (I have win 7 home premium x64 - I installed drivers for win vista home premium x64)

6) reboot

7) install synaptics touchpad drivers from acer drivers support page for windows vista (same procedure as with launch manager)

8) reboot

9) now it should work as in windows vista

Important: - do not use any compatibility solutions, simply install it

- after every reboot let your computer load and start all your programs, then install drivers

- my laptop is 6935G

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και εγω το acer 6935g αμα βαλω τα windows 7 θα μπορω να ξαναβρω το empowering technology και θα δουλευει με το κουμπι που το ενεργοποιεις?

Επεξ/σία από papantoniou
  • 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...