KRIKON Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια κανω εγκατασταση το rivatuner 2.24c και μου βγαζει το εξης μηνυμα ...Και μετα δεν μπορω να δω ποσο gpu χρησιμοποιειται στις εφαρμογες που χρησιμοποιω ..σε ποια καρτελα το βλεπω αν μπορω? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα?
KRIKON Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 στο gpu-z 3.8 διχνει συνολικα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:01 ---------- [/color]Δηλαδη στην καρτελα sensors στο gpu load δειχνει ποσο χρησιμοποιη8ηκε?Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει..Οταν κανω benchmarks δεν πρεπρει η gpu να ειναι στο 100%?? Αν ειναι το gpu load αυτο που διχνει την χρησιμοποιηση της gpu κατι δεν παει καλα
sozz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 δεν παει 100% σε ολα ειναι οπως την cpu βλεπεις να σου ειναι συνεχεια 100%
KRIKON Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχει περιπτωση να ειναι φαινμομενο botllenck? Εχω Ε6400 στα 3.2 oc...Υπαρχει τροπος να δω αν παιζει πολυ bottleneck?ΜΕσω καποιων ρυ8μησεων σε καποια benchmarks ας πουμε?Δεν μπορω να βρω και καποιο προγγραμα για να μου δειχνει ακριβως την gpu usage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.