c0nFuSeR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 παιδια πριν καμποσο καιρα πουλήσα 2 ram σε καποιον απο Σουδια και μου στειλε mail oti δεν τις εχει πάρει ακομα ενω εχει περάσει μήνας. Τι ευθύνη έχω εγώ? Τι μπορώ να κάνω?
antonisid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εχεις καποιο trucking number για να μαθεις που βρισκεται?
kazantzidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εγω επαθα το αντιθετο. Περιμενω 2 πραγματα απο ταχυδρομειο (απο διαφορετικο αγοραστη) και δεν εχει ερθει τιποτα μετα απο 1 μηνα.
censOred Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξερω τι ακριβώς μπορείς να κάνεις αλλα εχω την εντυπωση οτι το paypal συνηθως ειναι υπερ του αγοραστη και κατα του πωλητή,τα βρισκουν σκουρα δηλαδη αυτοί που πουλαν ακομη και αν ειναι απολυτως σωστοι./
orck Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Θα του πεις να κανει υπομονη και θα του στειλεις την αποδειξη που σου εδωσαν τα ΕΛΤΑ οτι εστειλες ενα δεμα προς Σουηδια, με αυτα εισαι καλυμενος
kazantzidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μετα απο πόσες ημερες μπορω να διαμαρτυρηθω; Μεχρι 40 ημερες μετα απο την αγορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.