Προς το περιεχόμενο

Αγορά pc για αναπαραγωγή μουσικής

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
H onboard τι έχει;

7.1 High Definition είναι.Οι 99% από τις καφετέρειες που παίζουν μουσική από playlist σε pc με λαπτοπάκια της πλάκας παίζουν.

Δεν ειναι καφετέρια είναι cafe bar (pub) το βράδυ παίζει αρκετά δυνατή μουσική.

Δημοσ.

Για εγγυηση ουτε χανεις ουτε θα μπλεξεις.... Το πολυ-πολυ περνα του χp.

Εγω εχω παιξει και με λαπτοπ 5ετιας παντως :lol:

Δημοσ.

Τι Pub είναι και θέλει high end κάρτα ήχου; Jazz; κλασσική μουσική; έχει ηχεία μέσα των 10000 χιλιάδων ευρώ; κάθονται όλοι και ακούνε μουσική δίχως να βγάζει κανένας τσιμουδιά;

Στον ήχο ισχύει ένας βασικός κανόνας, σκουπίδι μπαίνει-σκουπίδι βγαίνει, τουτέστιν εάν παίζεις με mp3ακια των 128kbit, ούτε πανάκριβη κάρτα ήχου θα σώσει την κατάσταση αλλά ούτε και ο μακαρίτης Pavarotti.

Τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα έχεις εάν ακολουθήσεις μερικά απλά πραγματάκια.

1ον. Προσεκτικό πλάνο και δημιουργία Playlists ανά μέρα και ώρα.

2ον. Εισαγωγή όλων των Audio CD σε μορφή Lossless FLAC Audio.

3ον. Ενεργοποίησή Replaygain ώστε τα tracks να παίζουν fixed σε ένταση μειώνοντας έτσι αρκετά το άθλιο compression που έχουνε περαστεί.

4ον. Σεταρισμα ενος αυτομάτου Crossfader

5oν. Πειραματισμός με DSP φίλτρα και σωστά Equilizers ώστε να δώσεις στον ήχο δίχως να το παρακάνεις, το χρώμα, ψηφιακό/ψυχρό/αναλογικό/ζεστό, και την υγρασία (Reverb) που θες και ταιριάζει στο μαγαζί. Εδώ βρίσκεται και το μυστικό για έναν ξεχωριστό ήχο ο οποίος δεν κουράζει και δεν ερεθίζει τους θαμώνες.

Τίποτα από αυτά δεν είναι κάτι το εξεζητημένο και sophisticated, αλλά είναι κλάσεις ανώτερα από την παραδοσιακή τακτική του αμολάω τον Windows Media Player και παίζω τα 128αρια που κατέβασα χθες απο Rapid.

Δημοσ.

Κοίτα και τις κάρτες στο ΝΑΚΑ λ.χ.

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=242&Category=723

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=242&Category=767

(κάποιες τις έχει ακριβές… βρίσκονται και από αλλού)

Και δώσε βάση στην ποιότητα των κομματιών … όχι ότι να ναι mp3…

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά εχω κάνει την παραγγελία απο e-shop

THERMALTAKE VL80001W2Z V3 BLACK EDITION

INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX

OCZ DDR2 2GB (2X1GB) PC2-8500 REAPER HPC EDITION

GIGABYTE GA-73PVM-S2H

WESTERN DIGITAL 320GB WD3200AAJS 7200RPM SATA2

LG GH22NS40 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

ASUS XONAR D1

THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W

Δημοσ.

εμας γιατι μας ρωτησες δεν καταλαβαινω.........

μεγια παντως καλοριζικος.

που ειναι το μαγαζι να περασουμε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ----------

αν προλαβαινεις καλυτερα να βαλεις το Ε3200 που κανει 40 ευρω αντι 105 του Ε7500 ειναι υπεραρκετος ,βαλε εναν μεγαλυτερο σκληρο δεν πολυαξιζει τοσο μικρος και σαν τιμη και δεν χωραει τοση μουσικη οπως επισης αφου πηρες micro motherboard γιατι δεν βαζεις και ενα micro κουτι να παιρνει λιγοτερο χωρο και αισθητικη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:54 ----------

και μνημη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553551

αυτην την apacer 2gb με 39 ευρω

Δημοσ.
εμας γιατι μας ρωτησες δεν καταλαβαινω.........

μεγια παντως καλοριζικος.

που ειναι το μαγαζι να περασουμε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ----------

αν προλαβαινεις καλυτερα να βαλεις το Ε3200 που κανει 40 ευρω αντι 105 του Ε7500 ειναι υπεραρκετος ,βαλε εναν μεγαλυτερο σκληρο δεν πολυαξιζει τοσο μικρος και σαν τιμη και δεν χωραει τοση μουσικη οπως επισης αφου πηρες micro motherboard γιατι δεν βαζεις και ενα micro κουτι να παιρνει λιγοτερο χωρο και αισθητικη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:54 ----------

και μνημη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553551

αυτην την apacer 2gb με 39 ευρω

Σας ρώτησα απλά για να εχω διαφορετικές γνώμες οσο για το μαγαζί αν τα πας καλά με τις ενχώριες εκδρομές κοίταξε λιγο βόρειοδυτικά καπου στην Καστοριά εξω απο την πόλη (απο Κεφαλονιά τώρα με το νεο κομμάτι της εγνατίας απο Ιγουμενίτσα ειναι πολύ κοντα ) και το μαγαζί δεν ειναι δικό μου είναι του κολητού μου.

Οσο για το σύστημα αν ηταν για την πάρτη μου ουτε καν θα ρωτούσα γιατι ξέρω τις ανάγκες μου,τώρα οσο αναφορά τον σκληρό εχω προσθέσει στην παραγγελία και εναν εξωτερικό usb 250 gyga γιατί ετσι ήθελε ο κολητός μου (εγω προσπάθησα να τον πείσω να πάρει εναν 500αρι και να τελειώνει η φασαρία) no coments!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...