Προς το περιεχόμενο

Αγορά pc για αναπαραγωγή μουσικής

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου προτείνεται ενα σύστημα (desktop) για αναπαραγωγή μουσικής προορίζεται για cafeBar

χωρίς χρηματικούς περιορισμούς με αρκετά καλή κάρτα ήχου ( κάρτα γραφικών δεν μ'ενδιαφέρει απλά να δουλεύει το σύστημα) οθόνη εχω.

Δημοσ.

πραγματικα στο cafe bar δεν θα ακουσεις διαφορα απο μια ενσωματωμένη καρτα ηχου σε σχεση με μια πανακριβη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:10 ----------

παρε ενα οποιοδήποτε διπύρηνο 2gr ram μια μητρικη μεενσωματομενη καρτα γραφικων και ενα καλο τροφοδοτικο τον 50 ευρω και καθαρισες

Δημοσ.

19755045.jpg

Ούτε καν διπύρηνο.Και με τον από πάνω πολύ μια χαρά είσαι.Ούτως ή άλλως το pc Μόνιμα μια λίστα αναπαραγωγής θα έχει να παίζει.Δεν θέλεις τίποτε άλλο.Κράτα τα υπόλοιπα λεφτά για το pc του σπιτιού σου.

Δημοσ.

+1 στην πρόταση του niko21aek.

Μια εναλλακτική πρόταση.

o8tk7d.jpg

Σίγουρα ΔΕΝ θες highend κάρτα ήχου για τις ανάγκες σου, υπάρχουν software πρακτικές που μπορείς να αξιοποιήσεις έξυπνα.

Στείλε μήνυμα για λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας όμως θα ήθελα οπωσδήποτε μια αξιοπρεπή καρτα ήχου

να μου προτείνεται μέχρι 150 ΕΥΡΟ γιατί δεν εμπιστεύομαι την on board .Προτείνεται κατι και σε intel ρε παιδιά!

Δημοσ.

H onboard τι έχει;

7.1 High Definition είναι.Οι 99% από τις καφετέρειες που παίζουν μουσική από playlist σε pc με λαπτοπάκια της πλάκας παίζουν.

Δημοσ.

Αν δεις πιο πανω λεει απλα δεν την εμπιστευεται... Δεν νομιζω να υπαρχει λογος που να πρεπει παντος να ανυσηχει ο φιλος μας για την ενσωματομενη...

Δημοσ.

Ασε που αν τελικα θελει ντε κ καλα καρτα ηχου ας παει σε Μ-audiο , maya κτλ κτλ να φυγουν ολα κατευθειαν στο μικτη!Αλλο τα home use products και αλλο τα επαγγελματικα

Πχ κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Recording/Sound-Cards/M-Audio-Sound-Card-Audiophile-24-96-Pci.htm εχει και dacακι 24/96 :Ρ

Δημοσ.

Ευχαριστώ σε όλους για το ενδιαφέρον σας παιδιά κατι ακόμη να ρωτήσω,αν παραγείλω το σύστημα χωρίς λειτουργικό χάνω τίποτα απο την εγγύηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...