aldon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ο ποιο αξιόπιστος δίσκος/εταιρία πολύ απλά δεν υπάρχει... οι περισσότεροι έχουμε δει/διαβάσει ότι από όλες τις εταιρίες οι δίσκοι "χτυπάνε".... Ο ασφαλέστερος τρόπος για να έχεις τα αρχεία σου δεν είναι άλλος από τα πολλαπλά backups. και εδώ υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσουν όλοι μαζί αλλά πρέπει να είσαι πάρα πολύ γκαντέμης ή να σε έχει καταραστεί ο Μητσοτάκης.... Πολλαπλά backups λοιπόν και αν γίνεται όχι σε συστοιχίες RAID 1. Εντάξει, καλό/εύχρηστο το raid 1 αλλά και μεγάλος κίνδυνος να τα χάνεις όλα και να ψάχνεσαι μετά. Κλασσικός, παραδοσιακός τρόπος, ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ backups (ή μέσω προγραμμάτων acronis, ghost κτλ)
antonl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 [...]Πολλαπλά backups λοιπόν και αν γίνεται όχι σε συστοιχίες RAID 1. Εντάξει, καλό/εύχρηστο το raid 1 αλλά και μεγάλος κίνδυνος να τα χάνεις όλα και να ψάχνεσαι μετά. [...] Raid-0 φαντάζομαι εννοείς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ότι και να γίνει, μην πάρεις seagate ότι πεις... Οι πιο αξιόπιστοι δίσκοι είναι οι Western Digital .- ναι αμέ...
nitro912gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ότι πεις... ναι αμέ... τι ότι πω ρε φιλαράκι διαβάζεις το thread? μετά από ότι έγινε περιμένεις να πω κάτι άλλο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 τι ότι πω ρε φιλαράκι διαβάζεις το thread? μετά από ότι έγινε περιμένεις να πω κάτι άλλο; και από κάποιον άλλο θα ακούσουμε μην αγοράζετε WD και από άλλον για Samsung και από 3ον για Hitachi... πάρτο χαμπάρι, όλοι χτυπάνε...καμία εταιρία δεν είναι πιο αξιόπιστη από την άλλη...
nitro912gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 και από κάποιον άλλο θα ακούσουμε μην αγοράζετε WD και από άλλον για Samsung και από 3ον για Hitachi... πάρτο χαμπάρι, όλοι χτυπάνε...καμία εταιρία δεν είναι πιο αξιόπιστη από την άλλη... ναι ωραία, εγώ την έπαθα με seagate, και πλέον είμαι αρνητικά σκεπτόμενος απέναντί της, κυρίως για το γεγονός ότι έκανε την πάπια στα προβλήματα της σειράς, και έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν μου χάλασε μόνο δίσκος, όλη η σειρά ήταν για πέταμα λόγο του προβληματικού firmware (άσχετα αν υποτίθεται διορθώθηκε με το firmware update), είμαι καταναλωτής, τους πληρώνω και απαιτώ τουλάχιστον να με σεβαστούν, όχι να κάνουν πως δεν τρέχει τίποτα, από την άλλη εσένα τι σε κόβει; Έχεις μετοχές της; Αντιδρώ, γιατί τους ακουμπάω τα ωραία μου € που βγάζω με κόπο κάθε μέρα, δε θα κάτσω να είμαι και δαρμένος και φταίχτης, ενώ δεν φταίω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 και σένα τι σε κόβει που με πειράζει η παραπληροφόρηση? το ίδιο θα αντιδράσω όταν δω κάποιον να λέει ότι η Seagate είναι αξιόπιστη και όχι η WD κτλπ κτλπ...
pigeon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ναι ωραία, εγώ την έπαθα με seagate, και πλέον είμαι αρνητικά σκεπτόμενος απέναντί της, κυρίως για το γεγονός ότι έκανε την πάπια στα προβλήματα της σειράς, και έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν μου χάλασε μόνο δίσκος, όλη η σειρά ήταν για πέταμα λόγο του προβληματικού firmware (...) Σ'αυτο δεν εχει καθολου αδικο, εδω που τα λέμε.
nitro912gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 και σένα τι σε κόβει που με πειράζει η παραπληροφόρηση? το ίδιο θα αντιδράσω όταν δω κάποιον να λέει ότι η Seagate είναι αξιόπιστη και όχι η WD κτλπ κτλπ... Την παραπληροφόρηση που την είδες ακριβώς; Δεν διαβάζεις γιατί είμαι αρνητικός με την εταιρία; Ένα ποστ πριν το έγραψα. Έγραψα πουθενά κάτι που είναι παραπληροφόρηση; Είπα "ότι και να γίνει μην πάρεις seagate" μεταξύ σοβαρού και αστείου (για αυτό τα έχουν τα emoticons... ) και μετά είπα και γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνω seagate σε κανέναν. edit: ξέχασα το quote
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 και επειδή είσαι εσύ αρνητικός σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα που βγάζει μια εταιρία είναι πράγματι αναξιόπιστα? φαντάσου αντίστοιχη περίπτωση άλλου με WD/Samsung/Hitachi, ένας ενδιαφερόμενος για αγορά δίσκου θα βλέπει 4 άτομα τα οποία θα λένε να μην εμπιστεύεται καμία από τους 4 μεγάλους κατασκευαστές... άλλο να λες "μην πάρετε Seagate 7200.11" (ακόμα και αν υποτίθεται ότι τους έφτιαξαν) και άλλο να το γενικεύεις έτσι...
nitro912gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 φιλαράκι, αν έχεις πρόβλημα κατανόησης, δεν φταίω εγώ, διάβασε, σκέψου, κατάλαβε, απάντα. Είπα γιατί η αξιοπιστία της εταιρίας είναι αμφισβητήσιμη. Είπα ότι εγώ δεν προτείνω ποτέ ξανά σε κανέναν seagate, και εσύ λες τα δικά σου. Αν έχεις όρεξη για flame, δεν θα το βρεις εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ε ωραία και εγώ ουσιαστικά λέω να μην σε ακούσει, τι πρόβλημα έχεις με αυτό? συζήτηση κάνουμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 παρόμοιο παράδειγμα η Nvidia με τις κάρτες που υπερθερμαίνονταν στα laptops, δεν αναγνώρισε τπτ στην αρχή... μπορούμε να πούμε σε κάποιον να μην πάρει Nvidia γιατί είναι αναξιόπιστη? δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο...
pigeon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο νομιζω είναι να το ψάχνουμε λιγο εδω στο forum πριν αγοράσουμε μηπως "παιζει" κατι εκεινο τον καιρό.. Εχω παρει 13 δισκους διαφορες μάρκες και μαλιστα 2-3 μοντέλα ειναι απο τα πλεον "κραγμένα" οτι σκανε. Μια χαρα δουλευαν ολοι μεχρι που τους αφησα στο ραφι ή τους εδωσα. Φημες ειναι ως επι το πλειστον, εξαρτάται βεβαια κι απο τη χρηση που θα τους κανεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.