xalia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ένα time capsule 500gb και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του. Κατά καιρούς έχουμε φάει κάτι φρίκες με τον συνδυασμό Pirelli (on telecoms) – time capsule αλλά τίποτα που να μην διορθώνεται. Βρίσκομαι στην αναζήτηση για μεγαλύτερο αποθηκευτικό μέσο (1giga και πάνω) και με ένα googling (http://www.hardmac.com/articles/79/ ) είδα ότι ο δίσκος αναβαθμίζεται σχετικά εύκολα! Χάνεις βέβαια την εγγύηση αλλά το έχω 1.5 χρόνο άρα είμαι ήδη εκτός. Η απορία μου είναι το έχει κάνει κανείς ? ποιοι μπορεί να είναι οι συμβατοί δίσκοι ?
Whiteyez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Βάλε έναν από την σειρά Green της Western Digital (1-2 ΤΒ), για χαμηλότερες θερμοκρασίες και θόρυβο, παίζουν μια χαρά, δοκιμασμένα.
xalia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 μετά απο μία περίπου ώρα... time capsule στα 2giga από τα 500mb! Αυτά είναι.... εύκολη διαδικασία, το μόνο δύσκολο είναι να βγει το πλαστικό ( πιστολάκι για τα μαλιά να ζεσταθεί ) και μετά όλα άνετα!
Whiteyez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Στα 2TB μάλλον θες να πείς από τα 500GB. Όντος είναι λίγο ζόρι το λάστιχο από κάτω.
xalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ναι white το έκανα μετά edit. Άσε έκαψα τα δάχτυλα μου με το πιστολάκι!!!
haHa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μετά απο μία περίπου ώρα... time capsule στα 2giga από τα 500mb! Αυτά είναι.... (Νοσταλγια: Ειναι γυρω στα 10-15 χρονια που ειχα παρει την ιδια μερα εναν σκληρο στα 3.2gb και ενα ψαροντουφεκο και κοστιζαν περιπου το ιδιο.(35.000δρχ=100€) Το ψαροντουφεκο δουλευει ακομα και μαλιστα πωλειται το ιδιο σχεδον μοντελο σε τιμη γυρω στα 150€. Ο σκληρος φυσικα δεν δουλευει και αν δουλευε δεν θα κοστιζε περισσοτερο απο ενα πακετο τσιχλες..) Με γεια λοιπον!
xalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 το πρώτο μου micro ήταν ένας C64+ και το μεγάλο του upgrade tape player/recorder! thanx haHa!
kpartsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 (Νοσταλγια:Ειναι γυρω στα 10-15 χρονια που ειχα παρει την ιδια μερα εναν σκληρο στα 3.2gb και ενα ψαροντουφεκο και κοστιζαν περιπου το ιδιο.(35.000δρχ=100€) Το ψαροντουφεκο δουλευει ακομα και μαλιστα πωλειται το ιδιο σχεδον μοντελο σε τιμη γυρω στα 150€. Ο σκληρος φυσικα δεν δουλευει και αν δουλευε δεν θα κοστιζε περισσοτερο απο ενα πακετο τσιχλες..) Με γεια λοιπον! το πρώτο μου micro ήταν ένας C64+ και το μεγάλο του upgrade tape player/recorder! thanx haHa! Ακόμα και τα τελευταία posts είναι σχετικά με το θέμα... Time Capsule!!!!! Πρώτος micro, ένας Amstrad CPC 464 με πράσινη οθόνη το 1985 -> 72.000 δρχ. Φυσικά δουλεύει άψογα και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συντροφιά του κάνει και ένας Commodore C64 με κασετόφωνο και αυτός!!!! Πρώτη αναβάθμιση σκληρού, ένας 2,5'' 4 GB (1999, 80.000 δρχ.) για αντικατάσταση του σκληρού 2GB που είχε το IBM Thinkpad..... Μαζί είχε γίνει και αναβάθμιση RAM από τα 64 στα 96 ΜΒ (35.000 δρχ.)
haHa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμα και τα τελευταία posts είναι σχετικά με το θέμα... Time Capsule!!!!! Πρώτος micro, ένας Amstrad CPC 464 με πράσινη οθόνη το 1985 -> 72.000 δρχ. Φυσικά δουλεύει άψογα και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συντροφιά του κάνει και ένας Commodore C64 με κασετόφωνο και αυτός!!!! Πρώτη αναβάθμιση σκληρού, ένας 2,5'' 4 GB (1999, 80.000 δρχ.) για αντικατάσταση του σκληρού 2GB που είχε το IBM Thinkpad..... Μαζί είχε γίνει και αναβάθμιση RAM από τα 64 στα 96 ΜΒ (35.000 δρχ.) Πρωτο μου μηχανημα και εμενα ηταν ενας amstrad 6128 εγχρωμος. Δουλευει ακομα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Σκοπεύω να κάνω σύντομα την αναβάθμιση από 500GB σε 2TB (με έναν χαλαρό και αθόρυβο Caviar Green). Σκέφτομαι μάλιστα να χωρίσω τον σκληρό σε δύο partitions (από 1ΤΒ το καθένα) - ένα για το Time Machine κι ένα ως sharing δίσκος για το δίκτυο... Πρωτο μου μηχανημα και εμενα ηταν ενας amstrad 6128 εγχρωμος. Δουλευει ακομα! Λόγω ηλικίας... σας ρίχνω στα αυτιά. Πρώτος υπολογιστής μου ένας Sinclair ZX81, ακολούθησε ο Amstrad 6128 Color τον οποίο έχω ακόμη και μετά... Macintosh Classic (πριν υποκύψω στη "γοητεία" του 8088).
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 εχει τυχει σε κανεναν σας το γνωστο προβλημα με το time capsule?? http://timecapsuledead.org/
Whiteyez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχώς όχι ακόμα, αν κ το έχω μισό χρόνο.
xalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 paredwse τον ίδιο δισκο έβαλα και εγώ. Μου φένεται πιο safe λύση τι image για χώρο παρά το partition. Δεν ήξερα ότι πέφτουν σαν μύγες τα time capsule! Το δικό μου έχει κλείσει 1.5 χρόνο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 paredwse τον ίδιο δισκο έβαλα και εγώ. Μου φένεται πιο safe λύση τι image για χώρο παρά το partition. [...] 1. Ωραία, άρα είναι δοκιμασμένος δίσκος. 2. Τι ακριβώς εννοείς με το "image για χώρο παρά το partition";
xalia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέχρι τώρα όπου έχω διαβάσει για upgrade στον δίσκο του timecapsule πάντα προτείνουν τον green. Θεωρητικά είναι και πιο αθόρυβος γιατί ανεβάζει μικρότερες θερμοκρασίες και ο μικρός ανεμιστήρας του time capsule δεν τουρμπίζει! Μπορείς να δημιουργήσεις ένα image μέσα από το disk utility στο time capsule σε ότι μέγεθος θες ( πχ 1.5gb ) για απλό storage. Διάβασα ότι παίρνει πολύ ώρα και ακόμα δεν το δοκίμασα. Χθες τελείωσα με όλα τα upgrades και δοκιμές το ΣΚ. Οπλίσου με υπομονή και δυνατό πιστολάκι μαλλιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.