mchrisober Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια σκεφτομαι για mac και ως νεος χρηστης ερωτω: μπορω να "εγκαθιστω" λογισμικο απο τον "θειο" ή θα μου φυγει η τσεπη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεις.... ανετα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω για την ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ερώτηση off topic: Γιατί "θείος"? Εννοώ από που προήλθε ο χαρακτηρισμός αυτός? Ξέρω (φυσικά) τι σημαίνει.. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ασε, αρχισαν να πεθαινουν οι θειοι. Βρες κανα ξαδερφο. Λογικα, βγηκε απο πραγματικες περιπτωσεις, οπου εχεις καποιο θειο στο εξωτερικο που εχει προσβαση σε φθηνα/ανυπαρκτα πραγματα και σου τα στελνει στο ελλαδισταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ασε, αρχισαν να πεθαινουν οι θειοι. Βρες κανα ξαδερφο./QUOTE] O δικοσ μου παντως ζει και βασιλέυει. Συγκεκριμένα μιλήσαμε τελευταία φορά πριν 2-3 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ να προσθέσω πως αξίζει να αγοράσεις το Little Snitch(καπου 10€) για να μπορείς να αποτρεπεις τις εφαρμογές από τον θείο να επικοινωνούν με την Μαμα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.