pcos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια να διαβαζουμε που και που και τα αλλα θεματα με τους παθουντες - καμενους φιλους μας μα τα acer! δεν περιμενα να προτεινεται ακομα αυτη η εταιρια στα laptop!
Locke_John Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το εχεις, ή απλως (sic!) λες καμμια λαλακια να περναει ή ωρα? φιλε δεν το εχω, ξερω οτι τα acer εχουν τον καλυτερο λογο τιμης αποδοσης, ομως ποτε μου δεν θα επαιρνα τετοιο.ξερω πολλους φιλους και γνψστους που δεινοπαθουν με αυτης της εταιρειας laptop, αντιστοιχα προβληματα θα φανταζομαι και στα netbook της. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:31 ---------- για acer ουτε με σφαιρες δες αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=5C71E74CF6C98B4CA14C238C4960D0BE&pa=217001571D817D4588F801F1D0471A57 φιλε αυτο που προτεινεις μου φαινεται πολυ καλο. 249 eυρώ ειναι καλη τιμη. το συγκεκριμενο dell ειναι γνωστό, εχει κυκλοφορησει δλδ πολυ/? γενικα η dell στα netbook εχει καλο ονομα?
Delirium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αρκετα με τις επαναλαμβανομενες γενικευσεις... Αλλωστε και τωρα απο Acer γραφω Μπορω να κρινω τα Acer, γιατι εχω 3 ο ιδιος -κι εχω δοκιμασει ακομη καμμια 10αρια Guess what? Για το service τους δεν ξερω τιποτε, κανενα τους δεν εχει φτασει εκει.. Βεβαιως & καλοπιστα δεχομαι εδω ο,τι γραφεται/ε, για το εφιαλτικο (μη) service τους! Την ιδια στιγμη ομως εχω εφιαλτικες [] εμπειριες και απο service αλλων -επωνυμοτερων και καλα εταιριων- και βεβαιως χαλασμενους φορητους Σε μια περιπτωση μαλιστα, μιλαμε για Χ2 τιμη του "επωνυμου" -οσο & χαλασμενου!- σε σχεση με το Acer, που παει ρολοι Υπαρχουν προβληματα στα Acer, σαν power user τα διακρινω, κι αποφευγω εκεινα μονο = δε σημαινει πως δε θα παρω τιποτα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:52 ---------- φιλε δεν το εχω, Με βλεπεις να "αρπαχτηκα" για το συγκεκριμενο, γιατι το εχω, και παω για δευτερο, ακριβως ιδιο! [με διαφορα στο keyboard μονο, το εχω US ] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ---------- φιλε αυτο που προτεινεις μου φαινεται πολυ καλο. 249 eυρώ ειναι καλη τιμη. το συγκεκριμενο dell ειναι γνωστό, εχει κυκλοφορησει δλδ πολυ/? γενικα η dell στα netbook εχει καλο ονομα? Παντως "κακο ονομα", η Dell δεν εχει! To Mini 10, ως αριστο παρουσιαζεται: στο google, σε αρκετα reviews του Το μονο θεμα, αν ισχυει: Καθαρό βάρος 1.500 Θα φταιει η 6 cell battery
Locke_John Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ενταξει δεν ειναι καλο να φανατιζομαστε. ουτε εγω θα γινω μετοχος στη toshiba, ουτε εσυ φανταζομαι στην acer. οι εταιρειες σαν γεματες τσεπες μας βλεπουν. παντως, τελικα θα το ξανακοιταξω και ισως το παρω απο eshop, με 353 ευρω. σ ευχαριστ΄ω.
Delirium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 παντως, τελικα θα το ξανακοιταξω και ισως το παρω απο eshop, με 353 ευρω. Εχει παιξει και σε χαμηλοτερη τιμη (οπως επισης & εδω, στις "Αγγελιες") Συμβουλη: κανε μια ερευνα αγορας, δες τα απαραιτητα και απο κοντα
zazas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αρκετα με τις επαναλαμβανομενες γενικευσεις... Αλλωστε και τωρα απο Acer γραφω Μπορω να κρινω τα Acer, γιατι εχω 3 ο ιδιος -κι εχω δοκιμασει ακομη καμμια 10αρια Guess what? Για το service τους δεν ξερω τιποτε, κανενα τους δεν εχει φτασει εκει.. Βεβαιως & καλοπιστα δεχομαι εδω ο,τι γραφεται/ε, για το εφιαλτικο (μη) service τους! Την ιδια στιγμη ομως εχω εφιαλτικες [] εμπειριες και απο service αλλων -επωνυμοτερων και καλα εταιριων- και βεβαιως χαλασμενους φορητους Σε μια περιπτωση μαλιστα, μιλαμε για Χ2 τιμη του "επωνυμου" -οσο & χαλασμενου!- σε σχεση με το Acer, που παει ρολοι Υπαρχουν προβληματα στα Acer, σαν power user τα διακρινω, κι αποφευγω εκεινα μονο = δε σημαινει πως δε θα παρω τιποτα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:52 ---------- Με βλεπεις να "αρπαχτηκα" για το συγκεκριμενο, γιατι το εχω, και παω για δευτερο, ακριβως ιδιο! [με διαφορα στο keyboard μονο, το εχω US ] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ---------- Παντως "κακο ονομα", η Dell δεν εχει! To Mini 10, ως αριστο παρουσιαζεται: στο google, σε αρκετα reviews του Το μονο θεμα, αν ισχυει: Καθαρό βάρος 1.500 Θα φταιει η 6 cell battery ++++1000 Πάντως είναι μερικοί εδώ μέσα που έχουν πολύ εμμονή με την acer ούτε οι παοκτζίδες δεν κάνουν έτσι,,,,που τους χαλάει ο θερμοσίφωνας και βρίζουν τον κόκκαλη και την Αθήνα πσ έχω 4 acer και είναι όλα super...μάλλον είμαι κ@λ@φαρδος
lagoudakis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 αν καποιος εχει φαει την ταλαιπωρια της ζωης του με καποιο συγκεκριμενο μηχανημα εταιρειας η καποιο καταστημα θα βριζει.σιγουρα δεν μπορει να βγαζει μια εταιρεια ΜΟΝΟ προβληματικα μοντελα,το θεμα ειναι παντα στο ποσοστο %
Delirium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα για την Acer, θα μπορουσε να πει κανεις οτι, μαθαινει στην πλατη των αγοραστων Θα μου πειτε, ποιος δεν το κανει -σε μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο- ακομη και η Apple Ειδικα για Acer, θελω να τα δοκιμαζω πρωτα = να τσεκαρω συγκεκριμενα θεματα σ' αυτα!
GoldenEye Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Το εχεις, ή απλως (sic!) λες καμμια λαλακια να περναει ή ωρα? δες ολα τα διεθνη φορουμ. θα καταλαβεις οτι ολα τα acer ειναι γτπ. απλα
Anexann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου εγώ πρόσφατα αγόρασα (ούτε 2 μήνες) το ASUS EEE PC 1000HE και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής και από τη διάρκεια της μπαταρίας που βγάζει με ασύρματο δίκτυο άνετα ένα 8ωρο. Το μαύρο του χρώμα είναι μαγνήτης για δαχτυλιές, αλλά είναι πανέμορφο και με ένα ειδικό καθαριστικό είναι σαν καινούργιο.
pcos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 δεν μίλησε κανεις για κακή ποιότητα ούτε για ανικανότητα, το αντίθετο μάλιστα. απλά αν σου χαλάσει.... @@##$%^&*&^%$## είναι να μη σου τύχει
Delirium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 δες ολα τα διεθνη φορουμ. θα καταλαβεις οτι ολα τα acer ειναι γτπ. απλα Δινω μεγαλυτερη σημασια, στο τι θα δω / τσεκαρω ο ιδιος Σε λιγο θα ακουγεσαι σαν Apple fanboy, απ' την αναποδη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 δεν μίλησε κανεις για κακή ποιότητα ούτε για ανικανότητα, το αντίθετο μάλιστα.απλά αν σου χαλάσει.... @@##$%^&*&^%$## είναι να μη σου τύχει ακριβώς... παλιότερα μάλιστα ήταν ακόμα χειρότερο το service για εμάς εδώ στο Ελλάντα (πως ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο είναι άλλο θέμα )
fonzi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό στο media markt με τα 199 υπάρχει σε κάποιο online κατάλογο; Δεν το βρίσκω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.