^ACID_BURN^ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 :grin: loipoooooon! ti doraki tha thelate gia tis fetines giortes?kati se pragmatikotika panta!!! kai gw tha thela mia lotus as poume alla simvivazomai me kati pio mikro! Perimeno na akouso tis apopseis sas!!!(gia na dw ti dwra tha kanw!!!) cyaaaaaaaaaz!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Σε μένα τίποτα άλλο εκτός από υγεία. Στους υπόλοιπους μυαλό! ΥΓ. Το περσινό δώρο ήταν να γίνω μετριόφρον...
dark Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Ygeia paidia kai tipota allo Apolytws tipota allo ektos apo 1) Ferrari F50 2) Mia vila sth vouliagmenh 3) Ena projectora 2000" 4) Dwrean diakopes 365 meres to xrono gia thn ypoloiph zwh mou
Gabriel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Yγεία,Να κερδίσω το τζόκερ συνεπώς να μην ξαναδουλέψω!!!
^ACID_BURN^ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Ygeia theloume oloi kai euxomai na tin exei olos o kosmos!!!ego ti dwra na parw stous ipoloipous??? (((((
Typhoon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Ygeia fysika & merika alla pragmatakia opos mia Ferrari Enzo.......
hyper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Εννοείται πως όλα αυτά τα αγαθά (υγεία,ευτυχία κοκ) είναι τα πλέον ποθητά! Αλλά στα πλαίσια του δώρου που έχω στο μυαλό μου, δηλαδή κουτί με περιτύλιγμα χριστουγενιάτικο και κορδέλα δεν περιλαμβάνονται! Θα ηθελα να μου φέρει κάτι μικρό και συμβολικό, γιατί αν και είναι για τα μικρά παιδιά, πιστεύω ότι όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας και όλοι χαιρόμαστε με τα Χριστουγεννα, άλλος λίγο άλλος πολύ!
BalDwin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Ygeia kai merika lefta gia na vrw thn ygeia mou...
wintersun Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Την Ευτυχία, την Αγάπη, την Ειρήνη αντε και την... Ελένη. Πλάκα κάνω. Υγεία πάνω από όλα. Και φυσικά, μερικά μετρητά για να μπορέσουμε να ζήσουμε καλύτερα. Το Λαχείο πχ. δεν θα με χάλαγε καθόλου!
wert Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Ενα μικρό κουτάκι με 10cm ύψος γεμάτο με 100(ευρό) Θέλω και ένα PC στα 3γίγα με κανα δυό τρείς δίσκους να πάω στα 300 γιγα αποθήκη. Μια ξανθιά που να μην λέει μαλακίες... 11 μήνες άδεια και άλλον ένα για να ξεκουραστώ.(και το δώρο μου ) Ενα καινούργιο αυτοκίνητο Δορυφορική σύνδεση στο ίντερνετ. Αλλο ένα κουτάκι γεμάτο με ευρό γιατί τέλειωσαν τα πρώτα. Διακοπές στην Αυστραλία..... Ξεκούραση στο Βόρειο πόλο. Ή εκεί κοντά τίποτα Σουηδίες Φιλανδίες κάτι τέτοια. Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή από τις καλές έεεεεε;!!!!! Και ένας φορητός να τον παίρνω μαζί μου καλώς θα ήταν. (Τίποτα καλό :grin: Αυτά τα λίγα για την ώρα να μην σε κουράζω και άν σκεφτώ τίποτα άλλο θα σου στείλω e-mail
kirimis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Εεε και εγω θελω ενα μικρο και συμβολικο δωρο... μια πλακα χρυσου ας πουμε Το παρακανα εεε? Εεε νταξ λοιπον, ενα P800 αντε και ενα ρολογακι Longine... συμβολικα ειναι! (φαντασου να μην ηταν!!!) εεε και απο εκει και περα η χρονια να φερει πολλα λεφτα... ναι ναι, δεν πιστευω στα πνευματικα αγαθα :shocked: :) Αμααααααααααανννννν... ξεχασα το καλυτερο! Για το 2003 θα ηθελα να δω DSL! Please please please Santa :grin:
^ACID_BURN^ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 euxomai se olous sas na parete auta pou thelete kai as einai etsi ligo kapos!!! Wintersun m'aresei o tropos pou skeftesai!!!lol! kala na pernate kai kala na sas mpei! (o xronos re paidia!)
Jheremias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Υγεία και την ... Γιωργία! Mandos να πω τι θέλεις να σου φέρει εσένα ο ʼη Βασίλης, ή δεν θα ξαναμπώ ποτέ #klika ; :P:P:D:D Καλές Γιορτές σε όλους ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.