fransy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 παιδια γεια! μιπωσ καποιοσ μπορει να βοηθησει?εχω 50ψψ διχρονο μηχανακι και ο καπνος ποθ αφηνω οτα περναω ειναι απιστευτος .. υπαρχει κατι που μπορω να κανω γιατι εχω αρχισει να αντιμετωπιζω το φαινομενο του ρατσισμου στο δρομο?????
lary7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 παιδια γεια! μιπωσ καποιοσ μπορει να βοηθησει?εχω 50ψψ διχρονο μηχανακι και ο καπνος ποθ αφηνω οτα περναω ειναι απιστευτος .. υπαρχει κατι που μπορω να κανω γιατι εχω αρχισει να αντιμετωπιζω το φαινομενο του ρατσισμου στο δρομο????? 1)Βαζεις καλά λάδια anti-smoke που ειναι και λιγο ποιο ακριβα. 2)"ανοιγεις'' το τσικλικι για κανενα 10λεπτο προκειμενου να καψει οτι λαδι εχει μεσα. 3)Εναλλακτικα βγάζεις την εξάτμηση και την καις με καμινετο 4)Ρυθμιζεις την μιξη οστε να μην καιει περισσότερα λάδια (αμα δεν ειναι σωστα). Γενικά οτι και να κανεις την διχρονιλα δεν την γλυτώνεις πιστεψέ με, εκτός αν πάς σε 4Τ. Μπορείς να την περιορίσεις όμως αμα κάνεις κάποιο απο τα παραπάνω.
peravrexei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Παίζει και η περίπτωση να καίει λάδια από κάρτερ αν τα ελατήρια είναι φθαρμένα. Τι ηλικία έχει τι δίχρονο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.