Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά για iPhone (3G)

Cygnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SkullCandy εγγύηση, ψάξε στο forum για εντυπώσεις.

Το χω ξαναπεί τα Apple ακουστικά είναι πανάθλια.

Τα απλά, για τα in-ear δεν ξέρω αλλά αμφιβάλω αν τα Apple-branded ακουστικά είναι καλύτερα από εταιρίες όπως Sehnheiser/Skullcandy.

Δημοσ.
Μπορεί να ήμουν κι εγώ που τα πρότεινα ;) Και τα πρότεινα και παραπάνω

Ναι φιλε, εσυ μου τα ειχες προτεινει..

BTW ευχαριστω!

• Super Moderators
Δημοσ.
SkullCandy εγγύηση, ψάξε στο forum για εντυπώσεις.

Το χω ξαναπεί τα Apple ακουστικά είναι πανάθλια.

Τα απλά, για τα in-ear δεν ξέρω αλλά αμφιβάλω αν τα Apple-branded ακουστικά είναι καλύτερα από εταιρίες όπως Sehnheiser/Skullcandy.

Φροντισε να δοκιμάσεις τα inear και μετά μπορείς να συγκρίνεις!

B)

Δημοσ.

Θελω απλα να προσθεσω στο τοπικ γιατι το δα τυχαια οτι τα ακουστικα καλυπτονται απ υην εγγυηση ενος ετους. Εγω τα δικα μου τα αλλαξα προσφατα, πηγα απλα στο apple store στο Μοναχο που ειμαι κ νο προβ. Φανταζομαι κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα μιας κ η εγγυηση ειναι universal.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το Sennheiser MM50 για iphone και αντιμετωπίζω πρόβλημα με κουμπί του ακουστικού.

Αν χρησιμοποιήσω τον φωνητικό έλεγχο του iphone για πάνω από 1 φορά τότε σταματά να λειτουργεί το κουμπί.

δλδ δεν διακόπτει τις κλήσεις, δεν ενεργοποιεί τον φωνητικό έλεγχο και δεν ξεκινάει την μουσική.

Για να επανέλθει θα πρέπει να το αποσυνδέσω και να να το επανασυνδέσω στο iphone.

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Το εψαξα λιγο και στο net και ειδα οτι διορθώνεται αν καθαρίσεις το iphone jack απο τη σκόνη.

Προς το παρόν σε μένα έπιασε και σταμάτησε το πρόβλημα.

Για να δούμε

Δημοσ.

Σίγουρα τα παιδιά παραπάνω έχουν προτείνει την αφρόκρεμα των ακουστικών για iPhone.

Μπορεί να μαι λίγο off-topic. Παρόλα αυτά, έχεις σκεφτέι ποτέ για Bluetooth ακουστικά με κλιψάκι κ να ξενοιάσεις κ από τα καλώδια?

Κ γω 3G έχω κ έχω βρεί την άγια μου χαρά με τα bluetooth. Έχω αυτά.

Έλέγχεις ένταση, play/pause, και όταν χτυπάει το τηλέφωνο σου δείχνει κ στην οθονούλα ποιός σε καλεί. wink.gif

Επιπλέον μπορείς να βάλεις όποια ακουστικά θέλεις της αρεσκείας σου, αν και της sony είναι πολύ καλα.

Τέλος, έχουν και ράδιο! Μιλάμε για αναβάθμιση της εμπειρίας μου με το iPhone 3G τριετίας....

Έχουν και άλλες 2-3 δυνατότητες που υποστηρίζονται βέβαια μόνο από το iPhone4.

Και όλα αυτά για 50ευρώ αγορά από Ελλάδα ή 40ευρώ από e-bay, amazon κτλ.

ΥΓ. Κ το πιο σημαντικό, γλυτώνεις την ακτινοβολία, γιατί ως γνωστόν κ αποδεδειγμένο ακόμη και από ελληνικά πανεπιστήμια (βλέπε ΕΜΠ) τα ακουστικά τα νορμαλ λειτουργούν σαν κεραίες!!!! (κ όχι μόνο για το ράδιο... αλλά για το σήμα του κινητού ...) Εγώ όταν άκουσα καθηγητή πολυτεχνείου να το λέει ανατρίχιασα...

Δημοσ.

ΥΓ. Κ το πιο σημαντικό, γλυτώνεις την ακτινοβολία, γιατί ως γνωστόν κ αποδεδειγμένο ακόμη και από ελληνικά πανεπιστήμια (βλέπε ΕΜΠ) τα ακουστικά τα νορμαλ λειτουργούν σαν κεραίες!!!! (κ όχι μόνο για το ράδιο... αλλά για το σήμα του κινητού ...) Εγώ όταν άκουσα καθηγητή πολυτεχνείου να το λέει ανατρίχιασα...

Αυτό πρώτη φορά το ακούω :confused: :confused: :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...