LOCKHEART Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ανοιξα τον kwrite πηγα να κάνω κατα λάθος αποθήκευση σε αρχείο ενώ δεν ήμουν root και μου έβγαλε κατάρρευση με αποτέλεσμα τώρα να μην ανοίγει Ανοίγει απο το γραφικό περιβάλλον αλλά όχι απο κοσνόλα. Τι πρέπει να κάνω για να τον επαναφέρω σωστα και να τρέχει απο κονσόλα ; Μου βγάζει αυτό : [root@otenet χχχ# whereis kwrite kwrite: /usr/bin/kwrite [root@otenet locki]# kwrite kdeinit4: preparing to launch /usr/lib/libkdeinit4_klauncher.so kdeinit4: Communication error with launcher. Exiting! KCrash: Application 'kwrite' crashing... sock_file=/root/.kde4/socket-otenet/kdeinit4__0 Warning: connect() failed: : Απόρριψη σύνδεσης KCrash cannot reach kdeinit, launching directly. [1]+ Stopped kwrite [root@otenet χχχχ]# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 [1]+ Stopped kwrite Αν κρίνω από αυτό, για κάποιο λόγο βρίσκεται στο background (μήπως πάτησες ctrl+z; ). Δοκίμασε να δώσεις από τη συγκεκριμένη κονσόλα: >[root@otenet χχχχ]# [b]fg[/b] Για να το επαναφέρεις στο foreground, ή αν θέλεις απλά να το σκοτώσεις και να το ξανατρέξεις: >[root@otenet χχχχ]# [b]kill %1[/b] Αν δεν σου επιστρέψει: >[1]+ Terminated: 15 kwrite δώσε: >[root@otenet χχχχ]# [b]kill -9 %1[/b] Αν και πάλι που το σκότωσες δε μπορείς να το ξανατρέξεις, δοκίμασε να διαγράψεις τα /root/.kde4/socket-otenet/* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.