Προς το περιεχόμενο

Νέο GordianKnot 0.27

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημο το DVDDecrypter. Kι εγώ φανατικός του SmartRipper είμαι αλλά για λίγο που χρησιμοποίησα το DVDDecrypter τα πήγε πάρα πολύ καλά.

Δοκίμασε το. Δεν χάνεις τίποτα. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω ότι απλά το εγκαθιστάς στο παλιό GKnot folder και αναβαθμίζεται. Αν και στις οδηγίες του ο TΗΕWef λέει ότι καλύτερο είναι να σβήσεις το παλιό και να κάνεις εκ νέου install το Rip και System Pack.

Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν νομίζω να τρέχει τίποτα αν κάνεις απλό update πάνω από αυτά που έχεις ήδη. ;)

nai ... alla uparxei kapoio prob me ta ac3 tou doom9 (to iviaudio.ax me mege8os 288kb) an egka8ista auta.

Ta sugkekrimena filters paizoun kala alla den exoun spdif output .

Genika exw ola ta ac3 filters sto site mou kai apla allazontas ta iviaudio.ax arxeia allazeis kai version !

Apla oi neoteres version elenxoun an o windvd uparxei kai an einai registered. Alliws paizoun se demo mode gia 6 lepta.

To iviaudio.ax me mege8os 288kb den koita an einai gegistered to windvd . Auto einai to atou tou.

Byeeeeee kai kales giortes

Λοιπόν παίδες...

Η έκδοση 0.27 είναι αρκετά καλή. Ιδίως με το avi input το οποίο μπορεί και παίρνει. Από χρόνο μην περιμένετε καμία διαφορά. ʼλλωστε είναι λογικό αυτό.

Πολύ καλή η λειτουργία του edit avs πριν από το comp test και επίσης πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι μπορεί να δεχτεί d2v αρχείο από επιλεκτικές mpeg2dec (κλασσική, marcFD, trbarry), αρκεί βέβαια να τις έχετε στο GKnot folder.

Πολύ καλό είναι και το καινούργιο μοτίβο του Fast Deinterlace που δεν χρησιμοποιεί το VerticalReduceBy2 αλλά το SeparateFields που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό!

Αυτό βέβαια που με χαλάει λίγο είναι στην καρτέλλα bitrate ο αριθμός των ΜΒ που έχει ορίσει για το κάθε CD :(

Επίσης, θα πρότεινα να μην εγκαταστήσετε τα audio playback filters του System Pack γιατί εγκαθιστά το AC3Filter 0.61b το οποίο είναι αρκετά προβληματικό με το SPDIF. Θα σας έλεγα να πάτε στο http://xvalex.hotbox.ru/programs/ac3filter/ac3filter_eng.html και να κατεβάσετε την 0.63b έκδοση η οποία είναι πάρα πολύ καλή. Για όσους δεν θέλουν το φίλτρο αυτό (γιατί αλήθεια;;; ;) ), ακολουθήστε αυτά που λέει ο trust πιο πάνω!!

Happy encoding!! :)

Αλλαγή στον guide του trust γιατί να υπάρχει; Κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανες και πριν. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.

Καλό είναι να έχεις και τα 3, αν και εμένα μου χρειάζεται μόνο το RipPack.

Φίλε Fisherman αλλαγγές στον τρόπο encoding δεν υπάρχουν μέσα στο GKnot αλλά στο avs script. Εκεί αλλάζουν όλα από ταινία σε ταινία και βέβαια σε συνάρτηση με comp test.

Basika gia to DVDDecrypter na po oti den mou arese toso polu, den einai oso grhgoro einai to SmartRipper 2.40 kai epishs se ena DVD pou ekana x8es rip kai htane gratzounismeno, to DVDDecrypter mou ebgale 67 bad blocks eno to Smartripper sto shmeio ekeino pou htan polu xalasmeno apla ekopse polu taxuthta kai to ekane siga siga kai meta epitaxune kai ola kala ola wraia! Na shmeiwsw oti kai sta 2 programmata ksetsekara to FAST ERROR SKIP gia kalutera apotelesmata ka epishs oti PRIN ka8ariso to CD apo brwmies ktl KAI TA 2 ta programmata mou bgalane bad blocks, alla meta to ka8arisma kai xwris na bgalo to DVD apo to DRIVE, mono to Smartripper mou ebgale 0 errors.. Ti lete? Na meinoume me to Smartripper 2.40 h 8a xw provlima sumbatothtas (pou den nomizw)?

A kai kati allo Astake, epeidh se empistevomai sta DIVX ( :grin: :grin: :grin: ), esu ton hxo ton kaneis mp3 h ogg?? H mhpws AAC? Giati se auto to 8ema exw meinei pisw ston palio kalo tropo tou VBR MP3 me ton Lame 3.90.2 pou apo oti diabazw tora paramenei h kaluterh version tou LAME..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...