Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το περιμέναμε από καιρό, η σημερινή ανακοίνωση της Google μαζί με τις πρώτες παρουσιάσεις, δημιουργούν άκρως θετικές εντυπώσεις. Σε μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις στην ιστορία της, η μηχανή αναζήτησης της Google εμπλουτίζεται με αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο συνδυάζοντας περιεχόμενα από δημοφιλής ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων όπως το Twitter, Facebook Pages, MySpace κ.α.

Πραγματοποιώντας μια οποιαδήποτε αναζήτηση, στα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανίζονται σε ειδικό πλαίσιο σχετικά μηνύματα που έχουν δημοσιευθεί ακόμα και πριν λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα αυτά αξιολογούνται από μια "ντουζίνα νέων τεχνολογιών" που έχει αναπτύξει η Google ως προς τη σχετικότητα με το λήμμα ή τη φράση που έχει εισαχθεί προς αναζήτηση καθώς και ως προς το χρόνο δημοσίευσης τους.

Η Google παράλληλα "μαθαίνει" από τις αναζητήσεις που έχετε διεξάγει τους 6 τελευταίους μήνες για πιο έγκυρα αποτελέσματα, με τη δυνατότητα αυτή να μην συνδέεται με κανένα τρόπο με το Google λογαριασμό σας.

Η αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο της Google θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες και είναι βελτιστοποιημένη αρχικά για την Αγγλική γλώσσα.Θα επεκταθεί σταδιακά σε άλλες γλώσσες το πρώτο μισό του 2010 ενώ είναι διαθέσιμη και για smartphones, ειδικότερα στο iPhone και Android OS.

Link.png Site: techradar.com

Video Video: Google Real Time Search

Δημοσ.

Ηδη αν γραψεις μια λεξη εμφανιζονται αρεκετες επιλογες αλλα η ουσια θα ειναι να κατανοει τα ανθρωπινα ερωτηματα που θα διατυπωνονται....

Δημοσ.
Πότε ξεκινάει? Μπήκα στο site έκανα και μια αναζήτηση αλλά δεν είδα κάτι σχετικό.

Όπως γράφει στο αρχικό μήνυμα, "Η αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο της Google θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες".

Δημοσ.

Με το που κάνεις click σε ένα διαφημιστικό μπάνερ, αυτομάτως δίνεις την ψήφο σου, δίνεις ένα μικρό ΟΚ σε κάποιο χρώμα, σχήμα, ήχο, τεχνική διαφήμισης, γραφικό που έχει χρησιμοποιηθεί.

Τώρα η google θα αξιολογεί και τις ειδήσεις, με το που κάνεις click σε μία είδηση θα δηλώνεις αυτομάτως "με ενδιαφέρει" και σε πραγματικό χρόνο θα προσφέρει στους μηντιάρχες μια πολύτιμη υπηρεσία, το να αντιλαμβάνονται έγκαιρα το τι έχει απήχηση για να αλλάζουν την διατύπωση στα άρθρα τους ή να γράφουν καινούρια εντός λίγον λεπτών για να γίνουν οι ειδήσεις "ποιο ενδιαφέρουσες" και να εμφανίζονται πάνω πάνω στις επόμενες αναζητήσεις.

Ρε τον μπαγάσα τον Οργουελ, πώς είναι δυνατών να το έχει προβλέψει.

Δημοσ.
Ρε τον μπαγάσα τον Οργουελ, πώς είναι δυνατών να το έχει προβλέψει.

Sorry για το άσχετο αλλά ποιος είναι αυτός ο Όργουελ τέλος πάντων, τον έχω ξανακούσει πολλές φορές, και τι σχέση έχει με το θέμα;

Τι είχε προβλέψει;

Κάποτε είχα φτιάξει ένα πρόγραμμα και μου είπε κάποιος, καλή η ιδέα σου αλλά δεν τίνει λίγο σε Όργουελ;

Και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοούσε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Sorry για το άσχετο αλλά ποιος είναι αυτός ο Όργουελ τέλος πάντων, τον έχω ξανακούσει πολλές φορές, και τι σχέση έχει με το θέμα;

Τι είχε προβλέψει;

Κάποτε είχα φτιάξει ένα πρόγραμμα και μου είπε κάποιος, καλή η ιδέα σου αλλά δεν τίνει λίγο σε Όργουελ;

George Orwell

1984

Συχνά όταν πέφτουν στην κουβέντα θέματα που σηκώνουν συνωμοσιολογία ή καταστάσεις big brother, αναφέρεται τ όνομά του.

Επεξ/σία από antonl
διατύπωση
Δημοσ.

Τι είχε προβλέψει;

George Orwell

1984

Συχνά όταν πέφτουν στην κουβέντα θέματα που σηκώνουν συνωμοσιολογία ή καταστάσεις big brother, αναφέρεται τ όνομά του.

Απίστευτο μυθιστόρημα btw, που τείνει να γίνει προφητικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...