De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Altoids Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ Ελλάδα ή Θεσσαλονίκη;
tzotzo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Αυτοι τα φερνουν ελλαδα http://www.kraftfoods.gr/kraft/page?siteid=kraft-prd&locale=grel1&PagecRef=2400&Mid=2423
De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς ούτε στο ίδιο τους το site έχουν πληροφορίες για τα altoids σαν προιόν. Τέσπα θα την βγάλω με τον φίλο του ψαρά που κυκλοφοράει μόνο σε 2 γεύσεις απ' όσο έχω δεί,και οι δύο είναι αυτή η παλιομέντα...
tzotzo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 υποθετω τετοιου τυπου πραγματακια εχουν εξειδικευμενα καπνο/παντοπωλεια.Εχω πετυχει πολλα ειδη μεντας στο ψιλικατζιδικο του village
sivadWS2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ Ελλάδα ή Θεσσαλονίκη; Μετά το 1912 και η Θεσσαλονίκη ανήκει στο σύγχρονο ελληνικό κράτος
Höfdingadrapa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ενδεχομένως να έχει κάποιο φαρμακείο. Καλό κλάσιμο.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μετά το 1912 και η Θεσσαλονίκη ανήκει στο σύγχρονο ελληνικό κράτος Χεχ, ήθελα να γράψω και τη λέξη "συγκεκριμένα" αλλά μάλλον μου διέφυγε.. Ενδεχομένως να έχει κάποιο φαρμακείο. Καλό κλάσιμο. Το κλάσιμο που κολάει; Στο ότι θα με κοιτάνε περίεργα που θα ζητάω Altoids ή προκαλούν αέρια οι "καραμέλες";
De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Eκλασα μεντες που λεμε ρε deathlord Δε με έχει σήμερα,καθόλου όμως.
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δε με έχει σήμερα,καθόλου όμως. τοκ-τοκ (ήχος χτυπήματος πόρτας) (De@th L0rd) "Παρακαλώ; Ποιός είναι;" (Τρεις φουσκωτοί με γυαλιά χοντρών κοκκάλινων σκελετών) "Από ΣΔΟΕ" (De@th L0rd) "Καλά ρε παιδιά...τέτοια ώρα βρήκατε;" (Τρεις φουσκωτοί) "Ε δεν έχει πάει ακόμα 12..."
De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 τοκ-τοκ (ήχος χτυπήματος πόρτας) (De@th L0rd) "Παρακαλώ; Ποιός είναι;" (Τρεις φουσκωτοί με γυαλιά χοντρών κοκκάλινων σκελετών) "Από ΣΔΟΕ" (De@th L0rd) "Καλά ρε παιδιά...τέτοια ώρα βρήκατε;" (Τρεις φουσκωτοί) "Ε δεν έχει πάει ακόμα 12..." Νομίζω το ΣΔΟΕ καταργήθηκε επομένως δε κινδυνεύω,ούτε φοροδιαφεύγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.