Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για μετατροπη -avi

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το επιτραπεζιο dvd μου εγραψα μια ταινια απο την τηλεοραση,και θελω να μετατρεψω το αρχειο σε avi.

το dvd εγραψε ενα αρχειο vob

η ερωτηση εχει να κανει με τις ρυθμισεις που πρεπει να χρησιμοποιησω, πχ output video codec, frame/sec bitrate kbps κλπ (χρησιμοποιω το special) ετσι ωστε να μην εχω καθολου απωλειες,η εστω ορατες, και δεν μεαπασχολει το μεγεθος του αρχειου.

εκανα καποιες μετατροπες με τον OJOsoft Total Video Converter αλλα το αρχειο παντα δεν ειχε την ιδια ποιοτητα,παντα χανει.

σε τι αλλο αρχειο μπορω να το μετατρεψω να μην εχω απωλειες;

καποιο αλλο προγραμμα ισως που χρησιμοποιειτε και μπορειτε να με καθοδηγησετε;

Δημοσ.
με το επιτραπεζιο dvd μου εγραψα μια ταινια απο την τηλεοραση,και θελω να μετατρεψω το αρχειο σε avi.

το dvd εγραψε ενα αρχειο vob

η ερωτηση εχει να κανει με τις ρυθμισεις που πρεπει να χρησιμοποιησω, πχ output video codec, frame/sec bitrate kbps κλπ (χρησιμοποιω το special) ετσι ωστε να μην εχω καθολου απωλειες,η εστω ορατες, και δεν μεαπασχολει το μεγεθος του αρχειου.

εκανα καποιες μετατροπες με τον OJOsoft Total Video Converter αλλα το αρχειο παντα δεν ειχε την ιδια ποιοτητα,παντα χανει.

σε τι αλλο αρχειο μπορω να το μετατρεψω να μην εχω απωλειες;

καποιο αλλο προγραμμα ισως που χρησιμοποιειτε και μπορειτε να με καθοδηγησετε;

Αστο στο auto για να μεινει οπως το προτοτυπο (xilisoft video convert).

Να ξερεις πως οτι ματατρεπεις χανει ποιοτητα.

Δημοσ.

κατανοητο αλλα εχω δει πολλα dvd ripη ποιοτητα.

εγω γιατι χανω τοσο;

θα δοκιμασω το προγραμμα που μου προτεινεις,ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

αν δεν εχεις απαιτηση να ειναι περιορισμενο το μεγεθος του αρχειου μπορεις να το κανεις avi ή οτι αλλο θες χωρις απωλεσθικη κωδικοποιηση

Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνεις μετατροπή με dual pass για να κρατήσεις όσο το δυνατόν καλή ποιότητα.

Η ανάλυση να είναι 720Χ576 και το bitrate πάνω από 1200Kbps.

Το Frame rate άστο στα 25fps και codec μπορείς να χρησιμοποιήσεις xvid σε high quality mode (αν έχει τέτοια επιλογή).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...