Προς το περιεχόμενο

mkv αρχεία στην FullHD

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να δώ mkv (blue ray rips) στην fullhd τηλεόρασή μου, μέσω δικτύου; Εάν γίνει έτσι θα πρέπει να την αναπαράγει κάποιος υπολογιστής την ταινία ή αυτό το αναλαμβάνει η ίδια η τηλεόραση, αρκεί να της πείς σε ποιό path βρίσκεται η ταινία;

Δημοσ.

Έχει η τηλεόρασή σου θύρα δικτύου;

Γενικά αυτό που λες γίνεται είτε μέσω υπολογιστή (συνδέοντας καλώδιο κάρτα γραφικών <-> tv) είτε με κάποιο media center.

Δημοσ.

δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά ναι θα έχει dlna νομίζω λέγεται έτσι δεν είναι; άρα θα θέλει ένα καλό υπολογιστή που να μπορεί να τρέχει mkv αρχεία ή τα τρέχει η tv, απλώς υπάρχουν στον υπολογιστή;

Δημοσ.

Οι θύρες δικτύου λέγονται LAN ή Ethernet. Δεν ξέρω αν υπάρχου τηλεοράσεις με τέτοιες δυνατότητες. Αν παίζουν στο τωρινό pc σου τα mkv αρχεία που λες, δεν χρειάζεται να πάρεις κάποιον νέο :)

Δημοσ.

Αν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει dlna κάτι που μπορείς να δεις τόσο από το site του κατασκευαστή όσο και από εδώ τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Ορίζεις μέσω της εφαρμογής που συνοδεύει την τηλεόραση κοινόχρηστους φακέλους και ασύρματα πλέον μπορείς να έχεις φωτογραφίες-βίντεο-ήχο από το pc στην τηλεόραση.

Συνήθως ο αντάπτορας δεν συνοδεύεται με την τηλεόραση και πωλείται χωριστά.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι έχει η τηλεόρασή σου.

Εγώ αγόρασα πρόσφατα το Blue Ray LG BD390, το οποίο έχει και ethernet και Wifi. Συνδέεται με το PC και παίζει τα πάντα ασύρματα, ακόμα και full HD ταινίες.

Δημοσ.
Εξαρτάται τι έχει η τηλεόρασή σου.

Εγώ αγόρασα πρόσφατα το Blue Ray LG BD390, το οποίο έχει και ethernet και Wifi. Συνδέεται με το PC και παίζει τα πάντα ασύρματα, ακόμα και full HD ταινίες.

Συνδέεται με το PC και τα παίζει από αυτό ή έχει δική του μηχανή και παίζει τις HD ταινίες; Δηλαδή εάν συνδέσω εναν εξωτερικό σκληρό θα μπορεί να παίζει τις ταινίες που θα έχω στο σκληρό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...