SOADNICK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 δες War Thunder ειναι και free. αλλα δεν ειναι εξομοιωτης
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το War Thunder φτάνει και σε σημεία εξομοιωτή στα πιο ρεαλιστικά του, αλλά έχει και arcade. Έχει για όλους βασικά.
gega Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγω προτεινω δυο πολυ ωραια (οχι ομως εξομοιωτες) για μαχες. 1. Wings Of Prey2. World of Warplanes
Luciddream Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 το Wings of Prey γιατι οχι εξομοιωτής? εγώ λέω να δείς το Falcon BMS που ειναι με F-16 αν και το χουν κάνει λίγο πιο εύκολο απο ότι ήταν. η το DCS AC-10 .. αν και δεν το χω δοκιμάσει πρέπει να ειναι πολύ καλό.
@kyros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 war thunder,ολα τα αλλα ειναι ανεκδοτο,τα εχει για καθαριστριες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έπιασα το "ανέκδοτο". Σε τι πράγμα λέμε;
@kyros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 λεμε οτι εχω λυσσαξει να παιζω,εχω ds3 και aliens εγκατεστημενα φρεσκα σπαρταριστα, και δεν μ αφηνει να τα δω
vagelis81 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια κατεβασα το war thunder το οποιο ειναι free ,αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει ενα παραθυρο που ζηταει κωδικους.Παω να κανω sign up αλλα το μενου ειναι στα ρωσικα και δε ξερω τι να κανω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Από το site του. Έχει και αγγλική έκδοση. http://warthunder.com/ @xlomo Δεν το είχα προσέξει ότι το είχες βάλει αυτό, έχεις δει ότι έχει βγει το Flaming Cliffs 3 ε;
vagelis81 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Συγγνωμη off line δε μπορω να παιξω στο war thunder;
vagelis81 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγκατεστησα το war thunder και παιζει .Ωραιο παιχνιδι φαινεται με ωραια γραφικα αλλα πολυ δυσκολος ο χειρισμος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 To War Thunder είναι online only. (αν δεν κάνω λάθος)
vagelis81 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Eγκατεστησα το wings of prey (απο αυτο το topic το διαβασα).Φαινεται αρκετα καλο με πολυ καλα γραφικα.Λιγο δυσκολο βεβαια αλλα θελει χρονο για να το μαθει καποιος.Να ρωτησω ομως κατι ακομα ρε παιδια;Εκτος απο το flight simulator x και το microsoft flight simulator 2004 αλλο παιχνιδι με αεροπλανα που να ειναι εξομοιωτης αλλα οχι combat υπαρχει;Ενδιαφερομαι να κανω πτησεις επιβατικων αεροσκαφων.Οχι οτι με χαλαει το combat αλλα θα θελα να δοκιμασω και απο το αλλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω η σειρά X-Plane που δεν έχω δοκιμάσει. Υπάρχουν και κάποια άλλα, αλλά προτιμώ να πετάω μαχητικά, δες κανένα wikipedia τι γράφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα