Προς το περιεχόμενο

Προσοχη στα χριστουγεννιατικα φωτα (σωληνας).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υστερα απο μετακομιση εκανα μεταφορα connex, κλειδωνα σταθερα στα 7500 αντι για 8500 λογω αποστασης του κεντρου, εδω και 2 βδομαδες εχω συνεχεια αποσυνδεσεις, πολλα τηλ. στον οτε, 3 τεχνικοι εχουν ερθει σπιτι (μεσον) και δεν μπορουν να βρουν τιποτα, χθες ανακαλυψα οτι οταν ειναι σβηστα τα φωτα που στολίζουν την πολυκατοικια η γραμμη λειτουργει κανονικα.

Να περιμενω να περασουν οι γιορτες?

edit

To wifi δεν εχει να κανει και κλειστο να το εχω, το προβλημα παραμενει, ο φωτισμος ειναι στο κοινοχρηστο και οχι στην γραμμη του σπιτιου μου, εχω δοκιμασει 3 router και παλι τιποτα. Καμια ιδεα κανας επιστημονας?

Δημοσ.

Θυμάμαι πως έχει ξαναναφερθεί παρόμοιο θέμα και στο παρελθόν. Τότε μετά από έρευνα είχε βρεθεί πως είναι υπεύθυνα τα λαμπάκια από ένα κοντινό πάρκο που λειτουργούσαν απ τις 6 τ απόγευμα και μετά...

Δημοσ.

μπορεισ αν θες να ξηλωσεις τα φωτακια απ την πολυκατοικια σου....ομως καντο νυχτα για να μην σε παρει κανα ματι....πλακιτσαααααααααααααααα

Δημοσ.
Υστερα απο μετακομιση εκανα μεταφορα connex, κλειδωνα σταθερα στα 7500 αντι για 8500 λογω αποστασης του κεντρου, εδω και 2 βδομαδες εχω συνεχεια αποσυνδεσεις, πολλα τηλ. στον οτε, 3 τεχνικοι εχουν ερθει σπιτι (μεσον) και δεν μπορουν να βρουν τιποτα, χθες ανακαλυψα οτι οταν ειναι σβηστα τα φωτα που στολίζουν την πολυκατοικια η γραμμη λειτουργει κανονικα.

Να περιμενω να περασουν οι γιορτες?

edit

To wifi δεν εχει να κανει και κλειστο να το εχω, το προβλημα παραμενει, ο φωτισμος ειναι στο κοινοχρηστο και οχι στην γραμμη του σπιτιου μου, εχω δοκιμασει 3 router και παλι τιποτα. Καμια ιδεα κανας επιστημονας?

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Το ίδιο πρόβλημα είχα στη δουλειά. Όταν πίσω λειτουργούσαν "βαριά" μηχανήματα είχα ΣΥΝΕΧΕΙΑ d/c. (γαμιούντανε η τάση χωρίς να φαίνεται αυτό στα φώτα). Ήταν μικρόspike. Δεν ξέρω τι διάολο ήτανε αλλα σίγουρα ήταν εκνευριστικό. Αυτό γινόταν όταν χρησιμοποιούσανν ας πούμε τροχούς που δεν παίρνουν σταθερή τάση αλλα συνέχεια τους ανοιγοκλείνουν σε διάφορες ταχύτητες (τον ίδιο βιασμό με τα φωτάκια αλλα σε μεγαλύτερες τάσεις και περισσότερες αποκλίσεις)

Έλυσα (κάπως) το πρόβλημα βάζοντας τους να παίρνουν ρεύμα με μπαλαντέζες απο μια μπρίζα πολύ μακριά απο το γραφείο. Βλακείες; Μπορεί.. Το θέμα είναι οτι έχω γλυτώσει πλέον εώς ένα βαθμό τα d/c. Δοκίμασε και συ κάτι σχετικό. Δεν έχει κάτι να χάσεις. Η ας πούμε να έβαζες ένα ups/ψευτοupsπολύμπριζο στα φωτάκια (ή στο ρούτερ για αρχή; ) Ακριβή λύση, αλλα ξέρωγώ;

Δημοσ.

Θεωρητικά με ένα μικρό ups πάνω στο router θα είσαι ok, εκτός και αν τα spikes επηρεάζουν και τις γραμμές του ΟΤΕ... (μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το μέσον σου? Είμαι 3 μήνες σε νεόδμητο σπίτι και ακόμα ο ΟΤΕ να έρθει να μου περάσει υπόγειο καλώδιο - 3 μήνες μόνο με κινητό πονάνε... και φως στο τούνελ δε βλέπω lol )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...