Προς το περιεχόμενο

Lord Of The Rings: TT

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν το κομμάτι που ακούγεται στο διαφημιστικό (αυτό με τα έγχωρδα) περιέχεται και στο soundtrack του Lord Of The Rings: Two Towers;

Δημοσ.

Είναι απο το "Requiem For A Dream" και είναι το "Clint Mansell & Kronos Quartet - Lux Aeterna".

Όποτε θέλεις σου το στέλνω.

Δημοσ.
Είναι απο το "Requiem For A Dream" και είναι το "Clint Mansell &amp; Kronos Quartet - Lux Aeterna".<br>Όποτε θέλεις σου το στέλνω. <hr /></blockquote>

Και δεν υπάρχει στο original soundtrack :(

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά είναι εντελώς διαφορετικό το να ακούς τα τραγούδια του soundtrack στη ταινία από το να τα ακούς μόνα τους . Εικόνα και ήχος αλληλοσυμπληρώνονται .

Δημοσ.

HaPagan, θα συμφωνήσω μαζί σου! :)

Αν και ο Edgar έχει δίκιο! hehe

Πάντως, ένα περίεργο πράγμα... Όσες φορές έτυχε να ακούσω πρώτα το soundtrack μιας ταινίας και μου άρεσε, ή ταινία μπήκε στις πιο αγαπημένες μου!

Πέρυσι, είχα ακούσει πρώτα την μουσική του... Μα όταν είδα την ταινία... Κάθε νότα πήρε την σωστή της θέση και το ανάλογο συναίσθημα.

Έπειτα, κάθε φορά πο το άκουγα ήταν σαν να ζούσα την ταινία ξανά και ξανά! :)

Όσο για τον λόγο που δεν ακούγεται το Lux Aeterna στο OST του TTT, νομίζω πως είναι λόγω του ότι απλώς "ντύνει" το trailer. ʼλλωστε είναι στο OST του "Requiem for a dream"...

:)

Δημοσ.

Cristina exeis dikio, an kai to arxeio pou katebasa apo to kazaa me titlo "Clint Mansell & Kronos Quartet - Lux Aeterna" den einai auto pou akougetai sto trailer :(

H melodia safos kai einai i idia (ola ta komatia sto soundtrack tou requiem exoun tin idia akribos melodia), alla auto sto trailer einai pio... epic na to po? kapos etsi :(

Ti sto kalo? Bgike remix mono kai mono gia to trailer?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...