Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου PC

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αμα παιζεις σε 17αρα τοτε και η 5770 ειναι overkill...

Αμα σκοπευεις να μεινεις στην 17αρα σου τοτε παρε μια 5750(αφου λες οτι δεν πολυπαιζεις παχνιδια)....;)

Οντως πρεπει να παρω κ μια οθονη......

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον εκανα μια προσπαθεια μπαςκαι καταφερω να στριμωξω και μια οθονη κανοντας βεβαιως ορισμενες περικοπες απο'δω και απο'κει...

73819012.png

Δημοσ.

Ναι σκεφτομαι και για οθονη αλλα δε θελω να αλλαξω το κουτι το coolermaster sta 119 τα σπαει :))),θα κρατησω την προηγουμενη συνθεση,ε και γιορτες ερχοντε απο δω απο κει θα την παρουμε και την οθονη!!

Εχαριστω παιδιααα

Δημοσ.
Οτανε λες θα κρατησεις την προηγουμενη συνθεση τι εννοεις...

Θα πας για 5850 που σου ειχα βαλει ή τελικα για 5770;;

oxi 5850 ειναι περιττο κοστος για μενα δν παιζω πολλα games,μαλλον 5770 θα παρω φενεται πολυ καλη για τα λεφτα της :)))

YΓ.Μηπως ξερετε αν οι sapphire κανουν θορυβο??τα ανεμιστηρακια τους εννοω

Δημοσ.

Σε idle δεν νομιζω να ενοχλει καμια απο τις υλοποιησεις....

Νταξ αμα βαλεις το ανεμιστηρι 100% απο rivatuner τοτε λογικο ειναι να την ακουσεις,αλλα σε idle(ηρεμια)δεν νομιζω να ακουγεται ειδικα αμα εχεις και την stock intel ψυχτρα.

Δημοσ.
Σε idle δεν νομιζω να ενοχλει καμια απο τις υλοποιησεις....

Νταξ αμα βαλεις το ανεμιστηρι 100% απο rivatuner τοτε λογικο ειναι να την ακουσεις,αλλα σε idle(ηρεμια)δεν νομιζω να ακουγεται ειδικα αμα εχεις και την stock intel ψυχτρα.

OK.....κατι αλλο οταν κανω την παραγγελια ηλεκτρονικα απο e-shop,plaisio,pc1 αυτοι θα το συνθεσουν το pc?η θα μου το φερουν κομματια και θα πρπεει να το συναρμολογησω εγω??επισης αν παρω και τα win 7 θα τα εγκαταστησουν αυτοι η εγω???

κ κατι ακομα η πληρωμη μεσω πιστωτικης ειναι ασφαλης??Να βαλω αφοβα τον αριθμο της πισωτικης ηλεκτρονικα η οχι??

Δημοσ.

μπορεις να κανεις την παραγγελια απο το site και οταν ερθουν στο καταστημα να τα παραλαβεις πληρωνοντας με τη πιστωτικη σου ....

Αν εχει καποιο καταστημα κοντα σου!

Δημοσ.
OK.....κατι αλλο οταν κανω την παραγγελια ηλεκτρονικα απο e-shop,plaisio,pc1 αυτοι θα το συνθεσουν το pc?η θα μου το φερουν κομματια και θα πρπεει να το συναρμολογησω εγω??επισης αν παρω και τα win 7 θα τα εγκαταστησουν αυτοι η εγω???

κ κατι ακομα η πληρωμη μεσω πιστωτικης ειναι ασφαλης??Να βαλω αφοβα τον αριθμο της πισωτικης ηλεκτρονικα η οχι??

Το αν θα σου συναρμολογησουνε τον υπολογιστη σου νομιζω οτι το επιλεγεις εσυ...

Τωρα για πληρωμη μεσω πιστωτικης,δεν νομιζω οτι θα χρειαστει να δωσεις αριθμο πιστωτικης στο internet...Απλα τα πραγματα που παρηγγειλες θα ερθουν στο κοντινοτερο καταστημα(e-shop) η με courrier (plaisio,pc1) και πληρωνεις με αντικαταβολη....

Δημοσ.
Το αν θα σου συναρμολογησουνε τον υπολογιστη σου νομιζω οτι το επιλεγεις εσυ...

Τωρα για πληρωμη μεσω πιστωτικης,δεν νομιζω οτι θα χρειαστει να δωσεις αριθμο πιστωτικης στο internet...Απλα τα πραγματα που παρηγγειλες θα ερθουν στο κοντινοτερο καταστημα(e-shop) η με courrier (plaisio,pc1) και πληρωνεις με αντικαταβολη....

Nαι για το e-shop το ξερω και εχει καταστημα εδω στον Πυργο,plaisio δν εχουμε ομως :(,αν το παραγγειλω απτο πλαισιο μπορω να πληρωσω μεσω πιστωτικης στο courier που θα μου το φερουν?? το ιδιο ισχυει και για την pc1 να υποθεσω

Δημοσ.
Nαι για το e-shop το ξερω και εχει καταστημα εδω στον Πυργο,plaisio δν εχουμε ομως :(,αν το παραγγειλω απτο πλαισιο μπορω να πληρωσω μεσω πιστωτικης στο courier που θα μου το φερουν?? το ιδιο ισχυει και για την pc1 να υποθεσω

Νομιζω πως ναι,πληρωνεις με πιστωτικη μολις παραλαβεις την παραγγελια σ αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα με πιστωτικη οποτε περιμενουμε να απαντησει καποιος που εχει αγορασει...:-)

Δημοσ.

Σε λιγο θα κανω την παραγγελια,και κολλισα στη μητρικη!!!! Θελω να παρω την msi στα 99 ευρω αλλα μου κολισε τωρα η Asus P7P55 D Evo (s1156, DDR3, P55) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-P7P55-D-Evo-s1156-DDR3-P.htm

Η msi εχει Ταχύτητα Μνήμης 1066 MHz 1333 MHz

η asus

Ταχύτητα Μνήμης1333 MHz 1600 MHz 1800 MHz 1866 MHz 2000 MHz 2100 MHz 2133 MHz

αυτα τα παραπανω λεφτα που θα δωσω για την asus αξιζει να τα δωσω??? επεισης οι rams που εχουν ταχυτητα 1600mhz ταιριαζουν στην msi??

επισης corsair ram me 9-9-9-24 στα 118 και corsair 8-8-8-24 στα 139 αξιζει να δωσω 20 ευρω παραπανω??

Δημοσ.

Πόσες φορές θα πούμε να μην κοιτάμε τα specs που δίνει το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο;

Και η MSI μέχρι 2133MHz δέχεται, με overclocking φυσικά όπως όλες.

Εμπιστεύεσαι περισσότερο το Πλαίσιο από την ίδια την κατασκευάστρια;

Κάνε έναν κόπο να μπεις στη σελίδα της MSI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...