Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου PC

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εγω σου ετοιμασα μια συνθεση με επιλογες του φιλου phanispal και δικες μου!

Το συγκεκριμενο κουτακι εχει συνολικο κοστος 1092,77€ και νομιζω πως ειναι μια παρα πολυ καλη συνθεση!

και με την οθονη που προτεινε ο paoktothebone

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169569 εχεις ενα πολυ καλο συστημα με συνολικο κοστος 1272€

Ας ριξουν και τα παιδια μια ματια για τυχον ενστασεις ή αλλαγες

post-145273-129063041575_thumb.jpg

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν θελετε παρακαλω βοηθηστε και μην ερχεστε σε αντιπαραθεση...απο αυτα που λετε καταλαβαινω οτι ειστε γνωστες γιαυτο..σασ παρακαλω δωστε λθσεισ και τσεκαρετε το pc poy εφτιαξα για τυχον διορθοσεισ και σε τι μεροσ

Το checkarame το pc σου.Και καναμε αντιπροτασεις.

Δυο προτασεις εχεις, βλεπεις ποια σου κανει και διαλεγεις.

To MSI P55 GD 65 είναι φοβερό board, με DrMOS, τα sata slots σε σωστή θέση και στα 99€ είναι αχτύπητο.

Το e-shop το έχει στα 135€. Όποιος προλάβει πρόλαβε.

συμφωνω.Σιγουρα καλυτερο απο το συγκεκριμενο ASUS που εχει προτα8ει.

Δημοσ.

Dropsreef, μια χαρά η τελευταία σύνθεση. Θα σου πρότεινα να τη χτυπήσεις κι εσύ. :-)

Μοναδική ένσταση το κουτί, όπου θα προτιμούσα το CoolerMaster RC-690.

Δημοσ.
Dropsreef, μια χαρά η τελευταία σύνθεση. Θα σου πρότεινα να τη χτυπήσεις κι εσύ. :-)

Μοναδική ένσταση το κουτί, όπου θα προτιμούσα το CoolerMaster RC-690.

κουτι φιλε μου αυτο θα παρω που προτεινα και στο φιλο μας!Για οθονη σκεφτομαι γιατι μπορω να διαθεσω μεχρι 250€

Δημοσ.
λοιπον εγω σου ετοιμασα μια συνθεση με επιλογες του φιλου phanispal και δικες μου!

Το συγκεκριμενο κουτακι εχει συνολικο κοστος 1092,77€ και νομιζω πως ειναι μια παρα πολυ καλη συνθεση!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169569 εχεις ενα πολυ καλο συστημα με συνολικο κοστος 1272€

Οχι εγω προσωπικα δν εχω καποια ενσταση.

Ισως στις μνημες,αλλα και παλι οχι τπτ σπουδαιο.

Δηλαδη και 1333 με χαμηλοτερα timings 8α ηταν καλυτερα.Εφοσον δεν ασχολη8ει με o.c

Δημοσ.

To Silverstone πρόσεξέ το σε πιθανή αγορά κάρτας γραφικών με μεγάλο μήκος.

Κάτι μου λέει ότι θα βρίσκει στο κλουβί των δίσκων.

Τώρα που το βλέπω λίγο καλύτερα, η 5850 δεν παίζει να χωράει αν δεν αλλάξεις θέση στο κλουβί.

Κοίταξέ το μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Δημοσ.

Επισης ας αναλογιστει και λιγο τον SSD.

Αν επιλεξει να αγορασει pc χωρις το συγκεκριμενο SSD καθως θεωρω οτι ειναι ακομα πολυ υψηλες οι τιμες,θα μπορεσει να χωρεσει μια καλη ψυχτρα για τον ι5 και εναν αλλο και λιγο μικροτερο SSD ή μια 5870 :-)

Δημοσ.
κουτι φιλε μου αυτο θα παρω που προτεινα και στο φιλο μας!Για οθονη σκεφτομαι γιατι μπορω να διαθεσω μεχρι 250€

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-P2370H-TFT-Monitor-23-SM-P2370H.htm

αυτη ειναι μια καλη προταση.Πριν λιγο καιρο ειχες περισσοτερες επιλογες...τωρα δεν βλεπω πολλα στα γνωστα μαγαζια.

Δημοσ.

A!! και φυσικα πας σε FULL tower απο τη στιγμη που θα κανεις αγορα τετοιας καρτας γραφικων.

Προτεινω HAF 932 ή και το 922 εαν ειναι πολυ "σφιχτο" το budget. :-)

Δημοσ.

ok να παρω Midi tower φθνοτερο δωστε προτασεισ για καρτα γραφικων σε σχεση με αητην που προανεφερα και σχετικα με την motherboard μου να κρατησω αυτη η αλλη?>

ssd ειναι εκτοσ εσωτερικου σλκηρου? ειναι δλδ ενας αλλοσ δισκοσ που του βαζεισ συγκεκριμμενεσ εφαρμογεσ και τισ τρεχει γρηγοροτερα?

Δημοσ.

οποτε φιλε μου βαλε και αυτο το κουτακι που ειναι και 10€ φθηνοτερο και εισαι ετοιμος!

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Cm-690-Rc-690-Kkn1-Gp-Black-CM-RC-690-KKN1-GR.htm

αντε με γεια

post-145273-129063041578_thumb.jpg

Δημοσ.
Επισης ας αναλογιστει και λιγο τον SSD.

Αν επιλεξει να αγορασει pc χωρις SSD καθως θεωρω οτι ειναι ακομα πολυ υψηλες οι τιμες,θα μπορεσει να χωρεσει μια καλη ψυχτρα για τον ι5 και εναν αλλο και λιγο μικροτερο SSD ή μια 5870 :-)

εγω εχω ενδιασμους και για την 5850.Αν ειναι να μεινει στην ο8ονη που εχει τωρα,και η 5850 ειναι too much.

Τωρα οσο αναφορα την ψυξη,δεν νομιζω να χει προβληματα και με την stock ψυξη εφοσον μεινει και σε stock καταστασεις.

Δημοσ.
εγω εχω ενδιασμους και για την 5850.Αν ειναι να μεινει στην ο8ονη που εχει τωρα,και η 5850 ειναι too much.

:shock:Nομιζα οτι θα αγορασει και οθονη.

Δεν το συζητω οτι εαν ειναι να μεινει με την 17αρα θα παει το πολυυυυυ για μια 5770 και παλι ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ(μια 5750 θα ητανε οτι πρεπει).

Δημοσ.
ok να παρω Midi tower φθνοτερο δωστε προτασεισ για καρτα γραφικων σε σχεση με αητην που προανεφερα και σχετικα με την motherboard μου να κρατησω αυτη η αλλη?>

ssd ειναι εκτοσ εσωτερικου σλκηρου? ειναι δλδ ενας αλλοσ δισκοσ που του βαζεισ συγκεκριμμενεσ εφαρμογεσ και τισ τρεχει γρηγοροτερα?

στο εσωτερικο μπαινει και εκει βαζεις το λειτουργικο συστημα και τις εφαρμογες σου.Ειναι πολυ πιο γρηγορος απο εναν συμβατικο-μηχανικο δισκο.

Ο ssd(Solid State Drive) δεν εχει κινουμενα μερη,οποτε δν εχει 8ορυβους και 8ερμοκρασιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...