Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου PC

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας ριξει μια ματια και ο phanispal και ο paoktothebone στο post#3 και γενικοτερα οσοι φιλοι μπουν στο θεμα να πουν την γνωμη τους γιατι ισως ειναι η συνθεση που θα σε καλυπτει σε μεγαλο βαθμο!αλλωστε οπως ειπες διαθετεις 1100€ για το κουτι

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

νια θα το εκτιμουσα αλλα κατα κυριο λογο θα ηθελα να ριξουνε μια ματια στο δικο μου μηχανημα αν ειναι ολο κμπλε αν στεκει πρωτα σαν μηχανημα και μετα να μου πουνε προτασεισ..επισησ ειδα οτι σαν να εβαλα πολλα στο writer το δικο μου που ειναι bly ray και το δικο σου εχει μολισ 23 ευρω ενω αυτο που εβαλα στο δικο μου εχει 150omg αν μπορω να κοψω απο δω ι απο κουτι πειτε μου..

Δημοσ.

Eβγαλα μια συν8εση.

στα 1009 ευρω με 23αρα ο8ονη.

και η ο8ονη ειναι αυτη.

Ο8ονη μπορει να βρε8ει και καλυτερη.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169569

Αν ανεβεις και 100 ευρω στο budget χωραει και o ssd.

Δημοσ.

θα συμφωνησω μαζι σου απολυτα στους σκληρους δισκους ας διαλεξει ενας απο τους δυο!

σχετικα με την motherboard εγω προσωπικα και επαναλαμβανω εγω προσωπικα για να μην εχουμε θεμα παρεξηγησης προτιμω την Asus απο την Msi

και για τροφοδοτικο αν δεν θελει να παει στα 650watt που προτεινα ας επιλεξει αυτο στα 550watt

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-550W-CMPSU-550VXEU.htm

Δημοσ.
σχετικα με την motherboard εγω προσωπικα και επαναλαμβανω εγω προσωπικα για να μην εχουμε θεμα παρεξηγησης προτιμω την Asus απο την Msi

Θες να το τεκμηριώσεις;

και για τροφοδοτικο αν δεν θελει να παει στα 650watt που προτεινα ας επιλεξει αυτο στα 550watt

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-550W-CMPSU-550VXEU.htm

Σύμφωνοι, αλλά αν σκεφτείς ότι μπορείς να το βρεις με ~72€, δεν το παίρνεις από Πλαίσιο, για κανένα λόγο.

Άσε που με αυτή τη λογική πάει στο 525άρι Enermax.

Πάνο θες να πεθάνω ρε; :Ρ

Δημοσ.
δηλαδη το pc που εφτιαξα στεκει σαν Pc ετσι?ο amd δεν ειναι καλυτεροσ απο αυτον τον ι5?>

πλεον προτιμω intel απο amd και επισης στη συνθεση που εκανες το τροφοδοτικο ειναι λιγο οτι να ναι δεν συγκρινεται με corsair και enermax το να επιλεξεις κουτι full tower το θεωρω too much και για εμενα προσωπικη αποψη καλυτερα να δωσεις τα λεφτα σου σε εναν δισκο ssd παρα σε blu-ray

Δημοσ.

αυτο το Pc poy εφτιαξα σαν παιχνιδομηχανη στεκει?συγκριτικα με του φιλου dropsreef ειναι καλυτερο η χειροτερο?

Δημοσ.
Θες να το τεκμηριώσεις;

Σύμφωνοι, αλλά αν σκεφτείς ότι μπορείς να το βρεις με ~72€, δεν το παίρνεις από Πλαίσιο, για κανένα λόγο.

Άσε που με αυτή τη λογική πάει στο 525άρι Enermax.

Πάνο θες να πεθάνω ρε; :Ρ

δεν εννοω κατι αρνητικο σχετικα με την msi απλα ολοι οι υπολογιστες μου ειχαν επανω τους motherboard asus και ποτε μα ποτε δεν μου δημιουργησαν το παραμικρο προβλημα!

για τον ιδιο ακριβως λογο επελεξα και το τροφοδοτικο corsair 550watt επειδη απο την συγκεκριμενη εταιρια ήμουν παντα ευχαριστημενος

και μην παρεξηγηθω δεν κανω διαφημιση απλα προσωπικες αποψεις και εμπειριες εκφραζω

Δημοσ.

Μαν, το παραμύθι με την Asus έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές. Έχει βγάλει καλά, μέτρια και κακά μοντέλα.

Το ότι μόνο και μόνο είναι Asus, δεν καθιστά οποιοδήποτε προϊόν της συμφέρουσα αγορά.

Δημοσ.

αν θελετε παρακαλω βοηθηστε και μην ερχεστε σε αντιπαραθεση...απο αυτα που λετε καταλαβαινω οτι ειστε γνωστες γιαυτο..σασ παρακαλω δωστε λθσεισ και τσεκαρετε το pc poy εφτιαξα για τυχον διορθοσεισ και σε τι μεροσ

Δημοσ.

To MSI P55 GD 65 είναι φοβερό board, με DrMOS, τα sata slots σε σωστή θέση και στα 99€ είναι αχτύπητο.

Το e-shop το έχει στα 135€. Όποιος προλάβει πρόλαβε.

Δημοσ.
δεν εννοω κατι αρνητικο σχετικα με την msi απλα ολοι οι υπολογιστες μου ειχαν επανω τους motherboard asus και ποτε μα ποτε δεν μου δημιουργησαν το παραμικρο προβλημα!

για τον ιδιο ακριβως λογο επελεξα και το τροφοδοτικο corsair 550watt επειδη απο την συγκεκριμενη εταιρια ήμουν παντα ευχαριστημενος

και μην παρεξηγηθω δεν κανω διαφημιση απλα προσωπικες αποψεις και εμπειριες εκφραζω

Να πω και εγω οτι δεν υπαρχει κανενα 8εμα και με την msi.

Μπορει να εχεις καλες εμπειριες απο την ASUS αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη και η MSI.

Το τροφοδοτικο (enermax) ειναι πιο φ8ηνο σε σχεση με το 550 τις Corshair και προσπα8ουσα να "συμμαζεψω" καπως το budget για να χωρεσει και ενας ssd.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν 8α τον βγαλει ασπροπροσωπο το enermax.

Στην συν8εση του o Topic Starter εχει blue ray driver και εχει 17" ο8ονη.

Εκτος και αν το συνδεσει σε καμια αλλη ο8ονη-τηλεοραση δεν βλεπω λογο να ξεφυγει εκει το budget.

Kαι το tower εκτος απο το οτι δεν μ αρεσει(εμενα προσωπικα) πιστευω οτι ειναι πανακριβο για αυτα που προσφερει.

Αν 8ελει full tower υπαρχουν πολλα πιο ποιοτητικα για να διαλεξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...