jimel7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω το Baudtec router που δίνει το connx (ασύρματο μαύρο TW263R4-A0) και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν το κλείσω από το κουμπί ή σε διακοπή ρεύματος, χάνει τις ρυθμίσεις της ασύρματης σύνδεσεις και πρέπει να κάνω reset για να περάσω εκ νέου password και username. Έχει συμβεί και σε κάποιιον άλλον αυτό μήπως βρεθεί λύση; To λειτουργικό είναι Vista Home Premium
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω το Baudtec router που δίνει το connx (ασύρματο μαύρο TW263R4-A0) και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν το κλείσω από το κουμπί ή σε διακοπή ρεύματος, χάνει τις ρυθμίσεις της ασύρματης σύνδεσεις και πρέπει να κάνω reset για να περάσω εκ νέου password και username. Έχει συμβεί και σε κάποιιον άλλον αυτό μήπως βρεθεί λύση;To λειτουργικό είναι Vista Home Premium Θα το βάλεις σε ξεχωριστή μπρίζα που δε θα κλείνει (εκτός από διακοπή βέβαια). Το λειτουργικό σου γιατί το έδωσες; Δεν έχει σχέση.
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 στην ρυθμιση του ασυρματου δικτυου δεν ζηταει Username Και password.τι χανει τελικα?εχεις κανει save and reboot με τις ρυθμισεις να δεις αν ολα ειναι οκ.πρεπει να τις κανεις save σε μερικα ρουτερ αλλιως οταν κανουν reboot την χανουν.δοκιμασε το και πες μας.αλλιως δες για Firmware update αλλα δυσκολο να φταιει αυτο.
giorgoslouk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Πέταξέ το και πάρε ένα ρούτερ της προκοπής. Αυτοί οι άχρηστοι οι πΟΤΕτζήδες δίνουν στον κόσμο ότι πιό χειρότερο υπάρχει.
jimel7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 στην ρυθμιση του ασυρματου δικτυου δεν ζηταει Username Και password.τι χανει τελικα?εχεις κανει save and reboot με τις ρυθμισεις να δεις αν ολα ειναι οκ.πρεπει να τις κανεις save σε μερικα ρουτερ αλλιως οταν κανουν reboot την χανουν.δοκιμασε το και πες μας.αλλιως δες για Firmware update αλλα δυσκολο να φταιει αυτο. Όταν κλείσω το router και το ανοίξω πάλι δεν μου κάνει ασύρματη σύνδεση,αλλά πρέπει να μπω στο interface του router και να δώσω πάλι Username και password, δηλαδή φτιάχνω εξ αρχής την σύνδεσή μου.Και βέβαια κάνω save και επίσης έκανα Firmware update. Ενσύρματα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως άλλαξα από το interface setup τo Authentication Type από WPA2-PSK σε WPA-PSK και Encryption έβαλα ΤΚΙΡ και μέχρι τώρα με αρκετές δοκιμές δουλεύει μια χαρά. Τι να πω;;;;; Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω.
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 οταν ενα δικτυο δεν παιζει σε wpa2 τοτε βαζουμε wpa.απο την αλλη αλλο κομματι το να μην συνδεεται στο ασυρματο αλλα να εχεις ιντερνετ και αλλο κομματι το να συνδεεται στο ασυρματο και να μην εχεις ιντερνετ και να πρεπει να βαλεις username και password συνδεσης εκτος αν εννοεις οτι εβαζες ξανα password στο ασυρματο.καπου σε χανω.
jimel7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 οταν ενα δικτυο δεν παιζει σε wpa2 τοτε βαζουμε wpa.απο την αλλη αλλο κομματι το να μην συνδεεται στο ασυρματο αλλα να εχεις ιντερνετ και αλλο κομματι το να συνδεεται στο ασυρματο και να μην εχεις ιντερνετ και να πρεπει να βαλεις username και password συνδεσης εκτος αν εννοεις οτι εβαζες ξανα password στο ασυρματο.καπου σε χανω. Ίσως να μην το εξήγησα σωστά.Ίντερνετ έχω, ασύρματα δεν συνδέεται στον ίντερνετ ο υπόλογιστής, αλλά μόνο ενσύρματα. Για να συνδεθώ ασύρματα, ανοίγω από την 192.168.1.1 και πρέπει να κάνω την διαδικασία Quick Start που κάνει κάποιος την πρώτη φορα που ενεργοποιεί την σύνδεσή του. Φαντάσου ότι ασύρματα μου δείχνει το connx που έχεις πρόσβαση στην σελίδα του δρομολογήτη (με κλειδί 1234567890123), ενώ κανονικά θα έβλεπα το ασύρματο δίκτυο με την ονομασία που έχω δώσει. Επίσης, δοκίμασα από το δρομολογητή μέσα να αλλάξω την ονομασία του ασυρμ δικτύου,έκανα save αλλά πάλι δεν άλλαζε κάτι. Πάντως το πρόβλημα έφτιαξε αλλάζοντας την ασφάλεια από wpa2 σε wpa.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 οκ τωρα καταλαβα.αν τωρα το ξαναβαλεις wpa2 θα το κρατησει?
jimel7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 οκ τωρα καταλαβα.αν τωρα το ξαναβαλεις wpa2 θα το κρατησει? Το δοκίμασα σε WPA2 και το χάνει πάλι. Το άφησα σε WPA και κάνω δουλειά. Από το help desk του οτε μου είπαν να το δηλώσω στις βλάβες και να έρθει τεχνικός να το δει. Καλά κρασιά, που λένε στο χωριό μου!!!!
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 δεν λεει καν να φωναξεις τεχνικο.ισως να ειναι θεμα με νεο firmware.αν το εχει και καποιος αλλος αυτο το ρουτερ ας μας πει αμα του το κανει.
jimel7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπαίνω στην διαδικασία να καλέσω τεχνικό. Ναι , θα είναι ενδιαφέρον να μάθω αν έχει παρουσιαστεί και σε κάποιον άλλον. Και με upgrade στο firmware που είχα κάνει δεν άλλαξε κάτι.
bougos08 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εγω εχω το ρουτερ αλλα ειναι πραγματικα για πεταμα φιλε.παρε αλλο ή ζητα το τομσον
jimel7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εγω εχω το ρουτερ αλλα ειναι πραγματικα για πεταμα φιλε.παρε αλλο ή ζητα το τομσον Έκανα βλακεία. Είχα το Τόμσον και το έδωσα σε ένα φίλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.