Προς το περιεχόμενο

Τρόπος για να "εκπέμπω" ιντερνετικά

Dimitris_il_mix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μάθω εαν γίνεται κ με πιο τρόπο (προγράμματα που χρειάζονται ή οτιδήποτε άλλο) να "εκπέμπω" ιντερνετικά αυτό που ακούω !! Όχι απαραίτητα με winamp! Να μπορώ να βάλω και το vdj, να παίξω μια ταινία και να ακούνε τον ήχο ... δηλαδή οτι ακούω εγώ να το ακούνε και αυτοί! Και όταν λέω να εκπέμπω εννοώ να με ακούνε γύρω στα 5 άτομα που θέλω ! Υπάρχει τρόπος ;

Δημοσ.

ustream,livestream me passwords!

παντως εαν αρχισεις να εκπεμπεις δημοσια και μονιμα

η ΑΕΠΙ θα "χτυπησει" την πορτα σου!!

Δημοσ.
ustream,livestream me passwords!

παντως εαν αρχισεις να εκπεμπεις δημοσια και μονιμα

η ΑΕΠΙ θα "χτυπησει" την πορτα σου!!

βασικά θέλω να εκπέμπω σε 4-5 φίλους μου μόνο κ όποτε μου την βαρέσει!!! καμία σχέση με δημόσια!!!

είναι εύκολα στην χρήση αυτά τα προγράμματα ?? είναι free ?? θα χρειαστώ και server ?

Με shoutcast ξέρετε τι παίζει ?? Μπορώ να κάνω αυτό που θέλω με shoutcast ??

Από οτι διάβασα υπάρχουν όροι για τα δικαιώματα.. Αν και αυτό που θέλω να κάνω είναι τελείως στον χαβαλέ με φίλους δεν είμαι για παρανομίες και τρεχάματα :S !! Α

Δημοσ.

Υπάρχουν υπηρεσίες shoutcast με 7 ευρώ το μήνα για να εκπέμπεις σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Πέρα από εκεί κατ εμέ καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις το SAM. Μικρόφωνο, ακουστικά & καλό streaming!..

Δημοσ.

Dimitris_il_mix μπες και εσύ στην παρέα του ootr.gr ... ο status ψάχνει για άτομα που γουστάρουν να κάνουν εκπομπή. πληροφορίες στο επίσημο τοπικ στο "μπλα μπλα"

(ξέρω ότι δεν βοήθησα καθόλου σε αυτό που ρωτάς απλά ήθελα να ενημερώσω)

Δημοσ.
Θέλω να μάθω εαν γίνεται κ με πιο τρόπο (προγράμματα που χρειάζονται ή οτιδήποτε άλλο) να "εκπέμπω" ιντερνετικά αυτό που ακούω !! Όχι απαραίτητα με winamp! Να μπορώ να βάλω και το vdj, να παίξω μια ταινία και να ακούνε τον ήχο ... δηλαδή οτι ακούω εγώ να το ακούνε και αυτοί! Και όταν λέω να εκπέμπω εννοώ να με ακούνε γύρω στα 5 άτομα που θέλω ! Υπάρχει τρόπος ;

http://www.seetoo.com

Request a Free Trial

από αυτήν την σελίδα μπορείς να βλέπεις μόνο εσύ και οι φιλί σου τους οποίους εσύ επιλέγεις και άμα έχεις απορίες ρώτησε με και εγώ θα σε κατατοπίσω

:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...