Προς το περιεχόμενο

Μολις αγορασα ενα Imac 27"

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις αγορασα ενα Imac 27 c2d στα 1575 ευρω + μεταφορικα και τον περιμενω αυριο η τεταρτη.

Τι λετε θα μεινω ευχαρηστημενος? γιατι διαβαζω καπια προβληματα με τις οθονες τους.

Αλλα νομιζω οτι ειναι καλη αγορα. Μια τετοια οθονη αν την αγορασω σκετη θα ειχε τουλαχιστον 600 ευρω, οποτε ειναι σαν να αγοραζω ολα τα υπολοιπα 1000 ευρω και μαλιστα ολο το συστημα στο μεγεθος μιας οθονης. πανεμορφο , μαζεμενο, αθορυβο κλπ. Ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Ολα οπως τα λες ειναι απλα παρακαλα να μην σου βγει το προβλημα στην οθονη γιατι θα βγαλεις δυσκολα ακρη με τους εδω κυριους..(εκτος και αν εισαι καπου στο εξωτερικο)

Καλοταξιδος!

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, τα προβλήματα που αναφέρθηκαν σε οθόνες σε iMac 27" ήταν αποτέλεσμα προβληματικού πακεταρίσματος ή/και χτυπήματος κατά τη μεταφορά.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός...

Πρώτα το αγοράζεις και μετά ρωτάς αν θα μείνεις ευχαριστημένος......

Γιατί?

Κι έστω σου πούμε ότι δε θα μείνεις ευχαριστημένος, τι θα αλλάξει?

Κι έστω σου πούμε ότι θα μείνεις ευχαριστιμένος, τι θα αλλάξει?

Για να το αγόρασες πιστεύεις ότι θα μείνεις ευχαριστημένος, οπότε, ότι και να σου πούμε εμείς... αέρας!

Με το καλό να το παραλάβεις, απροβλημάτιστο και να μας πείς πως τα πάει, κι αν έχεις ένα μέτρο σύγκρισης με άλλο mac να μας πεις πως σου φαίνεται!

Δημοσ.

χωρις να θελω να γινω κακος, αλλα βλεποντας κανεις τον τιτλο " Μολις αγορασα ενα Imac 27""

δεν σας ερχεται ως απαντηση πολυ φυσικα η φραση "σκασιλα μας!", μη πω τιποτα αλλο.............

Δημοσ.

Δε ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με τους 27αριδες iMac αλλά και να υπάρξει πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα.Απλά θα επικοινωνήσεις με το μαγαζί και θα στον αντικαταστήσουν.

Κατά τα άλλα σου εγγυώμαι ότι θα τον ευχαριστηθείς.Αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει Mac την πρώτη βδομάδα ίσως σε ξενίσει λίγο αλλά μετά που θα τον συνηθίσεις θα τον λατρέψεις.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι να εχεις προβλημα. Επειδη αναφερθηκανν μερικα προβληματα; Σε ολα τα προιοντα παντα γινεται αυτο.

Για το δικο μου πορτοφολι ειναι υπερβολικα πολλα τα 1600€.

Δημοσ.
χωρις να θελω να γινω κακος, αλλα βλεποντας κανεις τον τιτλο " Μολις αγορασα ενα Imac 27""

δεν σας ερχεται ως απαντηση πολυ φυσικα η φραση "σκασιλα μας!", μη πω τιποτα αλλο.............

Μας έρχεται...

Δημοσ.

Αν απαντήσει κάποιος σε αυτό το θέμα, μάλλον αυτόματα και αναλόγως την απάντηση του, κατατάσσει τον εαυτό του είτε στους βολεμένους-καλόψυχους, είτε στους στριμωγμένους σ****ψυχους.

Και μιας και απαντώ, να σας πω ότι έχω παραγγείλει μια Veyron, αλλά δεν έχω parking. Λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα με γδαρσίματα? :-D

Δημοσ.
Αν απαντήσει κάποιος σε αυτό το θέμα, μάλλον αυτόματα και αναλόγως την απάντηση του, κατατάσσει τον εαυτό του είτε στους βολεμένους-καλόψυχους, είτε στους στριμωγμένους σ****ψυχους.

Και μιας και απαντώ, να σας πω ότι έχω παραγγείλει μια Veyron, αλλά δεν έχω parking. Λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα με γδαρσίματα? :-D

να αποφευγεις να την παρκαρεις σε γωνιες, κατα τα αλλα μη σκας, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.....

Δημοσ.

Φιλε καλοριζικο το μηχανημα, Vkostas τι ζορι τραβας με τον τιτλο?

Το παιδι μας ειπε για την νεα του αγορα

Δημοσ.
Φιλε καλοριζικο το μηχανημα, Vkostas τι ζορι τραβας με τον τιτλο?

Το παιδι μας ειπε για την νεα του αγορα

Οκ, ας κάνουμε όλοι από ένα thread για τα e-penis μας. Ξεκινάω εγώ: Μόλις αγόρασα ένα Phenom 965BE, λέτε να έχω πρόβλημα να τρέξω το notepad;

Φιλικά πάντα...

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...