ne3go Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Είχα το router που έδινε η Otenet με τη νέα σύνδεση (BaudTec). Το είχα συνδεδεμένο σε desktop, μέσω Ethernet, και όλα καλά μέχρι που μια διακοπή της ΔΕΗ, έκαψε το τροφοδοτικό. Συνδέω ένα παλιότερο router LevelOne που είχα, και δεν το έβλεπε ο υπολογιστής μέσω Ethernet. Επειδή τα τροφοδοτικά ήταν ίδια, συνδέω και το BaudTec, το ίδιο...Δεν το έβλεπε ο υπολογιστής.Μου έβγαζε απ'το CD εγκατάστασης σύνδεσης το μήνυμα ότι "Η σύνδεση Ethernet έχει πρόβλημα". Το LevelOne έχει και σύνδεση με USB, και μέσω USB συνδέεται κανονικά (ευτυχώς για να μπορώ να γράψω και ζητήσω βοήθεια) Στο καλώδιο δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα γιατί δοκίμασα 3 διαφορετικά. Έκανα ping τα ip των 2 ρούτερ και δεν ανταποκρίνονται. Έκανα reset και τα 2, τίποτα. Έκανα εγκατάσταση ξανά τους driver της θύρας Ethernet (από τη Realtek νομίζω) πάλι τίποτα! Έχω Windows XP αν βοηθάει σε κάτι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με απλά βήματα, γιατί από συνδέσεις και γενικά θέματα ρυθμίσεων είμαι σκράπας...Ευχαριστώ!
giorgoslouk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν είναι softwareικό,τότε πιθανότατα κάηκε και η ethernet. Στον Πίνακα Ελέγχου->Συνδέσεις Δικτύου την βλέπεις ενεργή; Τέλος δοκιμάζεις με μία άλλη κάρτα δικτύου.
ne3go Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να μου πεις πώς τσεκάρω στις αν είναι ενεργή? Koίταξα στις Συνδέσεις Δικτύου, έχει τη σύνδεση μέσω Ethernet απλά μ'ένα κόκκινο x, όπως όταν αποσυνδέεσαι απ'το Internet. Επίσης πώς μπορώ να δοκιμάσω άλλη κάρτα δικτύου?
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αναβουν τιποτα λαμπακια στην καρτα δικτιου οταν βαζεις καλωδιο?ναι μπορεις να βαλεις Pci καρτα δικτυου.10 ευρω κανει μια. pci καρτα δικτυου.οχι Usb ανταπτορα σε ethernet που ειναι αργο και πανακριβο
ne3go Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχει κανένα λαμπάκι η κάρτα δικτύου.Απ'ότι κατάλαβα η λύση είναι να αγοράσω άλλη...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αν δεν αναβει τιποτα τοτε ενα απο τα τρια.η το καλωδιο προβλημα η η καρτα καηκε η προβλημα στο software της καρτας.μαλλον το καψιμο ειναι
sideris_s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου το ιδιο επαθα και εγω με το μοντεμ-ρουτερ της BaudTec. Μετα απο κεραυνους εκαψε το μοντεμ και την Ethernet θυρα ( Ευτηχως οχι το pc. ) Πηρα αλλο μοντεμ και τωρα ειμαι οκ με usb θυρα.
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου το ιδιο επαθα και εγω με το μοντεμ-ρουτερ της BaudTec. Μετα απο κεραυνους εκαψε το μοντεμ και την Ethernet θυρα ( Ευτηχως οχι το pc. ) Πηρα αλλο μοντεμ και τωρα ειμαι οκ με usb θυρα. απλα βαλτο σε καρτα δικτυου γιατι θα χανεις σε ταχυτητα ειδικα αμα εισαι πακετο 24 mbit.
dezer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 καλησπερα,προσφατα εκανα σε εναν παλιο υπολογιστη φορματ,με winxp,και εχω το εξης προβλημα τωρα:δεν μπορω να συνδεθω ενσυρματα γιατι δεν υπαρχει καμια τοπικη σύνδεση στις συνδεσεις δικτυου,στην οποια πρεπει να κανω τις απαραιτητες ρυθμiσεις για την εγκατασταση του connx.εψαξα για lan drivers οπως μου ειπε ενας φιλος,και κατεβασα κατι της realtek,το εκανα install αλλα δεν δημιουργηθηκε καμια συνδεση.Αν εχετε καμια ιδεα βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι μπαινω με usb και μου χαλαει λιγο την ταχυτητα και κυριως κολλαω σε εφαρμμογες και παιχνιδια και θελω να δω αν φταιει αυτο.ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 αν η Lan σου ειναι οnboard sto mobo τοτε θα κατεβασεις drivers απο το site της εταιρειας του Mobo.οχι οτι ειναι λαθος αυτο ποου εκανες αλλα για πιο ευκολα.τωρα αφου περασες αυτους πηγαινε στο device manager και περασε την απο εκει την καρτα με το να ψαξει στους driverss που κατεβασες.
dezer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 επειδη δεν ξερω και πολλα,μηπως μπορεις να με καθοδηγησεις λιγο στο να τους ψαξω με τον τροπο που λεσ? ---------- Προσθήκη στις 23:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:47 ---------- Στο network adpters στο device manager μου βγαζει μονο το usb που σου ειπα που εχω για να συνδεομαι ασυρματα,ειναι δηλαδη σαν να μην βλεπει την θυρα ethernet,σωστα?
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 αν δεν βλεπει την θυρα ethernet καθολου τοτε ενα απο τα παρακατω γινεται?η θα πρεπει να ειναι στο device manager σε καποια κατηγορια με ερωτηματικο και ισως να γραφει ethernet device δεν θυμαμαι πως.και αυτη η κατηγορια θα εχει σαν συμβολο το ερωτηματικο.η αλλιως θα πρεπει η καρτα σου να ειναι στο Network adapters.αν εχει θαυμαστικο κατι γινεται λαθος.αν τωρα δεν ειναι πουθενα ισως σιγουρος οτι την εχεις ανοιξει απο το bios?
dezer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 δεν ηταν ενεργοποιημενη απο τα bios.τωρα τι κανω για να δημιουργηθεί μια τοπικη συνδεση και να προχωρησω?κατεβασα παλι drivers αλλα στην εγκατασταση νεου υλικου δεν ολοκληρωνει.εχεις καμια ιδεα?
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 θα πρεπει να την ολοκληρωνει κανονικα.κατεβασες απο το site της εταιρειας του Motherboard?onboard δεν ειναι?
dezer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ναι λογικα onboard ειναι.κατεβασα drivers,κανω install,κανω restart για να ολοκληρωθουν,και οταν ανοιγει ο υπολογιστης κανει μονος του εγκατασταση νεων συσκευων αλλα μου ζηταει κατι σαν απο που να κανει την εκτατασταση και δεν την ολοκληρωνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.