raf4178 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τέλη Απριλίου πήγα σε ένα Nokia shop και αγόρασα το Nokia 3600 slide το οποίο από την πρώτη στιγμή παρουσίαζε πρόβλημα. Με το που έκλεινες το slide το τηλέφωνο έσβηνε εντελώς. Το πήγα 4 φορές για service. Μία από αυτές γύρισε με αλλαγμένο κάποιο ανταλλακτικό. Ολες τις φορές παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα, έσβηνε. Τελευταία φορά το παρέδωσα στις 28 Αυγούστου και θα πήγαινε μάλλον για αντικατάσταση. Σήμερα 7 Δεκεμβρίου μετά πό 3,5 μήνες από την τελευταία παράδοση στο service και 7,5 μήνες από τότε που το αγόρασα ακόμα δεν μου έχουν δώσει τηλέφωνο επισκευασμένο ή αντικατάσταση. Το αν κάηκαν ή όχι δεν με αφορά, είναι ασφαλισμένοι ή έπρεπε να είναι ασφαλισμένοι και να καλύψουν τους πελάτες τους. Επίσης αν πάνε σε αντικατάσταση θα είναι φαιδρό να μου δώσουν το ξεπερασμένο μετά από 8 μήνες 3600 σε μία αγορά που όλα κινούνται με τόση ταχύτητα. Αναλογίζομαι πόσο λάθος ήταν να πάω σε Nokia shop και να μήν πάω σε ένα μεγάλο κατάστημα με επαγγελματίες όπου τα θέματα λύνονται στο λεπτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
nick#18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 πηρες καμια φορα τηλεφωνο να τους κραξεις? μηπως σου ειπαν καμια λαλακια τιπου εκτος εγγυησης και κραταμε το κινητο εμεις? (μου ετυχε και αυτο με service sony ericsson αλλα φυσικα το πηρα πισω)
raf4178 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Είμαι σε επιβεβαιωμένη εγγύηση, δεν υπάρχει κανένα νέο από την Alpha για οτιδήποτε, κρύβονται πίσω από την φωτιά!!!!!!!!!!!
stavrakas85 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω, αυτή τη στιγμή που πάει κάποιος χαλασμένο τηλ Nokia για Service; Πήρα τηλ στην Alpha Copy και δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
orck Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Και στην SE δεν ειναι καλυτερα τα πραγματα, μου χασαν μνημη απο το τηλεφωνο, μου πεταξαν το μπαλακι οτι εγω επρεπει να την ειχα βγαλει, αυτοι σαν επαγγελματιες δεν ωφειλαν να με ενημερωσουν. Ας υποθεσουμε οτι ειμαι ενας παππους 80 χρονων...επρεπε να ηξερα...
WizeMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς στην περίπτωση της ΝΟΚΙΑ - Alpha Copy ... πιο γρήγορα θα εξυπηρετηθείς αν ψάξεις το service manual, το ξεβιδώσεις και το φτιάξεις μόνος σου. Τόσες πλέον αναφορές στον ΙΝΚΑ και πάλι ... τα ίδια Παντελάκη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.