panian3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας αγαπητοι μου, οπως καθε οικογενειαρχης που θελει την ασφαλεια του σπιτιου του αναρωτιεμαι αν εχεις κανεις σκεφτει απο εσας να εγκαταστησει καμερα στην εξωπορτα του διαμερισματος του προς αποτροπη επιδοξων ληστων διοτι ειναι γνωστο οτι 1) η αστυνομια περα βρεχει, 2) οι περισσοτερες ληστειες γινονται απο διαρρηξη της εξωπορτας, και, 3) σιγουρο ειναι οτι με το που βλεπει καποιος μια καμερα να τον εχει ως πρωταγωνιστη ισως τον αποτρεψει απο τα χειροτερα. Αναρωτιομουν αν εχει κανεις ασχοληθει και ξερει τιποτα για ασυρματες καμερες με αυτοματο φωτισμο, δηλαδη να βλεπουν στο σκοταδι 0 lux, και κατα προτιμηση να ειναι ασυρματες προκειμενου να γλιτωσουμε τα καλωδια. Βρηκα ενα site κινεζικο που εχουν ψωνισει αρκετοι φιλοι και εχουν μεινει αρκετα ικανοποιημενοι (http://www.chinavasion.com) και συγκεκριμενα αυτη τη καμερα http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/1ch-wireless-receiver-color-camera-audio-12ghz/ και ελεγα μηπως την τσιμπησω, την εγκαταστησω μαζι με ενα ματι που οταν πιανει κινηση να αναβει το φως της εισοδου (οχι το κοινοχρηστο και φωναζουν καποιοι τσιπηδες γειτονες) και η καμερα να καταγραφει 24 ωρες το 24ωρο χωρις απαραιτητα να σωνει καπου την εικονα. Εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω για το χρονο σας, Πανος
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Το πρόβλημα με αυτά τα σετ, είναι η κακή κάμερα. Έχω ένα παρόμοιο-με κάμερα με λιγότερα led όμως-και απλά είναι άχρηστη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
tespa_2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 η καμερα να καταγραφει 24 ωρες το 24ωρο χωρις απαραιτητα να σωνει καπου την εικονα. Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Η εικόνα δηλαδή τι θα γίνεται; Αν δεν τη θες την εικόνα, μήπως σου αρκεί να εγκαταστήσεις ένα ομοίωμα κάμερας; Επίσης, είσαι σίγουρος ότι οι γείτονες θα είναι ΟΚ με την κάμερα;
panian3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Η εικόνα δηλαδή τι θα γίνεται; Αν δεν τη θες την εικόνα, μήπως σου αρκεί να εγκαταστήσεις ένα ομοίωμα κάμερας; Επίσης, είσαι σίγουρος ότι οι γείτονες θα είναι ΟΚ με την κάμερα; Με το να 'σωνει΄ εννοω να καταγραφει την εικονα σε dvd recorder, vcd ή ακομα και καταγραφικο με σκληρο δισκο. Με νοιαζει μονο να βλεπω στην τηλεοραση με scart συνδεση. Οι γειτονες τι προβλημα να εχουν αν την βαλω στην εξωπορτα μου και βλεπει μονο την δικια μου εισοδο μιας και εχει ενα διαμερισμα ανα οροφο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Οι γειτονες τι προβλημα να εχουν αν την βαλω στην εξωπορτα μου και βλεπει μονο την δικια μου εισοδο μιας και εχει ενα διαμερισμα ανα οροφο? γιατί κανείς δεν τους εγγυάται ότι θα βλέπει πάντα μόνο την πόρτα σου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη ειχα τους ιδιους προβληματισμους κοιτα τι εκανα. Αριστο αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.