ababapanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 hi pedia. thelw na agorasw mia foriti siskevi gia mp3 me skliro disko etsi oste na hrisimopiite ke os exoteriko apothikeftiko meso. ehete na protinete kapio kalo mehri peripou ta 300 euro? egw mono to jukebox2 ehw ipopsin mou. axizei?
dim_b Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Εδώ και 1,5 χρόνο έχω το παλιό Jukebox (με τα 6 Gb). Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα σου πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το Jukebox 3 το οποίο κοστίζει περίπου 370 αλλά είναι πολύ πιό βελτιωμένο. Μιά παρατήρηση μόνο. Το δικό μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο με την προϋπόθεση να υπάρχει εγκατεστημένη στον υπολογιστή η έκδοση 2.5 και πάνω του Play Center της Creative καθώς όλη η επικοινωνία του Jukebox με τον υπολογιστή γίνεται μέσω αυτού. Δεν ξέρω αν οι νεότερες εκδόσεις της συσκευής αναγνωρίζονται από το PC απ'ευθείας ως removable drives μόλις συνδεθούν στο USB. Για πληροφορίες http://www.nomadworld.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.