Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ? Πως σκοπεύεις να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή θύμα? Ως trojan? Πάντως εγώ είχα βάλει ένα Plugin στον firefox που κάνει αυτή την δουλειά και είναι ότι πρέπει να πάρεις κωδικούς facebook κτλ απο χρήστες που χρησιμοποιούν τον δικό σου υπολογιστή.

Δημοσ.

Καλησπερα

Δωσε μας καποιες πληροφοριες σχετικα με το plugin που εφτιαξες ?

Γλωσσα ? (τοπικο επιπεδο,απομακρυσμενο)

και πως ακριβως δουλευει ?

Ο φιλος με το Keylogger μπορει να το εγκαταστησει κανοντας το bind με καποιο αλλο προγραμμα μαζι και καθως τρεχει το setup του κανονικου να εγκαθιστατε.

Εγω θα προτιμουσα να εφτιαχνα ενα Downloader πρωτα ο οποιος μετα απο ενα χρονικο διαστημα Χ να κατεβαζει απο μια τοποθεσια το προγραμμα μου .

Υ.γ σκεφτηκες να το φτιαξεις να υποστηριζει plugins ?

Να αποτελειται απο τον κορμο και τα βασικα και ολα τα υπολοιπα να εγκαθιστατνται αναλογα το τι θελει να κανει ο καθενας

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.....Ήθελα να ρωτήσω το εξής, θέλω να δημιουργήσω ένα keylogger που θα το στείλω μεσω trojan σε καποιον, για να κραταει ο,τι μπαινει στο πληκτρολογιο του.....Θέλω όμως να έχει μια ιδιοτροπία αυτό το keylogger, να ξεκινά μαζί με την εκκίνηση του υπολογιστή κάθε φορά, γιατί τα περισσότερα προγράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για να δημιουργούν keyloggers , και παραχωρούνται δωρεάν για χρήση στο κοινό, φτιάχνουν keyloggers που μόλις σβήσει ο υπολογιστής του θύματος "ψοφάνε" μετά......

Ξέρω (η τουλάχιστον νομίζω ότι ξέρω) από γλώσσες προγραμματισμού μόνο τη FORTRAN 95 ως ένα βαθμό....Αν γίνεται να μου δώσετε ένα πρόγραμμα το οποίο να φτιάχνει keyloggers με αυτή την <<ιδιοτροπία>> θα ήμουν πολύ ευγνώμων.....

Βρήκα προσωπικά Source.png Πηγή: http://www.thehackinguniverse.com/2011/05/grieve-logger-v4.html">αυτό.....Tικάροντας το <<add to start up>> έχει την ιδιότητα αυτή που θέλω;;

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Στέφανος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...