Προς το περιεχόμενο

Άλλο πάλι και αυτό!!! Startup repair...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσο μου αρέσουν, τόσο θα με τρελάνουν τα windows 7.

Χθες το βράδυ πήγα να κοιμηθώ και άφησα το η/υ ανοιχτό. Το πρωι που ξύπνησα είχε μπει σε sleep. το ανοίγω βγάζει το εικονίδιο του χρήστη, το πατάω και μένει εκεί. Στην συνέχεια κάνω reset και μπαίνει στο Startup Repair. Ψάχνει ψάχνει δεν κάνει τίποτα και πατάω restart.

Απο τότε κάθε φορά μπαίνει στο Startup Repair!!! Τι safe mode πάτησα, τι normal boot, τα πάντα όλα στο F8 αλλά εκεί. Το pc μπαίνει συνέχεια στο Startup Repair!!!

Πως θα το κάνω να μην μπαίνει εκεί και να ξεκινήσει το pc μου;; Έχω τρελαθεί...

Δημοσ.

Το cd τον Windows 7 το έχεις??Βάλε το και κάνε repair από εκεί!!Δεν κατάλαβα όμως κάτι, κολλάει στο Start repair ή μπαίνει μετά κανονικά??

Δημοσ.

Το startup repair μπαινει κανονικά και άλλες φορές τελειώνει χωρίς να κάνει τίποτα και άλλες φορές απλά δουλεύει για ώρες και παλι δεν κάνει τπτ αν δεν τον ακυρώσω.

υ.γ. Τάσο γ... :P χαχαχα

Δημοσ.
Το startup repair μπαινει κανονικά και άλλες φορές τελειώνει χωρίς να κάνει τίποτα και άλλες φορές απλά δουλεύει για ώρες και παλι δεν κάνει τπτ αν δεν τον ακυρώσω.

υ.γ. Τάσο γ... :P χαχαχα

To startup repair είναι το απόλυτο feature των 7, με έχει γλυτώσει τουλάχιστον 2 φορές από σίγουρο format.

Θα σου πρότεινα να βάλεις το dvd των 7 και να κάνεις repair από εκεί.

Τώρα γιατί μπορεί να σκάλωσε, άβυσσος η ψυχή των πισί ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά! Έβαλα το DVD αλλά πως κάνω εγκατάσταση από πάνω χωρίς να χάσω τα αρχεία μου; Εδώ λέει να το κάνω μέσα από τα windows αλλά πως θα το κάνω αυτό αφού δεν μπορώ να μπω μέσα στα win παρα μόνο φορτώνει συνέχεια το startup repair...

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι το ρύθμισες από το bios για να μπει??

Δες αυτό!!

Εννοείται ρε συ..

Τέσπα έκανα ένα φορμάτ και όλα καλά. Ελπίζω μόνο να μην το ξανακάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...